Evet kenarlar bizimkine göre çok daha kullanılabilir duruyor.
Teşekkür ettim erdal sağolasın Nasıl yatırmalar falan denedin mi?
Heil Spellcheck
Iyi aksamlar,
Yine dustum bizim bayirdan inerken neyi yanlis yapiyorum lastikler mi kotu anlamadim... ayak freni kirildi lastikli yerin hemen yanindan. Elcik koruma yamuldu. Lastik degistirsemmi ki acaba... dizimin ustune dustu motor hafif sislik var bakalim buz tedavisi yapiyorum...
Geçmiş olsun Nasıl oldu acaba tam olarak? Parlak asfaltta lastikler hiç tutmuyor neredeyse belki ondandır diye tahmin yürütüyorum.
Bir de eğitim falan var mıydı? Yoksa onun çok yardımı olur
Heil Spellcheck
Geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Geçmiş olsun.inerken hangi freni kullanıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
150-60-17 niye takmadın ?. lastiğin yanakları geniş durmuş.
Inerken on freni kullaniyorum onada sert basmamaya calisiyorum. Motor freni ile inmeye calisiyorum yani 1. Viteste. Daha once cok kez indim ama... bayir cok dik... ve asfalt parlak arabalarda kayiyor cogu zaman. Egitim aldim honda gs1. Bende de hata var mutlaka biseyi yanlis yapiyorum ama lastiklerdw guven vermiyor bana nedense... ayak fren pedalini nerde kaynak yaptirabilirim acaba? Bu hafta sonu turlamayi planliyordum ama tamirciye turlucaz artik yapacak bisey yok.
Gecmis olsun dilekleriniz icinde tesekkurler...
geçmiş olsun kardeşim... bugün ben de rodaj sürecini aştım atamoto ya yol üstünde diye gelen sahbazomer kardeşimle tanıştık bakımın ardından beşiktaş ta çaylarımızı içtik sonra ayrıldık bakım baya bi değiştirdi motoru çok güçlendi devri arttı falan inmek istemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
[/COLOR]
150-60-17 niye takmadın ?. lastiğin yanakları geniş durmuş.[/QUOTE]
Pilot road da öyle bir ölçü yok bildiğim kadarıyla. en yakın ölçü buydu.
Lastiğin önemi cidden inanılmaz fazla en basitinden arada arkam falan boşsa panik fren yapan biriyim kendimi geliştirmek için arka frene en ufak dokunduğumdan kaymaya ve gezmeye başlıyordu stok lastik üstündeyken fakat gerek gezide gerekse gene yaptığım panik fren çalışmaları sonucu emin olun arka freni çok zor kitleyebildim resmen yapışıyor yola aynı durum ön frende de var. Adam akıllı lastik alında gerisi pek önemli değil (bide balatalarınızı freninize güvenmiyorsanız en yumuşağını alınki kitleme riski çok az olsun buda önemli bir ayrıntı) alayı stok lastiklerinden iyidir emin olun. :D Bende lastik almaya gittiğim zaman Pilot Road taktırıcaktım olmayınca ölçüsü Power Pure taktırdım ondanda memnunum alacaksanızda çift hamur alın bence hem ömrü hemde viraj kabiliyeti daha iyi çift hamurluların.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
arkadaşlar nitro aikido kask almak istiyorum artçı için. istanbulda nerde bulabilirim, bilgisi olan var mı?
motomaxda var ama tavsiye etmem
bir parcası kaybolsa at cope
nerden mi biliyorum malesef ben de o kaskı kullanıyorum
sanırım bir fotoğrafında görmüştüm, yere değmemesi dileğiyle güle güle kullan.
aikido modeli motomaxın sitesinde uzun süredir stokta görünmüyor. şubeleri arayıp sorarım belki. bir tekrar düşüneyim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
bir şey daha sormak istiyorum, lastiklere kaç psi hava basıyorsunuz? bana servisten 32-34 demişlerdi, şimdi kılavuza baktım 29-29; artçıyla 29-32 yazıyor...
Bugün atamoto ahmet abinin yanına uğradım K&N hava filtresi elinde dört adet var 76 dollar diyor almak isteyenlerin haberi olsun .
jantları boyamak isteyenlere alternatif .
http://www.ebay.de/itm/271201638553?...#ht_1510wt_932
Duke ler için çanta taşiyici nerden temin edebiliriz getirten oldumu ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)