KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Haziran 2013, 18:38
umurcan adlı üyeden alıntı
150lik arka teker ama 140 gibi garip bir şekilde. Kullanılabilir alan 140 ayarında diyelim.
2012'lerde yok abs 2013'den itibaren başlıyor. 390 da 125 ve 200de olduğu gibi en geç yaz sonuna doğru düşer diye tahmin ediyorum
Hocam teşekkür ederim cevabınız için. Duke 390 uygun bir fiyatla gelirse bir sonraki motosiklet olarak aklımda yer etmiyor değil, naked olduğundan zaten tarzına bayıldım. 200e geçsem mi diye düşündüm ama tatmin etmeyecek gibi geliyor açıkcası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
brooklynnn adlı üyeden alıntı
benim lastik 160
takınca sıkıntı yaratmıyor
160 rahat takabildinizmi yoksa değiştirdiğiniz birşeyler varmı birde viraj performansı nasıl oldu 160 yapınca? bende arka lastik ince fazla yatıramıyorum tutmayacak korkusundan (gerçi haftasonu epey viraj yaptım beni çok şaşırttı virajları gayet rahat alıyordum)
Reklamlar
-
12 Haziran 2013, 18:43
Valla 250cc sonrası çok uzun sürmez sanırım heyecanı. Hızlanmaları falan iyi ama ne kadar fark eder bilemem.
Ben sizin yerinizde olsam 390'ı beklerdim. O herşey için yeterli bir makine olacak gibi duruyor Lastik falan da istemeyecek
-
12 Haziran 2013, 18:54
umurcan adlı üyeden alıntı
Valla 250cc sonrası çok uzun sürmez sanırım heyecanı. Hızlanmaları falan iyi ama ne kadar fark eder bilemem.
Ben sizin yerinizde olsam 390'ı beklerdim. O herşey için yeterli bir makine olacak gibi duruyor
Lastik falan da istemeyecek
Öyle olacak gibi duruyor aklımda 3-4 tane naked var biriside 390 duke
-
12 Haziran 2013, 19:35
160 için modifikasyona gerek yok stok lastik nasıl oturuyorsa o da oyle oturuyor
virajlarda sıkıntı yasamadım yat yatabıldıgın kadar
-
12 Haziran 2013, 22:01
zombieahmet adlı üyeden alıntı
Ya ben de koruma Demir'i mı alsam koruma topuzu mu alsam karar veremedim. Ben motor devrildiginde fren pedalının kırılmasını engellemek için hangisini takmalıyım?
-
13 Haziran 2013, 10:24
Valla bir kere devirdim motoru ve kırdım pedalı. Koruma topuzunu sipariş ettim takınca yere temas noktaları ile ilgili bir test yapıcam ozaman bilgi veririm.
-
13 Haziran 2013, 11:12
Pedal işini nasıl hallettiniz ?? Çok dayanıksız olduğunu duymuştum
-
13 Haziran 2013, 11:41
Değiştirecektim Spormoto ya ve atamotoya sordum yokmuş pedal. Atamotoda kaynak yaptırdım. Orjinal renginede boyadılar. 40 TL'ye yaptılar...
-
13 Haziran 2013, 12:23
Ya bu pedal olayı ne kadar saçma, daha dandik bir pedal koysalarmış.
Ben motoru aldığım hafta sola yattım lastik yüzünden, düşük hız olmasına rağmen vites pedalı kırıldı.
-
13 Haziran 2013, 12:25
iyi günler ardkadaşlar yeni ktm duke 200abs aldım radyatör kapaklarının üstünde bir delik var sizlerin dukelerinizde de bu delik varmı sormamın nedeni bu delikten birkaç damla radyatör suyu damlamış bu durum normalmi diye tecrübeli arkadalara bir sorayım dedim cavlarınız için şimdiden çok teşekkürler. birde motosikletin ön tekerinde bir titreme var nedeni ne olabilir sıfır alırken teker yanlarına orjinal Front crashpad taktırdım bundan yapabilirmi.
-
13 Haziran 2013, 12:33
mihael adlı üyeden alıntı
iyi günler ardkadaşlar yeni ktm duke 200abs aldım radyatör kapaklarının üstünde bir delik var sizlerin dukelerinizde de bu delik varmı sormamın nedeni bu delikten birkaç damla radyatör suyu damlamış bu durum normalmi diye tecrübeli arkadalara bir sorayım dedim cavlarınız için şimdiden çok teşekkürler. birde motosikletin ön tekerinde bir titreme var nedeni ne olabilir sıfır alırken teker yanlarına orjinal Front crashpad taktırdım bundan yapabilirmi.
ilk aldığımda aynı şekilde damlamalar oldu ama zaman içersinde fazlasını tahliye ettiği için kesti artık yok .
ön tekerde titreme hiç yaşamadım .
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
13 Haziran 2013, 21:53
-
14 Haziran 2013, 11:41
iyi güler ktm duke 200 için hangi zincir yağını önerirsiniz.
-
14 Haziran 2013, 13:01
würth kullanıyorum tavsiye ederim
sıcratma sıfır
fakat pahalıdır
-
14 Haziran 2013, 13:05
bugun ilk defa motorumla kiderken duke gördum turuncuydu 125 yada 200. Sirinevler tarafı e 5. Yol kenarında durmus 3 4 motorcuyla
Baya yagmur vardı bugun artcının sırtı sırılsıklam
-
14 Haziran 2013, 15:24
sıcratma sıfır
fakat pahalıdır
bilsem ondan alırdım, bendeki jantların canına okuyor, nasıl çıkıyor o yağ en son yıkamacıda basınçlı su ile çıkartmıştım ama her seferinde de olmaz ki ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
14 Haziran 2013, 18:48
gazyağı bu iş için birebir
eski motorumda jantlar duke turuncusuydu ben bilirim nasıl çıkardığımı yağları :S
castrol cok sıcratma yapar
hele yamalube kullanıyorsanız cope atın
-
16 Haziran 2013, 15:49
sıcratma sıfır
fakat pahalıdır
aynen daha önce birkaç marka denedim sıcratıyor en iyi bana göre würth başka marka almam .
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
16 Haziran 2013, 16:20
xawa adlı üyeden alıntı
aynen daha önce birkaç marka denedim sıcratıyor en iyi bana göre würth başka marka almam .
Ben de salak almanca yazılarla dolu bi marka kullandım başta da o rezaletti. Şu an ipone kullanıyorum ben. Baya memnunum elime falan yapışıp çıkmaması dışında
Heil Spellcheck
-
16 Haziran 2013, 21:21
Hepinize merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ancak kayıt olmadan önce tüm konuyu baştan sona okudum. İzmir'de yaşıyorum. Buradaki tek yetkili bayii Çetincan. İki kez farklı zamanlarda gidip çeşitli bilgiler aldım Duke 200 hakkında, oldukça sıcak davrandılar memnun kaldığımı söylebilirim. Buradan motosiklet satın almış bir iki kişiyi hatırlıyorum forumdan ancak yanılmıyorsam Çetincan'dan alıp devamlı İzmir'de kullanan / yaşayan sadece bir kişi vardı. Özellikle sorum ona ve bilgisi olan herkese. Çetincan'dan "satış öncesi | satış | satış sonrası" anlamında memnun kaldınız mı ? İzmir'de hangi servis'i öneriyorsunuz ? Servis ücretleri Türkiye'nin her yerinde standart mı ?
Saygılar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)