Herkese merhaba,
Arkadaşlar bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.Motoru satışa çıkarttığımdan beri bir çok mesaj ve telefon almış bulunuyorum halen de devam ediyor.Arayan bir çok arkadaşım ya motoru satın almış ya da alma kararı vermiş kişiler.Ve sordukları ilk şey "Neden satıyorsun?"
Öncelikle belirtmeliyim ki arkadaşlar motordan çok memnunum.200 cc olmasına rağmen oldukça güçlü.Asla bayılmıyor 0-100 hızlanması çok başarılı.Şehir için de çok pratik.Sıkışık trafikte ne yoruyor ne ısınıyor.Yakıt tüketimi ise sakin kullanım 2,5-3 litre arası.Ben 2,2 litreyi dahi gördüm deneme amaçlı.Malzeme kalitesi çok iyi.Çelik fren hortumları,amörtisörler,yol bilgisayarı mükemmel.Frenleri ve viraj kabiliyeti çok başarılı.Sebring egzost ile sesi harika.Ses çok gürültülü gelirse egzostun susturucusu takılabilir.Motor çok dikkat çekici.
İstemeye istemeye satıyorum bu sene beklemediğim bir para elime geçti ve Duke 690 alıyorum.Ayrıca geçen sene kardeşimle planladığımız Balkan Turu için bu sene izin ayarlayamamıştım ama geçen hafta bayram tatili ile birlikte yaklaşık 15 günlükte bir izin imkanı doğunca böyle bir karar verdim.İmkanım olsa kesinlikle satmam motoru çok memnunum.
Tekrar söylüyorum satma sebebim motordan memnun olmamam değildir
Aksine üzülerek satıyorum.2 sene kesin binerim diyerek yaptığım aksesuar masraflarıda cabası:( Umarım motorum tanıdık birine gider.
not:Şunu da belirtmeliyim ki ilan koyduğumdan beri o kadar mesaj ve telefon aldım ki.Bir kez daha anladım ki çok doğru bir seçim yapmışım bu motoru alarak.