@68charger güle güle kullan, iyi yapmışsın. Atamotoru alternetif olarak övüyorlardı zaten. Birdahaki gittiğinizde amortisör içindeki "bushing" parçaları da varmıymış sorabilir misiniz? Fiyat da alırsanız güzel olur.
@68charger güle güle kullan, iyi yapmışsın. Atamotoru alternetif olarak övüyorlardı zaten. Birdahaki gittiğinizde amortisör içindeki "bushing" parçaları da varmıymış sorabilir misiniz? Fiyat da alırsanız güzel olur.
fiyat olarak 10bin dedim pazarlık soz konusu tabii oldurmeyecek sekılde
Selam Arkadaşlar,
Motorumu bugün az önce sattım ABS'li olanından alacağım inşallah...
Hayırlı olsun arkadaşlar.
ben de ilana koydum beklemedeyim.
Duke lastikleri nasıl kalite olarak ? Dün Altın elbiseli adamın son yarışma videosunda kim kullansa frenlemede kayarak duruyordu.
alacağım motoru buldum
hemen satılsa cok guzel olacak
dusunen arkadaslar ıcın ılan numarası #132153449
Spormoto bir çeşit kampanya yapmış. Sıfır 200'leri 12.500'den veriyorlar. Nasıl iş anlamadım. Ben geçen sene 13.500'e aldım. Aynı anda alan arkadaşım bir ay önce 6.000 km'deki motorunu 13.500'e sattı. Doğru diyorlar fiyata, arayan kaçırmasın.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Selam arkadaşlar, KTM Duke 200'm le dün bir kaza yaşadım ve bilgilendirme yapmak istedim.
Dün bir ara sokaktan yokuş aşağı gidiyordum bir kamyonun arkasında. Kamyonun ani freniyle ona sağdan çok yaklaştım, çünkü 10 metre ilerden sağa dönecektim, dar bir sokaktı sağdan soldan geçilemezdi. Kamyon aniden durdu ve yine devamında geri manevra yapmaya başladı. Yokuş aşağı indiğimiz için, ve bunlar çok ani gerçekleşitiğinden aynı hızla geri gidemedim, korna falan bastım ama duymadı, aldı motoru altına ben kendimi sağdan ona gösterip arabasına tekmeler yumruklar atıncaya kadar da gelmeye devam etti. İçim parçalandı bildiğin motor gözümün önünde altına giriyordu kamyonetin, ama şimdi düşününce Allah'tan kendimi kurtarmışım.
Neyse, hatalı olduğum için, kaskom da olmadığından, sigorta bunu ..ksen ödemez diye düşünüp, çıktım gittim Motox Şakir abinin yanına, ön çamurluk ve sağ basak kırılmıştı grenaj, elçik vb sıyrılmıştı baya. İşte çamurluk ve sağ basağı değiştirdi, yamulan birkaç yeri düzeltti, toplam da 350 liraya patladı bana. Sadece ön çamurluk ve sağ basağın fiyatı 260 lira.
Bu nasıl fahiş bir fiyattır arkadaş. Durup dururken 350 liram gitti iki boktan parça için. Bu hiç hoşuma gitmedi, duke 200 çok iyi bir motor ama yükseltmeye karar verdiğimde tercihim KTM den yana olmayacak sanırım.
Geçmiş olsun. KTM parça fiyatlarından haberiniz yokmuş anlaşılan. Ucuz atlatmışsınız, ben "çatır çatır motoru çiğnedi" yazacaksınız diye korktum.
Aynen inanamadim aradim ve sifir duke 200 ler suan 12.500 tl ikinci eline daha yuksek yazan vatandaslar ne kadar gormezden gelse de durum bu )
dostum cok gecmis olsun, ne yazik ki duke parcalari kawasaki gibi pahali ama emin ol kawasakiden pahali degildir. Bir sonraki motorunu secerken kawasakiden de uzak dur derim
Arkadaşlar selam şu an honda wing go kullanıyorum ktm duke 200abs ye kafayı fena halde kitlemiş durumday(d)ım fakat forumu hemen hemen baştan sona okudum ve gerek parça fiyatları gerek 15000 km gibi kullanımda keçelerin yağ kaçırması vites manetinin yolda düşmesi gibi sorunlar beni korkutmaya başladı sağlamlığı dayanıklılığı mesela cbr250r a göre nasıl bu motorun çünkü dukeden önce aklımda cbr vardı ondan tek vazgeçme sebebimde eşimin"bu ne böyle çakma yarış motoru gibi " demesiydi gerçekten çok kararsız kaldım ayrıca lütfen tarzına göre karar ver demeyin renkli bi kişiliğim var ve ikiside uyar bana ama hangisi daha dayanıklı sağlamdır uzun yazdım biraz kusuruma bakmayın forum sitesinde yazdığım ilk mesaj bu hata yaptıysamda affola
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
Bu arada Eskişehirde oturuyorum duke 200 için 12500 duke200 abs lisi için 14500 fiyat verdi özmert motor
arkadaşlar sabah spor motoya gittim 12500 2014 model abs siz dukler daha gelmemişler kapora alınıyo haftaya teslim edicekler .
bende istanbul motoya gittim orda 14000 demişlerdi 200 abs li duke bi gittim ki o da ne nakitte bin lira indirim hemen yapıştırdım geri kalan 1000tl ye de arka çanta demiri turuncu motor koruma orjinal turuncu KTM elcik ve ön cam aldım.
yani bende artık ktm ciyim ve makina çok tatlı oldu resimleri paylaşçaktım ama bu resim yükleme olayı çok zor olmuş vazgeçtim.
Absliyi 13.000 e mi aldin dostum? Hayirli olsun
evet istanbul motoda 13000 tl.nakite veriyolar abs li modeli ama sadece beyaz var.
resim koyamadım ama burdan bakabilirsin nasıl olmuş tamamı 14.160tl ye maloldu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203181247546049&set=a.21429316868 74.2121808.1053668583&type=1&theater¬if_t=photo _comment
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
aslında resmi facebook'a koyduktan sonra buraya eklemesi oldukça kolay
FB'deki resme sağ dıkladıktan sonra "resim url'sini kopyala" diyoruz, akabinde forumdaki resim tuşuna o url'yi yabıştırıyoruz
Güle güle, kazasız belasız kullanın
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)