KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Kasım 2014, 20:21
bugün nihayetinde 26000 bakımını ve ön fren balatası ve zinciri değiştirdim
burda zincir 10 bini geçmez diyenler vardı onlar bi zahmet okusun benimki hala giderdi ama arka dişliyi 39 taktığımdan değişmek zorunda kaldım.
zinciri şirin evlerden inter motodan aldım ARCH 520 gayet güzel bişey 120tl.ön fren balatasınıda sahibinden den sakaryadan yavuz motoydu galiba ondan aldım 90tl.EBC. yağı filtresinide ümranieden enduro marketten aldım 20.tl.yağı da castrol POWAR 1 15\50 trizon T4 4 litresini topkapı dan yacıdam 90tl. alıyom.
hepsinide kendim değiştirdiğimden işçilik vermiyom ve başım hiç ağırmıyo.
Reklamlar
-
23 Kasım 2014, 21:29
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
bugün nihayetinde 26000 bakımını ve ön fren balatası ve zinciri değiştirdim
burda zincir 10 bini geçmez diyenler vardı onlar bi zahmet okusun benimki hala giderdi ama arka dişliyi 39 taktığımdan değişmek zorunda kaldım.
zinciri şirin evlerden inter motodan aldım ARCH 520 gayet güzel bişey 120tl.ön fren balatasınıda sahibinden den sakaryadan yavuz motoydu galiba ondan aldım 90tl.EBC. yağı filtresinide ümranieden enduro marketten aldım 20.tl.yağı da castrol POWAR 1 15\50 trizon T4 4 litresini topkapı dan yacıdam 90tl. alıyom.
hepsinide kendim değiştirdiğimden işçilik vermiyom ve başım hiç ağırmıyo.
Sakarya Yıldırım Motor den bahsediyorsun galiba.
Bende Balatadan Lastiğe herseyi ordan aldm cok memnunum.
Fiyatları iyi baska bir yerden almam artk.
-
23 Kasım 2014, 22:28
MotojeN adlı üyeden alıntı
Sakarya Yıldırım Motor den bahsediyorsun galiba.
Bende Balatadan Lastiğe herseyi ordan aldm cok memnunum.
Fiyatları iyi baska bir yerden almam artk.
evet o işte yanlış yazmışım
K&N filtreyide ordan aldım hem uygun hem ertesi gün elinde
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
24 Kasım 2014, 22:51
arkadaşlar ktm yı bayagıdır kafama taktım daha önce defalarca cbr250 motor aldım değiştirdim.malum ktm hakkında pek cok kulaktan duyma şeyler var.ben bizzat sizlere sormak istiyorum.ortalam yakıt tuketımı nedır ve bellı bır hızı gecmedıgı dogrumu youtubedede net bır sey bulamadım mesela ben cbr da 172 cıkıyordum.ktm 150 yaparmı ??
-
24 Kasım 2014, 23:12
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ktm yı bayagıdır kafama taktım daha önce defalarca cbr250 motor aldım değiştirdim.malum ktm hakkında pek cok kulaktan duyma şeyler var.ben bizzat sizlere sormak istiyorum.ortalam yakıt tuketımı nedır ve bellı bır hızı gecmedıgı dogrumu youtubedede net bır sey bulamadım mesela ben cbr da 172 cıkıyordum.ktm 150 yaparmı ??
200 Duke u bilmem ama 125 Duke da dipgaz deli kullanimda 100km de 3 litre yakyo.
Benim 125 Duke 117 yaptı son hiz ama o hiza cikma suresi diğer 125 cc lerden cok cok daha iyi olduğu icin genelde trafikte yanliz başıma sürüyorum:D
Duke 200 de bu durum daha da piskopattir son hiz motoru degil bu iki motor da
Bence olay hızlanma.
Ayrıca KTM bu abi insanların ilgisinden bıktım artık bunu diyeceğimi düşünmezdim.
Her ışık da illaki birleri geliyor.
Cbr 250 yi kotulemek gibi olmasn cok iyi motor ama her köşebaşı var yani.
Duke 200 al tek ol.
-
25 Kasım 2014, 03:30
son hız 138 km
-
29 Kasım 2014, 03:02
iyi geceler, diğer sorunuzun cevabı da 2.5 3.5 lt sizin kullanımınıza göre değişir. ama pazarlaması 3 lt diye hatırlıyorum.
-
29 Kasım 2014, 20:34
-
01 Aralık 2014, 18:41
Ata motor'da 11 K bakımını yaptırdım. 350 verdim. Normalde değiştirmiyorlardı fren sıvılarını ben değiştirmelerini rica etttim. Kitapçığında da değiştirilmesi gerektiğini söylüyor.
Hava filtresi ve yağ değişimini kendim yapabilirim sanırım artık öğrendim. Yalnız buji değiştirmek biraz zor geldi.
-
01 Aralık 2014, 19:08
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Ata motor'da 11 K bakımını yaptırdım. 350 verdim. Normalde değiştirmiyorlardı fren sıvılarını ben değiştirmelerini rica etttim. Kitapçığında da değiştirilmesi gerektiğini söylüyor.
Hava filtresi ve yağ değişimini kendim yapabilirim sanırım artık öğrendim. Yalnız buji değiştirmek biraz zor geldi.
Avadanlıkta buji anahtarı var kendin değiştirirsin.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
09 Aralık 2014, 16:43
Yeni aldıgım motora ilgi cok büyük suzuki inazumadan sonra keyifli tabikide ^^ inazuma kadar yakmiyor bu arada
-
09 Aralık 2014, 18:15
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Yalnız buji değiştirmek biraz zor geldi.
NGK nın sayfasından kullanılmış ve yeni bujileri nekadar sıkacağını öğrenmen iyi olur. Tek sorun yiv yedirmek olabilir, o da çok büyük sıkıntı.
-
12 Aralık 2014, 15:16
4KORSAN adlı üyeden alıntı
Yeni aldıgım motora ilgi cok büyük suzuki inazumadan sonra keyifli tabikide ^^ inazuma kadar yakmiyor bu arada
iki motor ağırlığı arasında bir insan kilosu kadar fark var. Olsun o kadar
-
14 Aralık 2014, 19:43
herkese merhaba,
ben de ilk motor deneyimim olarak ktm duke 200 düşünüyorum. internetten kendisi hakkında araştırmalar yaptım, forumda sizlerin yazdıklarını okudum ve genel olarak (artçı mevzusu ve parça maliyetleri hariç) memnuniyet durumunun iyi olduğunu gördüm. zaten yakışıklılığına söylenecek söz yok. inazuma mı alsam diye düşünüyordum duke'ün yanına gidip gördüğüm anda vazgeçtim motoru ikinci el almayı düşünüyorum bu noktada sizlerden fikir almak istedim.
baktığım motorlar 9-15 bin km aralığında, sizce duke için bu km'de almak sıkıntılı mıdır? örneğin 15 binde alıp 25-30 bine kadar kullanabilir miyim yoksa 20ye gelince beni üzmeye başlar mı? (tabi motorun eski kullanıcısına bağlı ama şimdilik temiz kullanıldığını, hırpalanmadığını varsayalım) bazı kişiler ktm'ye güvenirim bi sorun olmaz 50 bini de görür derken bazıları bu segmentteki motorlarının kalitesiz olduğunu söylüyor, bu da tam motor alma arifesindeyken beni endişeye düşürdü. bu konuda fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
-
14 Aralık 2014, 21:33
Duke 200 18km yapıyor, arkadaşım dişli değiştirdi 150km gördü fakat hızlanma olayından biraz feragat ediliyor.
Sele konforu artçı için problem çoğu motorda olduğu gibi. Duke türkiye facebook grubunda bi çift var sürekli seyahat ediyorlar. Rahat sele ile değiştirmişler yani illa rahatlık aranıyorsa aksesuarla bu problem giderilebilir
-
17 Aralık 2014, 12:43
40 bini geççmemiş olsun motor gerisi hikaye
-
18 Aralık 2014, 11:45
40.000 'i geçince çok kötü şeyler oluyor...
-
18 Aralık 2014, 23:12
aslında 100 e kadar yolu var .. ama teker yapiyorsa elemen hor kullanıyorsa o adamdan 5 bin km lik motor dahi alınmaz.. ama efendi gibi kullananlar var bakımlarını fazlasi ile yapanlar var tertemiz kullaniyorlar bebegi gibi bakiyor o adamlardanda alınir 40 bin km de motor ^^
-
19 Aralık 2014, 17:04
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim. Öncelikle herkezi tek tek selamliyorum. Formu üye olmadan takip ediyordum. Uye olup bilgi almak vermek amaciyla ve sizlerle tanismak amaciyla kayit oldum. Tekrar tekrar merhaba.
-
19 Aralık 2014, 21:27
Arkadaslar garaja girerken aynanın cami duvara surtunce catladi bunun aynası içinden çıkartılıp yenisi takılıyor mu ? Yafa sol ayna aradım bulamadım bilen varmi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)