KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Nisan 2013, 01:58
Bizim motorla da gidilmiyorsa artık ne diyim sana ya. Bu kadar büyütme bu işleri gözünde.
Adam kalkıp çin malı skuter ile TR turu yapıyor, biri kalkıp vespanın en basit versiyonlarından biriyle dünya turuna çıkıyor. Bizim motor mu gidemeyecek allahını seversen.
Tehlike de motordan bağımsız birşey tamamen. Güvenli sürmek sürücünün insiyatifindeki birşey. Trafikteki yerini bilirsen sıkıntı çıkmaz.
Kasa dersen 110 üzerinde rüzgar hissedilir derecede rahatsız etmeye başlıyor, 90 ise son derece yeterli bir ilerleme hızı. Belki koltğun sertliği rahatsız edebilir. Onda da 10 dk molayla halledersin.
Ben motoru aldım, rodaj bitti bakımın ertesi günü İzmir'den Ankara'ya geldim.
Fakat, çok haklı olduğun bir konu var ki; eğitim ve tecrübe. Tecrübeyi birlikte edinmeleri güzel olabilir tek başına olmasındansa. Ama eğitim kesinlikle olmalı.
Hani o GİS falan faydalı ama orada bir günde verdikleri ücretsiz bir eğitim neleri karşılar bilmiyorum ama kesinlikle üzerine gidilmeli o olayın.
Eğitimden sonra motora, çevreye olan hakimiyetinizle birlikte aldığınız keyif de çok çok artacak o yüzden kesinlikle ertelemeyin, küçümsemeyin.
Eğitimi hallettikten sonra yağmur, uzun yol büyütülecek şeyler değil.
Heil Spellcheck
Reklamlar
-
22 Nisan 2013, 02:22
Baştada dedim zaten isteyen gider ama inanılmaz yorucu olur. Uzun yolda da 90la ben gidemem kimse kusura bakmasın sabitlerim 130'a devam çoğu arkadaş çıkmamışlarsa uzun yola söylenmeye ve hatta geri dönmeye bile başlayabilir benden söylemesi kabul ederseniz ben bu geziye g650 ile katılırım öncü birlik olarak yol açarım. Fakat duke ile ben yokum. Uzun yolu yaptığımdan böyle konuşuyorum duke ile. Beni çok yormuştu.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
22 Nisan 2013, 02:53
-
22 Nisan 2013, 03:03
duke 200 ü seçmemin bir nedeni de çıkmıyacak olsam da gerektiğinde uzun yola daha elverişli olması idi . bunun için beni yönlendiren arkadaşım ise duke 125 sahibiydi şehir içi muazzam memnundu fakat uzun yolda rahat edememişti , gerekçesi ise son sürati değil de son sürate ulaşma sürati itibariyleydi ..
ayrıca evet biraz karakter meselesi , yani motor aşığı motor ustası biri tutar racing ile dağa çıkar ki muhabbetini da dün dinledim şaka gibiydi olayın kahramanı abimiz bizdeki motorları yere göğe sığdıramadı bu arada , kendisi ktm ile nemruta çıkmış fotolarını gördüm yahu
-
22 Nisan 2013, 03:11
Canı tatlılıkla pek alakası yok hatta arkadaşlarım, ailem biraz kendinide düşün demekten helak oldular fakat ben herşeyi kitabına göre yaşamaktan memnun olan biriyim. 230 kilo gsle araziyede girmem dukela uzun yolda yapmam. Giderim uzun yol yapacaksam nc700x ile veyahut gene gs tercih ederim neyse inanılmaz keyif alacağınız aşikar fakat katılacak arkadaşlardan bence eğitim konusunda soru sorulması lazım ve eğitim görmüş kişiler gelmeli çünkü güvenlik öncelikli. Siz genede aluminyum jant ile nemruta kalkışmayın yoksa çıtak diye kırılır elimizde abajür diye dolaştırırız tel jant tercih edelim o motorcu abi gerçekten çok şanslı imiş.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
22 Nisan 2013, 03:27
-
22 Nisan 2013, 04:25
xawa adlı üyeden alıntı
satılmıyor deyin en son kalanlarını biz aldık deyin
aynı motordan yollarda çok görenler bedava dağıtıyorlar zanedecekler
Aklıma gelmedi değil ama böyle bir güzellikle bırakalım onlarda karşılaşsın
-
22 Nisan 2013, 04:27
Bu arada benim lastik işi kaynamasın arkadaşlar güzel bir seri ve marka söylerseniz valla çok hoş olur Metzeler'e o kadar para verme Dunlop'ta aynı işi görüyor diyen var bi el atın şu ızdıraptan kurtulayım.
-
22 Nisan 2013, 10:31
romeo'nun söylediği gibi Duke 200 kısmen uzun yol yapılabilecek bir makina. Uzun yoldan kasıt Ben Çanakkale, belki İzmir diyorum fazlası beni aşar ama Tolga var mesela Yurt dışı yapacağım diyor. Bu biraz da kişinin kendini ve motorunu tanımasıyla ilgili. Amaç hedefe varmak olmadığından, amaç eğlenerek keyifle gitmek olduğundan canımız isterse her 50 KM'de bir durur çay içeriz, sohbet ederiz. Tekirdağ ve Çanakkale yolları buna müsait. 90-100 arası bir hız bu yolda bana mısın demez. Ayrıca şehir içinde her gün sadece işe git gel yaklaşık 50 km yol yapan biri olarak 300-400 km yol çokta yorucu olmaz diye düşünüyorum.
-
22 Nisan 2013, 12:55
Lastiklerim bu gün elime ulaştı. Tarihleri 4412 arka 4012 ön. Bunları istanbul avrupa yakasında nereye takrırabilirim ve tahmini ne kadar tutur. Perşembe veya cuma günü taktırıcam.
-
22 Nisan 2013, 13:02
Manisa'dan Bursaya abim 110 ben 70 kg toplamda 180 kg iki kişi 300 km yolu ortalama 120 kg/sa hızla geldik. Ortalama 100 kmde 3.7 lt benzin yaktı. Hiç zorlaması falan yok adamlar cbf 150 ile dünya turuna çıkıyorda biz Duke 200 ile mi çıkamayacağız. Yapacağın yolun motorun ccyle bir alakası yok sadece en fazla 135 le gitmek seni yormayacaksa ve sıkmayacaksa her türlü her yere gidersin. Bunun tartışmasına girmek bile saçma bana göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
wincentt adlı üyeden alıntı
Lastiklerim bu gün elime ulaştı. Tarihleri 4412 arka 4012 ön. Bunları istanbul avrupa yakasında nereye takrırabilirim ve tahmini ne kadar tutur. Perşembe veya cuma günü taktırıcam.
Her tamirci takar ama ben servise taktırırım diyorsan Karaköy'de Ata Motor var.
-
22 Nisan 2013, 13:08
Flashock adlı üyeden alıntı
Canı tatlılıkla pek alakası yok hatta arkadaşlarım, ailem biraz kendinide düşün demekten helak oldular fakat ben herşeyi kitabına göre yaşamaktan memnun olan biriyim. 230 kilo gsle araziyede girmem dukela uzun yolda yapmam. Giderim uzun yol yapacaksam nc700x ile veyahut gene gs tercih ederim neyse inanılmaz keyif alacağınız aşikar fakat katılacak arkadaşlardan bence eğitim konusunda soru sorulması lazım ve eğitim görmüş kişiler gelmeli çünkü güvenlik öncelikli. Siz genede aluminyum jant ile nemruta kalkışmayın yoksa çıtak diye kırılır elimizde abajür diye dolaştırırız
tel jant tercih edelim o motorcu abi gerçekten çok şanslı imiş.
Biz 125-150cc çinli motorla bile uzun yol yapıyoruz 10 kere mola verdiğimiz de yok, durmadan 2 saat giderim ben yorulmasam motor benzini bitene kadar gider bu KTM Duke nasıl uzun yol yapmaz.
-
22 Nisan 2013, 13:10
wincentt adlı üyeden alıntı
karaköyde buz motor var atamotoru geçtikten sonra sol tarafta stada yakın orda taktırabilirsin fiyat olarak bilmiyorum .
can da lastikleri atamotordan almıştı ben ordaydım lastikleri söküp ( yeni lastikiği yanına alıp ) başka yerde taktırıp öyle getirdiler büyük ihtimal onlarda buz motor taktırdı oralarda başka lastikçi yok bildiğim kadarıyla .
-
22 Nisan 2013, 13:36
Duke ile Kocaeliye gittiğimde hafta sonu en kotu ihtimalle 1000 km yol yapıyorum
uzun yolda 100 km ile yol alıyorum molaları 10 dk tuttunuz mu sıkıntı yok ben molasız bir depo geldim benzin almak için durdum yoksa 1 km sonra benzin bitiyordu
istedikten sonra her turlu gidilir
-
22 Nisan 2013, 16:42
bu arada facebook fotolarına yeni baktım, resmi geçit yapmışsınız resmen. umarım ben de katılabilirim ileride.
-
22 Nisan 2013, 17:54
Lastik olarak 170 takacak arkadaş taktıktan sonra bursa goruslerını bıldırsın lütfen bılgılenelım
-
22 Nisan 2013, 22:16
face fotolarını şimdi görebildim çok güzel olmuş devamında bulunmak dileğiyle artık..
-
22 Nisan 2013, 22:35
Ben düşünüyorum 170 taktırmayı bugünde gittim bikaç görüş aldım her harngi bir yerde sıkıntı, sürtünme olmayacağını söylediler 1 haftaya taktırıcam lastiği foto atarımda hangi marka ve seri onda karar kılamadım deli gibi araştırıyorum beynim çorbaya döndü.
-
22 Nisan 2013, 22:54
170 lik lastikmi. yok daha neler. olurmuki ?
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
kokopellifd adlı üyeden alıntı
Yapmak istediğin hız nedir ki? Eğer hız yapmak istiyorsan bu motor uygun bir motor degil, fakat kendi classmanında en güçlü motorlardan biri. Yani 200 cc olup 25-26 beygir olan başka motor varsa da ben bilmiyorum.
120 km bana yetmiyor mesela 150-160 görmek isterim.
-
22 Nisan 2013, 23:19
Lastik var arkadaşım hangisini almalıyım konusunda karar kılamadım sanırım pilot road 2 alıcam ama emin değilim tam olarak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)