orjinal ve takmak istediğin lastik arasında % 3.88 fark oluşturuyor normal arabalarda dahi %3 lastik farkını tavsiye etmiyorlar.
sen sadece tabanı genişletmiş olmazsın aynı zamanda çap da büyüyor .
h.can lastikleri taktırdığında pirelli mt 60 rs ön çamurlukta normalde orjinal ölçüde ön tarafından parmağın araya giriyor ama lastikler değiştikten sonra motor hem yükseldi ve ön taraftan parmak girmez oldu ve ön lastik 120-70-17 di sadece taban genişlemiyor cap da büyüyor.azı karar fazlası zarar ve azda olsa performans kaybı yaşayabilirsin.bence 160-60-17 dan üstüne cıkma.
Arkayı 160 taktım diyelim peki ön kısmı 120 takabilirmiyim? ne gibi artısı olur.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
ben taktım artısı guzel gorunusu kalıtelı lstıkle vırajlarda yat babam yat
eksısı goremedım
bence kesinlikle taban genisletmeyin 150 60 17 veya 150 70 17 den şaşmayın.
Virajlarda sıkıntı çekersiniz
suanda michelinden 2 lastık var aklımda birde prelli diablo rosso 2
Benim tercihim çift hamur alın ama ebatlardan şaşmayın
bu arkadası tanıyan bılen var mı ? sticker lazım bana
ayrıca yurtdısından ktm powerparts alabılecegım guvenılır bır sıte verecek olan var mı ?
plakayı keseyım dıyorum
kesenler nasıl kestı uzun surdu mu nasıl monte ettı az bahseder misiniz ?
birde depo koruyucu sticker lazım xawa sen nerden aldın seninki guzelmis baktım da eski fotolara
ayrıca depo yanı icin sticker koruyucu bakıyorum goren bılen var mı
h.can siteye girmiyor uzun zamandır.
testere ile kestim sonra L sac parcası monte ettim L sac parcasınada plakayı monte ettim .yağmurda arkan camur olur söylemedi deme satarım sana sonra yeni komple kuyruk
sahibinden aldım kargo dahil 20 tl di depo kapağına taktığım uyum sağlamadı kıytırık taktım atmaktansa cıkana kadar yolu var
senin tankpadden bakıyorum ben de alacagım
testere ile kesip L sac parcasını plakaya mı monte ettın ? tam cozemedım orayı
foto cekıp bana atar mısın rıca etsem ?
bu arada bızım sıparısler ne oldu
yeni plaka çıkartır daha kucuk boyutta ben orjınal plakayı odamda sus olarak kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Bi ciftleri var bide normal 2ct ler çift
http://www.feyizoglu.com/KT-3300-CF-...d_45982.html#0 bu mu daha iyi
http://www.motorturkiye.com/goster/2...dkeiti-sm1230k yoksa bu mu
testere ile plastiği kesiyorsun L şeklinde sac alıyorsun veya yapıyorsun bunu plastiğe monte ediyorsun kalan tarafa da plakayı .yarın resim çekerim gündüz gözü .
sipariş iptal işten ayrıldım itina ile iş arıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
[QUOTE=MertGoren;3006185]yeni plaka çıkartır daha kucuk boyutta ben orjınal plakayı odamda sus olarak kullanıyorum [COLOR="Silver"]
plaka yüzünden çevirmede motoru bağlamasınlar sonra.
bende küçük plaka kullanıyorum ama orjinali koltuğun altına katlayıp koydum.
Ya arkadas ne bagaj varmıs sızde ya ben ruhsatla alet cantasını zor sıkıstırdım kocaöplaka nereye girdi :D
beyler iyi forumlar;
ben bir kaç sorunumu paylaşacağım. bundan 1 hafta önce yani 16 nisan salı günü istanbul motor'a direkt olarak alma niyeti ile gittiğimde ellerinde motorun kalmadığını ve 19 nisan cuma günü gümrükten getireceğini söylediler (spor moto o gün çekecekmiş gümrükten). cuma gittiğimde o gün de gelemeyeceğini pazartesine kaldığını söylediler. pazartesi yani dün aradığımda motorun anahtar teslim haliyle perşembe alabileceğimi söylediler. şimdi ben salıdan beri motor bekliyorum. parası ödendi. bunun plakası da yapılacak 2 gün. bu ktm bayii ve distribütörleri neden böyle vurdumduymaz ve müşterilere muameleleri vasatın da altı?! yani sanki ktm gelmiş bunlara zorla satacaksınız demiş gibi davranıyorlar. işini sevmeyen adamların yaptığı çok belli. cebini düşünen insanlar gibi bir izlenim edindim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? benim gibi mağdur olan kimse var mı burada?
Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
Şimdi arkadaşım yaşadığın olay gerçekten üzücü fakat gümrüğümüz acaba devletin diğer dairelerinde ve bölümlerinde olduğu gibi harika çalışıyormu? Bunu bilmeden direk SporMoto'ya yüklenmek yanlış olur.
İkinci olarakta sabırla koruk şurup olur belki perşembe alırsınız belki biraz daha beklersiniz ama elinde sonunda kavuşacaksınız ellerinde motor yoksa beklemekten başka çare yok motorunuzu aldığınız zaman güle güle kullanın tekeriniz hep düz bassın. Eğitimde almadıysanız ivedilikle alın çok çok önemli ben geçen yaz andavallık edip almadan kullandım Allah'tan çok ianslıydım ve ufak 1 kaza ile atlattım ve geçen yazın sonunda eğitim aldım GS1 ve GS2, 2 ay önce falanda Rider Academyden GS3 ve 4'ü aldım ben motor kullanmıyormuşum imkanım el versin gene gidip almayı düşünüyorum bu eğitimleri yaz sonu. Yada enduro eğitimide alabilirim bakalım.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Mehaba arkadaşlar ben Hyosung gt250R kullanıcısıyım.Ama kafamda hep Duke 200 de vardı.Bir kaçtane uygun fiyatlı kaçırdım ve şuanki motorumu aldım.İşe gidip geldiğimden(kadıköy k.yalı arası) bu sıkışık trafikte pek keyfi kalmıyor race motorun dur kalklarda yavaşlamalarda ızdırap oluyor bazen.Hersayfayı okuyorum 2 motorunda başından beri tarzım belli değil naked,ss filan diye ayırmıyorum zaten 2 sezon scooterla geçirdim.Tamamen keyifli bir sürüş ve ulaşıcağım yere rahat bir şekilde ulaşmak.Gt250r a nazaran cok rahat olucagını tahmin ediyorum(okuduğum kadarı ile biliyorumda diyebilirim)Neyse uzatmadan sadede gelirsem İstanbul kadıköy-Kartal arasında ikamet eden arkadaşlarla görüşüp bir değerlendirme yapmak isterim uygun bir zamanda kimin nerede olduğunu tam araştıramadım.Eğer bu mevkilerde oturan ve akşam müsait olan arkadaşlar varsa 20-30dk bir zaman ayırmalarını rica ediyorum.Fuarda bindim üstüne biraz ufak kaldı tabi şuanki motoruma nazaran ufakta kalıcaktır ama görüntüsünü hep beğendiğim bir motor olduğundan göz ardı edebilirim.Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.Zaman ayırabilen olursada çok sevinirim.Herkese keyifli sürüşler kazasız belasız...
Şimdi bence spormoto konusunda yanlış düşünüyorsun bence arkadaşın söylenek istediği şey tavırları. Yoksa tabiki ellerinde olmayan nedenlerden gecikmeler olabilir ama bunu söyleyiş tarzları rahatlıkları esnaflıktan anlamadıklarını gösteriyor. Ben daha önce aynı tavrı yedekparça ve bakım zamanları yaşadığım için arkadaşa katılıyorum. Bu rahatsızlığımı daha önce forumda belirttim. Açıkçası ben verdikleri hizmetten memnun değilim.
Eğitim konusuna ise tamamen katılıyorum. Bende honde 1i aldım. 5000 i tamamladığımda 2 ve 3 de alıcam.
Hah! İste bu! Burnundan kıl aldırmayan bir satış ekibi var hem spor motoda hem Istanbul motorda... İnanilmaz tok satıcı ağzı yapıyorlar... Velev ki honda almış olsaydım servis ağı ve parça durumları da daha avantajlı... Şimdi sen bu avantajları bir kenara itip bilgi almaya gidiyorsun satın almaya gidiyorsun yani isin düşüyor, sana ayaklı cüzdan muamelesi yapıyorlar. Ne kadar paran varsa o kadar müşterisin. Keza sen bana cuma gunü gelecegini belirtip baba o yonde beyanat vermişsen ben de o gün almayı beklerim. Sen bana ya kusura bakmayın gümrük sıkıntılı elimizden birşey gelmez 2 hafta süresi var en az desen ben de ona gore hareket ederdim. Vurdumduymazlik ve esnaf kültürünün olmayışı bu ktm Türkiye'yi fena halde cuvallatmistir. Eksisozluke girin spormoto veya ktm duke 200 yazıp aratın. Bakın spormoto veya Istanbul motor icin me yazmışlar vesselam.
Omer abi sana kesinlikle katılıyorum çunku biz motoru satın aldıgmızda sanki zorla almaya çalışıyormusuz gib davrandılar
Babam dedi motoru zorla ellerinden alıyoruz sanki...
Kısaca muster memnuniyeti bence Telefonda guzel ilgilenirler ona laf yok ama
Cumku patron dukanda yoken sadece telefonu dinleyebilir
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)