KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 21:12
bugun cbr 250r la 1 dakikalık kapistim.
Sonuc kalkısım iyi ama sonrası kotu cunku tam gazda yanımdan hızlıca geciyo
Bu motoru. Kendi katogorisinde rakip bulmak cok zor anca cbr 125 yzfr125 rakip olur ss lerden.
Naked lardan sym wolf. Suzuki inazuma. Ktm 125 200. Ve kurye motorları )
Teske cbr alsaydım Ama babamda honda almaz )
Reklamlar
-
30 Nisan 2013, 21:33
[QUOTE=Syanur;3014385]Anlatamadım sanırım, 2.8 aşırı düşük bir tüketim +7000 d/d kullanımı için. 3 ün altına inmesi mantıklı değil, 3.5 civarı beklerdim. Bu değerler bir yerde evrensel hani, daha bu gücü verip de bu devirde kullanınca 2.5~2.8 yakabilen bir motor olduğunu sanmıyorum. Sakin kullanırsan ne görürsün bilemiyorum orası ayrı
o gun bende turdaydım xawa ile benimkide 2,8 gösteriyordu.turdan sonra tekrar cevahire gittim.cevahirden ömüre kadar artçının kaskı olmadıgından 75i ve 7000 deviri zaten pek geçmiyorum rodajdan dolayı 2,6 gösterdi.
-
30 Nisan 2013, 22:40
Flashock adlı üyeden alıntı
Sİz gene çok iyi yakmışsınız benzin sarfiyatı değerleri çok iyi 200 olmasına rağmen benimki 3,2'ydi ama ben hızım düşükte olsa devirli kullanmayı tercih ediyorum büyük ihtimal ondan. Panik frende çok işe yarıyor panik freninde ne zaman olacağı belli olmayacağından ben 7000-10000 arasındadır sürüşüm.
Hem yksek devirde torkta maksimumda olacağından acil durumlarda kaçış gazlaması ve yol tutuşu maksimum seviyede oluyor.
normalde bende öyle kullanıyorum ama tek olursam ve trafik durumuna göre .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
[QUOTE=marfatih;3014616]
Syanur adlı üyeden alıntı
Anlatamadım sanırım, 2.8 aşırı düşük bir tüketim +7000 d/d kullanımı için. 3 ün altına inmesi mantıklı değil, 3.5 civarı beklerdim. Bu değerler bir yerde evrensel hani, daha bu gücü verip de bu devirde kullanınca 2.5~2.8 yakabilen bir motor olduğunu sanmıyorum. Sakin kullanırsan ne görürsün bilemiyorum orası ayrı
o gun bende turdaydım xawa ile benimkide 2,8 gösteriyordu.turdan sonra tekrar cevahire gittim.cevahirden ömüre kadar artçının kaskı olmadıgından 75i ve 7000 deviri zaten pek geçmiyorum rodajdan dolayı 2,6 gösterdi.
haliç köprüsünü geçtikten sonra baktım resim çekmekte aklıma geldi ama ben resim çekmek için durursam sizde bir şey oldu zanedip durursunuz diye vazgeçtim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
MertGoren adlı üyeden alıntı
bugun cbr 250r la 1 dakikalık kapistim.
Sonuc kalkısım iyi ama sonrası kotu cunku tam gazda yanımdan hızlıca geciyo
Bu motoru. Kendi katogorisinde rakip bulmak cok zor anca cbr 125 yzfr125 rakip olur ss lerden.
Naked lardan sym wolf. Suzuki inazuma. Ktm 125 200. Ve kurye motorları
)
Teske cbr alsaydım Ama babamda honda almaz
)
sen biraz daha tecrübe kazan ondan sonra kapış bence ve rodaj döneminde neden kapışma gereği duyuyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
zombieahmet adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Arka lastiğime 2 tane çivi girmiş. Çıkarmayı denedim baktıp fıslıyor bıraktım. Yamamı yaptırmalı, dışardan fitil filan mı. Şimdi pek müsait değilim nakit olarak lastikleri değiştirmek istiyorum ama...
Bu arada el koruma aldım yurtdışından standart turuncu olanlardan. Kendim taktım takması sor değil bilginiz olsun görünüşü güzel ama. Resim eklicektim ama beceremedim.
benim de lastiğime civi girmişti joker marka lastik sıvısı aldım kullandım yama veya fitile gerek yok .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
h.can adlı üyeden alıntı
Hatirladim
hayirliolsun. Cok sevindim. Stickerlari kendim tasarlayip uygulamasini yaptim. İsteyen tum arkadaslara ps. Formatinda yolluyorum. Uygulama kisminda baski yaptirdigin yere gore bazen olceklemede farkliliklar oluyor ama ufak rotuslarla cok guzel yertestirmesini yapalirsin.
h.candursun@gmail.com mail adresim bos mail atarsan yolliyabilirim
nerdesin beya
-
30 Nisan 2013, 22:41
MertGören sırf hız yüzünden keşke honda diyosan ve ehliyetin falan yokken kapışıyosan sen sat o motoru genç yaşta ölme aile fertlerini üzme hiç.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
30 Nisan 2013, 22:44
Syanur adlı üyeden alıntı
A
Eğer orjinal lastikleri michelin gibi bişeyle değiştirecekseniz 140/70/17 arka ebat tavsiye ederim sizin motor için.
sence daha mı iyi olur geniş lastik daha güzel duruyor
-
30 Nisan 2013, 23:48
Arka lastik için 140 tavsiye etmem syanur arkadaşta yanlış yazmıştır büyük ihtimalle 150 ve 160 lastikten ne aşağısı ne yukarısı takılmamalı bence.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
01 Mayıs 2013, 00:48
Arka lastik için 140 tavsiye etmem syanur arkadaşta yanlış yazmıştır büyük ihtimalle 150 ve 160 lastikten ne aşağısı ne yukarısı takılmamalı bence.
randımanlı bir hamuru varsa 140, 160 dan daha makul olabilir gibi geliyor aslında bana. küçük, hafif bir motor sonuçta. ama denemeden bilemem.
-
01 Mayıs 2013, 00:57
Syanurun yanlış yazdığını sanmıyorum daha öncede fabrika çıkışı 150 lastiğin 125 ve 200 duklar için kalın olduğunu söylemişti sanırım. Benim fikrim fabrika çıkışı neyse o boyuttan şaşmamak lazım.
-
01 Mayıs 2013, 01:17
MertGören sırf hız yüzünden keşke honda diyosan ve ehliyetin falan yokken kapışıyosan sen sat o motoru genç yaşta ölme aile fertlerini üzme hiç.
7 Senedir kullaniyorum tecrubem var
Sirf hiz yuzunden degil ben hizini uzun yol icin istiyorum
Ve tipini begeniyorum )
Ehliyetide yasim tutar tutmaz alicam
-
01 Mayıs 2013, 01:41
MertGoren adlı üyeden alıntı
7 Senedir kullaniyorum tecrubem var
Sirf hiz yuzunden degil ben hizini uzun yol icin istiyorum
Ve tipini begeniyorum
)
Ehliyetide yasim tutar tutmaz alicam
7 senedir kullanman "tecrübe" sahibi olduğun anlamına gelmez. Yanlış bildiğin şeyleri pekiştiriyor olabilirsin gayet.
Tavsiyem gidip adam akıllı bir eğitim alman. Yoksa Flash'a katılıyorum, yol yakınken vazgeç.
Ayrıca Duke hız değil hızlanma motoru. Boşuna japon 250'leriyle yarış gibi fikirlere kapılma üzülürsün
Heil Spellcheck
-
01 Mayıs 2013, 02:02
cbr 250 ile kapışan arkadaşım eğer merak edersen şu videoyada bakabilirsin.
http://www.youtube.com/watch?v=MH0wkCZNAHI
duke cbra çok az farkla geçiliyor. Yarış devam etse tabiki cbr farkı açacaktır top speedi race olduğu için daha fazla ama sonuçta cbr, 250 lik ve torku duke ten biraz daha fazla. Hatta beygir gücüde çok az daha fazla. Fakat duke ün kullanım zevki bambaşka frenler radyal bağlı, ön çatal aynı büyük makinelerdeki gibi ters, ve 600 lük makine gibi kalın çatal var.
Özellikle dik çatal açısı kıvraklığı getiriyor. Yani her anlamda daha profesyonel bir motosiklet. Bence sakın moralini bozma cbr biraz daha hızlı gitsin bu çok önemli değil. Denemedim ama kalkıştan belirli bir hıza kadar cbra çok yakın gider zaten duke. Hele ki aynı güçte ve torkta motor kullansalar kalkışta toz yutturur cbra, çünkü kilosu çok düşük dukeün
-
01 Mayıs 2013, 02:08
arkadaşlar bu yumuşak plastik falan ne işe yarar? bir sürü somun falan da var. bir de plakayı nasıl takacağım
Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
-
01 Mayıs 2013, 03:02
Ben arkada arkadas varken gazladim da ole tam yaris degil 4 5 araba gectik 1 dakika falan surdu 300 400 metre
birde niye bukadar abartiyosunuz yarisi
Buarada 18 yas alti ehliyetsiz egitim merkezi bildginiz varsa solersiniz ;)
Ama dedigniz gibi motorda nekadar tecrube olursa olsun en ufak hata olume kadar goturuyo ben bu motorla kasksiz yola cikmiyorum kask ve eldiven hep daha uzun yolum olmadi ama olcsgi zaman koruycu ceketimi giyicem ama daha guzel motora uygun deri bitane aldigimda hep giyicem verdigniz ogutler bilgiler icin butun abilerime tesekurler ediyorum telefondan yaziyorum yanlis yazilmis kelimeler olabilir ozur diliyorum telefon donuyor hepinize iyi geceler
Daha dikatli olamaya calisicam
Umarim hickimse dusdum kaza yaptim diye seyler yazmak zorunda kalmaz eger olucsgi varsada cana degil mala gelir insalllah hepinize iyi geceler...
-
01 Mayıs 2013, 03:09
plakalık yoksa ya çift taraflı bant, sıcak silikon vs ile yapıştırman ya da plakayı uygun yerlerden vidalamak için delmen lazım. plakalığı çoğu yer, üzerinde kendi reklamı olduğu için ücretsiz verir. servise sorabilirsin.
-
01 Mayıs 2013, 10:19
sahbazomer adlı üyeden alıntı
bu avrupa da kullanım için plakalık yani kullanmayacağın bir plakalık şimdilik
-
01 Mayıs 2013, 14:51
ya arkadaşlar merhaba. benim bir sorunum var. 100 km yi devirdim çok şükür. fakat eve girerken sorun oldu motorda. vites sorun. boşa aldıktan sonra 1. vitese alamıyorum. 2-3-4-5-6 ya geçirebiliyorum fakat N'den sonra 1e geçiremiyorum yani vites pedalı sanki daha vites kalmamış gibi tepki veriyor acaba balansını mı bozdum? ne yapmamı önerirsiniz?
Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
-
01 Mayıs 2013, 15:00
Bazen yapabiliyor öyle, debriyajı yenile geçer
Heil Spellcheck
-
01 Mayıs 2013, 15:23
umurcan adlı üyeden alıntı
Bazen yapabiliyor öyle, debriyajı yenile geçer
ya onu da yapıyorum olmuyor ya içten içe bir göz korkusu sarmaya başladı valla göstermem lazım sanki. ya bir de benim debriyajla vites geçirirken zorlayıp ayarını bozmuş olma ihtimalim var mı? bayağı korktum şu an
-
01 Mayıs 2013, 15:37
Nasıl zorlamış olabilirsin ki? Debriyaja basmadan mı vites değitirmeye kalktın? Sanmam.
Öyle yaptığında motoru az ileri ittir bi daha dene. Onda da olmazsa götür bi. Daha yepyeni motor sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Heil Spellcheck
-
01 Mayıs 2013, 17:42
sahbazomer adlı üyeden alıntı
ya onu da yapıyorum olmuyor ya içten içe bir göz korkusu sarmaya başladı
valla göstermem lazım sanki. ya bir de benim debriyajla vites geçirirken zorlayıp ayarını bozmuş olma ihtimalim var mı? bayağı korktum şu an
ilk zamanlar oluyor öyle, zamanla düzeliyor. normal bir şey yani, endişelenmene gerek yok. ben de yeni aldığımda yazmıştım ama zamanla daha iyiye gitti.
vites geçmezse ya motoru boşta biraz ittir ya da vitese basarken yavaş yavaş debriyajı bırak, kavrama başlangıcında geçecektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)