Arkadaşlar bi soru sormuştum ama yanlış yerdemi sordum acaba kimse cevap yazmamış
Arkadaşlar bi soru sormuştum ama yanlış yerdemi sordum acaba kimse cevap yazmamış
dük biraz daha narin bir motor cbr'a göre. ama narin derken işte pegler falan dayanıksız
motoru hafifleştirmek için yapılmış fedakarlıklar gözüyle bakıyorum ben
yoksa blok olarak ikisi de sağlam motorlardır
Cevabınız için teşekkürler asıl merak ettiğim mesela inazuma için evladiyelik deniliyor ama insanın içinede sinmeyincede olmuyo işte bu duke içinde evladiyelik denilebilir mi
dediğim gibi hafif olması için bazı parçalar düşme gibi durumlara hassas.
onun dışında bakımlarını yaparsanız ktm gibi bi markanın elinizde kalması çok absürd olur.
aynısı honda ve suzuki için de geçerli tabii
tabiki, düşünsene şimdi milletin elden düşme motoruna 12500 vereceğime sıfır km alırım üstelik ikinci elden ucuza =) ve kredi kartına da vade farksız 9 a bölüyorlar. ben anlamıyorum kafaları mı güzeldir nedir? sıfrından pahalıya satmaya çalışmak (çakmaya çalışmak) nasıl bir mantıktır? 10.000 tl nakitim var bakalım inazuma da düşünüyorum yada bir ihtimal araba(106 quicksilver) 3. seçenek olarak duke200 var kafamda.. kalanı karttan çeker alırım =) tek düşündüğüm aşırı fahiş olan bakım ücretleri
Karadeniz - Giresun.
(Çakmaya çalışmak )Bu tabirin hiç hoş değil birincisi .
ikinçisi adam nerden bilsin spormotonun indirim yaptığını herkes forumları takip edip veya spormotoyu arayıp indirim varmı ben motorumu satacam da ona göre fiyat belirleyecem diye fiyat soracak hali yok adam aldığı fiyatı bilip ona göre kullanma payı düşüp öyle fiyat yazıyor .
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
Adamlarin yapmaya calistigi hoş benim olani biteni anlatan cumlem hos degil? Olay hirsizin hic mi kabahati yok a dondu. Pardon?Kaca aldilar acaba? 2012 modeller kactan satildi? 15 e mi sattilar da biz bilmiyoruz? Bu indirimden once euronun ve duke lerin fiyatlarinin en tavan yaptigi donemde bayiyi aradim ve telefonda pazarliksiz direk nakit 14 bin tl dedi?ustelik abs li. En kotu zamaninda yani? E bide euro dusukken 2012 de abs siz olani kaca aldi bu adamlar? Ben mi yanlis biliyorum? Sene 2014 bu motorlarin garantisi de bitti yada bitmek uzere? Sence mantikli mi? Al sana ilan no: 163565140 2012 model adam 13.000 yazmis yani sifirinda pahali ;) Al sana bi tane daha ilan no: 162508192 adam 12.300 tl yazmis.. buda 2012 model..
burda yasanan olay firsatcilik, ben ucuza aldim ama euroya zam geldi nihahah simdi binip gezip gezip garantisi bitmeye yakin aldigimdan pahaliya saplayacam demekten baska birsey degildir.. ama Allah buyuk ;) bak simdi 12.500 lere dustu fiyatlar, benim derdim haberi olmayipta bunlardan motor alacaklari uyarmak.. enayi yerine konmasinlar.
ayni sey basiniza gelse mangalda kul birakmazsiniz..forumda hondanin fiyat politikasini elestirmeye gelince atiş serbest, pulsara 300 kusur tl zam gelince kuralkani ateşe vermeye kalktilar ama iş kendine gelince "yaa iste haberi yok adamlarin" oldu olaya bak ben 4-5 kisiye sahibinden.com uzerinden msj attim yeni fiyatlari yani haberleri var ;) ama cevap dahi veren olmadi islerine gelmediginden ;)
Ktm kullanmadim ama inazumayi test edip kullandim harika bir motor . Hizlanmasi vistes geçişleri yol tutuşu dengesi rahatlığı paha biçilemez param olsun bende ins cbf i satip alicam inazuma yada 2. Bi seçenek olarak ktm . Normalde cbr almayi dusunuyordum ama Honda'nın her ay fiyatlari arttirdigi için tepki olarak honda almamaya karar verdim . Inazuma kalite olarak hondadan bir farkı yok üstelik cift silindir , evladiyelik tek eksik yani top speedi biraz daha hızlı alet olabilirdi ama commuter tarzda böyle bi aletin olmasi bile insana yeter her yeri rahatlikla yorulmadan gezilebilir diye düşünüyorum AEA'ninda dedigi gibi çiçek gibi motor inazuma ..
Acaba ktm fiyatları kısa bir süreliğine mi düşürdü yoksa sabit fiyat bumu oldu
Sana direk 14 bin dediği duke kurun en düşük olduğu zamanlar alınmış motorlar olmasın .
Sende dahil kur yükselince aldığın paranın aşağısına satmak istemezsin 5 sene önce aldığın motor atıyorum sıfır 3 bine aldın 5 sene sonra motorun fiyatı oldu 6 bin ben kullandım 1 bin liraya vereyim dermisin ?
Şimdi ktm duke alacaksın ya satacan zaman bana haber ver 7-8 bin e ben senden alırım nede olsa senin için fiyat artışlArın bir önemi yok.;)
Bir şey daha aklında olsun duke alınca lastikleri değiştir yada Dikkatli kullan .
Honda cb var gözüküyor ilk çıktığı zamanlar 3 bin lira ya veriyorlardı kullandığını düşelim 1 bin liraya motoruna talibim. Eğer duruyor ve temiZse.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
Ben serk21 arkadasa katiliyorum ama uslubu cok sert.xawa arkadasin soyledigi 'isteyen istedigi fiyati ceker' bu onun en tabi hakki.ben sahsen 200cc 2012 model bir motosiklete 13bin lira para vermem.verene de iyi gozle bakmam.o adamdan akilda almam,fikirde sormam.firmalarin 0 motosiklet fiyatlari ne kadar hastalikliysa,kullanicilarin 2.el fiyatlari ondan daha hastalikli.maalesef ulke gercegi kim kimi yakalarsa opuyor.keske boyle olmasaydi.ulke olarak cikip bir tanecik motosiklet uretebilseydik...
Ben motorumu 4.000 tl ye aldim 1.000 tl ye satacaksam 4te 1 i eder. Dun sattim motorumu. Sen benim motoruma 4 te 1 fiyat veeiyosan ben seninkine ederinin iki katini veriyorum 6.000 tl buyur yarin satiş yapalim?
ben 4.000 e aldim, topcase taktim,koruma demiri taktim,komole egzoz yaptirsim taktim. Simdi zam geldi fiyatlar aynen soyle 4170tl cb,600 tl anahtar teslim masrafi, 60tl koruma demiri,60 tl canta,400 tl egzoz,40tl eldiven,150tl kask =5.480 tl.. ben kaca verdim? 3.550tl yani? 1.930 tl. yani adam suan sifir almaktansa %35 daha ucuza garantili 14.000km de tertemiz bi motor aldi.. hadi bakalim guncel ktm fiyatlari ile %35 daha ucuza hanginiz satacaksiniz motorlarinizi?
Ben sana belgeli ispatli delilli,kesin rakamlar ile mantik cercevesinde gerceklesmis olaylari yaziyorum birde senin yazdigina bak? 1.000 tl ye motorunu sat
Benim ticaret ahlakim ile senin motorunu 8.450 tl ye satman gerek? Hadi bakalim gidiyormuyuz yarin notere? Yoksa ben hakli mi ciktim? Ben dun motorumu bedavaya mi satmis oldum? Simdi mesajlari okuyan herkes neyin ne oldugunu anlar. Ben %35 zararla satayim ki honda meshurdur satişta zarar etmeme konusunda, siz %10 kar edin ktm de ikinci elde satisi yavaş markalardandir bravo size sayenizde piyasa alt ust ben bu mantigi kemal sunalin filminde yağ ve tüp saklayan vatan haini tüccar mantigina benzetiyorum devam edin. Zaten burada benim mesajlarimi okuyan kimse gidip almaz o motorlari gider sifir km alir ;)
Senin yaptığın indirim fiyatı üzerinden değil aksesuar dahil fiyat üzerinden.
4170 liste fiyatı git alacam de indirim yapıyorlar.
Aksesuar kişiye özeldir ben hayata çanta takmam ne yapayım çantayı örnek motoru aksesuar ları söküp yüZde otuzbeş indirim yapsaydın .
Sen örnek verirken kurun düşük olduğu zamanlar aldılar şimdi çok istiyorlar diyorsun ee bende sana senin motor 3000 bindi diyorum yok diyorsun ben 4000 bine aldım şimdi duke ye adam 15 bin vermiş sen diyorsun sen ucuza aldın bana ucuza sat alma zorla değil diyorum sen hala kazıklıyorlar diyorsun alma benim de zamanında yaptığım gibi yap sıfır al
Ben 4.000 e aldim, ve kur zammi ile alakasi yok ne zaman 3.000 di cb? Sapla samani karistirip kelime oyunu yapmaya calisiyosun ama nafile. Aksesuarsiz da ayni oranda fiyat verdim ama adama aksesuarlari da almak mantikli geldi. Hatta b basligindaki son mesajlarima bakabilirsin,egzozu soktum adam sonra vazgecip tekrsr geri taktirdi hemde noter satisini yaptiktan sonra ;)
yani ben ona aksesuarsiz da %35 aşagi fiyat verdim ;) adam unv mezunu adam, forumlari okumus,altin elbiseli adamin cb testini izlemis, istanbulda d&b motorstan konşuk motora heryeri arayip fiyat almis pazarlik yapmis, kocaeli bayilerine gitmis ama en son benim motorumu almak mantikli gelmis ;) aklin yolu bir cunku..
Her cumlende siyaset var politika var, aymaz polotikacilar gibi cevaplarin var, benim aldigim fiyat 4.000 diyorum sen gelmis senin motor 3.000 di diyorsun hata 1..
hata 2. Aksesuarsiz anlasmistik adam motoru minibise yuklerken son anda aksesuarlari satin aldi, ben motorun parasini 1 gun once alip satisi vermistim..
Bu arada kim duke 15 bin vermis? En yuksek fiyat varken ben absliye 14bin fiyati telefonla aldim? Doylr bakalim abssiz duke u kim 15 e aldi? Bak buyuk yalan 3
4. Hata da sudur, abs siz 2012 duke leri ucuza aldiniz ve suan yine ucuz... arada bir sure fiyat tavan yapti ve indi yani balon gundem oldu ama iciniz nasil kabardiysa hep o anlik balon fiyati baz aldiniz. Cb nin fiyati hic bi zaman fahiş şekilde yukselmedigi gibi hic bir zamanda geri dusmedi ;)
4 adimda nasil siyaset yapilir bknz yukarsi
Sen ucuza aldınız diyorsun ( 4850 Euro verdim) bende senin motor da şu zamanda bu kadardı diyorum yok diyorsun ben 4000 tl aldım işte mevzu bu sen yanındamıydıki ucuza aldıklarını idaa ediyorsun adam Ocak ta veya Kasım'da 5000 Euro verip aldı şimdi nasıl ucuza almış olsunlar.
Şu anda indirim var diyorsun tamam al alma diyen yokki ha şunu yapabilirdin indirim yapmışlar şu anda abs model 12. Binlira yazardın sıkıntı yoktu .
Ama çakmaya çalışıyorlar demek yanlış .
Bence sen duke alma zaten bakım zamanı servisde çok kötü çakıyorlar 300 tl den başlıyor .)
Mesaj dada yazdım zaten benim gibi sıfır al kendine stres yapma kim kaça satarsa satsın sen satacağın zaman uygun yazıp çabuk satarsın
Olur biter.
Spormoto ktm el korumayı birisine 450 tl satmış ikinçi eline 300 tl istiyordu Almanya ktm yedek parçadan linkini de koydum 89 Euro du birde ülke dışına çıktığı için %20 indirimi var işine gelirse dedi git ordan al dedi kur o zamanlar 2200 lira bilmem anlata bildim mi.yani burda satıcıların istedi parayı tartışmak nafile
Bir şey daha sorayım ya ktm duke 125 kaç para peki ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)