Bulamadım öyle bir parça tam nerede gizli tuşmu
Bulamadım öyle bir parça tam nerede gizli tuşmu
Arkadaşlar nefis bir buluşma oldu az evvel dağıldık. Facebookta Ktm Duke 200 Turkey isimli bir grup kurduk bilginiz olsun.
15 bin bakımında neler yapılacak bilen var mı arkadaşlar
parçaları netten sipariş vereceğim
çok tutuyor obur turlu
Aramada çıkmadı, buradan bir bağlantı atın da girelim
Heil Spellcheck
http://www.facebook.com/groups/166739413485859/
Buyrun bir çok fotoğraf ekledik.
aramızda en çok km yapan sensin o yüzden bakımlarda hangi işlemlerin yapıldığı ve ne kadar fiyat çıktığı bilgileri senden almamız lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
resimlere baktım şimdi siz yaşlısınız benim gibi genç adamın ne işi var yanınızda
O ne kadar çok la Duke la öyle Tamam beyler artık yeter, daha fazla önermeyelim bizim motoru yoksa gazeteden kuponla satılıyor diyecek millet
Heil Spellcheck
Spormotoyu arayıp sormaktan başka çare kalmadı o zaman
ayda 3bin km yapıyorum
yokmu yetişen bana
12300 km oldu
çok güzel bir buluşma olmuş gerçekten... motorunuza ve elinize sağlık... birdahakine inşallah katılabilirim...
Arkadaşlar plan program yapmaya başladık ilk fırsatta tekirdağ, havalar biraz ısınınca Çanakkale Onun dışında hafta sonları istanbul'da buluşuyoruz herkesi bekleriz.
Bugün buluşma enfes oldu, bundan sonrada aynı şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Grup dağıldıktan sonra 10-15 kişi motor hakkında bilgi istedi nereden satın alabileceklerini sordular. Facebook grubunu aktif kullanırsak çok iyi olur çünkü öyle bir uygulamaya ihtiyacımız vardı. Oradan daha iyi organize oluruz.
Arkadaşlar sezon geldi motorumla bugün bi dolanıyım dedim üstünde stock lastikleri vardı zaten değiştirmek istiyordum ama bugün virajda biraz salmasında bu kararım dahada aciliyet gerektirdi altıma etmedim değil. Acilen bir lastik almayı düşünüyorum arka lastiği 170-60-17 ön lastiğide 120-70-17 düşünüyorum bu ebatları kullanan varmı yada kullanmıyorsanızda, kullanmakta olduğunuz ve memnun olduğunuz lastik önerebilirmisiniz. İhtiyaçlarım şehir içinde kullanıyorum genellikle viraj performansı çok önemli benim için çünkü viraja hızlı demeyeyimde virajda araç geçme olayını baya fazla yapıyorum yani sınırda kullanıyorum lastikleri. Çokta uçuk bir rakam olmazda 900 gibi çok hoş olur sağolun şimdiden.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
buluşmalara ben de gelmek isterim ama ne yazık ki genel olarak saat akşam 8 den sonra boş oluyorum iş nedeniyle hsonlarım dolu haftaiçi 1 gün izinim var en kötü 8 den sonra hergün için uygunum. buluşma yeri olarak avrupa tarafında en azından iş çıkışı gelebilmem için beylikdüzü avcılar civarında buluşma olursa bana da haber verin.. facebook sayfasını bulamadım ben bu arada
170-70-17 yerine 160-60-17 daha mantıklı olur genel olarak 1 numara fark etmesi o kadar etkilemez ama 170 yaparsan aynı zamanda çap ta büyüdüğü için yerden biraz daha yükselecek buda sana sıkıntı olarak dönebilir ve lastik zinçir korumanın oraya sürtebilir az bir pay var zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
satılmıyor deyin en son kalanlarını biz aldık deyin aynı motordan yollarda çok görenler bedava dağıtıyorlar zanedecekler
Evet geziyi şöyle bir rota falan yapın da Ankara'daki arkadaşlar da katılabilsin demi
Heil Spellcheck
Çanakkaleye beklerim
önümüzdeki hafta kocaelideyim inş
3 haftadır şaşmaz pazarları yağmurlu
Programı yapmadan seninle de konuşuruz üstad oraya kadar gelmişken seni görmeden beraber sürmeden dönmeyiz
Arkadaşlar öncelikle gerçekten bu aktiviteler harika oldu bende duke kullanıcısıyım fakat özellikle aklıma yatmayan bir konu var. Kullandığımız duke serisi genellikle 125cc kullanıcılarıda buraya yazıyor benim gibi. 200cc ve 125cc bunlarla uzun yol yapmaktan eminmisiniz gerek motor gerekse motor kasası itibariyle uzun yola elverişli değil. Tabii insan istedikten sonra herşeyi yapar yapılamaz demiyorum inanılmaz zor olur diyorum ve tehlikeli. 2. Olarakta bu motorlar burdaki herkes olmasada çoğu kişinin ilk motoru gerçekten uzun yola hazırmısınız tecrübeniz varmı çünkü şehirde kullanmaya gerçekten benzemiyor.
Bunları söylememin sebebide herhangi kaza sonucu kimsenin canının yanmasını istemememden dolayıdır kesinlikle yanlış anlaşılmasın. İlk motorum duke 125'ti satmayı düşündüm bir ara fakat şehir içinde kullanırım diye ve çok keyif aldığımdan satmadım 2. motor olarak G650 xcountry aldım. BMW motorumla bile uzun yol düşünmedim motorun gücü elverişli olsada tasarım uygun değil. Bu buluşmalar devam etsin fakat bu uzun yol işini bir kere daha düşünmenizi tavsiye derim. Uzun yolda sürekli 120-130'da gitmek hem motora yazık hemde rüzgarın yumruk gibi çarpacağı size yazık.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)