Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
şu gün gelir, bu gün gelir diye oyalamalar, sözleri yerine getirememeler hep spormoto kaynaklı. spormoto da türkiye distribitörü olduğu için bunlar tüm bayilere yansıyor. ancak şu var, eğer iletişimlerinden, yaklaşımlarından hoşlanmadıysanız karaköyde ktm atamotor var. orayı işleten ahmet, canayakın, hoş sohbet bir insan. ben istanbulmotorun da bir ukalalığını görmedim aslında ama aklınızda bulunsun...
yanlış bayi seçmişsin spormoto bir kere gittim muameleden o kadar memnum kaldım ki kapsının önünden dahi zor geçerim
ama 2012 de fuarda sahibiyle görüştüm ktm nin sahibi öyle birisi değil edindiğim izlenim,tek sorun müdürmü diyelim satış temsilçisi mi nedir orda duran vatandaş .
benim çok güzel anılarım var onlarla ben fiyat ne olur diyorum adam burası 5 milyon euro diyor sanki firmayı satın almaya geldim .
evet ahmet abi en azından esnaf adam eğer ben ahmet abiyi daha önce tanımış olsaydım ondan alırdım motoru
Herkesin ağzında aynı laf valla, "Sahibi iyi adam ama çalışan herif öküz" gibisinden. Ahmet beye topluca mail atsak?
Veya bir şekilde ulaşsak kendisine. Bu böyle olur gibi değil yani az insanın siniri bozulmamış. Kim bilir kaç kişinin yoluna da taş koydu.
Bakınız bir örnek de bu.
Heil Spellcheck
Arkadaşlar forumda o kadar gezindim iyice kafaya koymuştum ama gittim NC700x aldım. Duke200 içimde kalmadı değil. Kesinlikle kaldı.
Ama yeni motorumlada mutluyum artık kısmet.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
şöyle bir şey daha söyleyim iki farklı bayi motor siparişi veriyor bayilere yanlış motor yoluyorlar malatyaya gitmesi gereken motor mersine mersine gitmesi gereken motor malatyaya .
mersin bayi müşterime söz verdim diyor bizim şahıs ne yapayım diyor.
telefonu kapattıktan sonra ordaki şahıs ne olmuş yani altı üstü s...dirik bir motor almış onun hesabını soruyor bayi diyor.
bayinin arkasından böyle konuştuysa kim bilir diğer müşterilerin arkasından nasıl konuşuyordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
[QUOTE=Deryali;3006867]Arkadaşlar forumda o kadar gezindim iyice kafaya koymuştum ama gittim NC700x aldım. Duke200 içimde kalmadı değil. Kesinlikle kaldı.
Ama yeni motorumlada mutluyum artık kısmet.
tekrar hayırlı uğurlu olsun .en iyisini yaptın .uzun bir müddet artık motor değiştirmezsin .
Tam isim-soyisim alabilirsek hallederiz tahminim. Ya da bizzat tanıdığı birinden alınabilir.
Çok güzel motor valla hocam güle güle kullanın Lakin dağ bayır gezmişsiniz baya, bir de 125 mi alsam diyordun
Az daha fazla yakar nc ama kullanım alanı çok daha geniş. Mantık dolu bir makine
Heil Spellcheck
istermisin satığımız en ucuz motoru alıyorsunuz birde şikayet ediyorsunuz dermi
bende fuarda verdiği kartı vardı kızıp attım spormoto dan çıktıktan sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
motordan memnun olup bayiden memnun olmamak çin motorlarında, ucuz motorlarda olur. onu da ucuz diye almışsındır, katlanırsın. ktm her segmentte en pahalı markalardan biri. borusana gidip 1 serisi bakıyorum diyince amaaaan, ucuz model alacak, burda trilyonluk modellerim var, bunun için uğraşmayalım deyip üstten konuşmuyorlar. zaten motor bayilerinde de, fiyat bu, zaten satiyorum, niye indirim yapıyım ki diye laf ebeliğine girişen yoktur. ne alacak olursan ol, köprü artı kaçakçılar çarşısında değilsen, malesef indirim yapamayız, filan diye güzelce anlatırlar, sorularınıza güzelce cevap verirler. spormoto çalışanları popülerlik arayışındaki ortaokul çocukları gibi. kendi fiyatlarından mı haberleri yok, alıcı kitlelerinden mi, ne iş yaptıklarından mı, anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
patron demez ama çalışanlar flamasını bile bastırabilir. ben sahibinin yiğenleri filan oluğunu düşünüyorum çalışanların. yoksa bir insan kendi işine neden yapsın ki bunu?
Abi TR de ne yazık ki yaptığı işe saygısı olmadığı halde o işte kalabilen eleman olması gerekenden çok daha fazla.
Aynısı motor ustaları vb için de geçerli. Yaptığı işe saygı duymayan adamla, kolay gelsin dediğinde bir karşılık vermeyi çok gören adamla çalışmamak en güzeli.
Sizin seçeneğiniz var en azından İstanbul'da. Burada bir Honda bir de HD'nin iki bayii var
Heil Spellcheck
Aea zaten bize ipucu vermiş... Neden izlemedim ki .... Gayet açık bur sekilde belirtilmiş....
Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
aynen katılıyorum ben fuarda pazarlık yaptığımda sahibiymiş ( sonradan öğrendim ) pazarlık yaptığım kişi gayet kibardı 150 euro indirim yapabileceğini söyledi ..tamam dedim almaya gittiğimde malum kişi o zaman alsaydın dedi .halbuki bir dakika kendisine sorayım diyebilirdi veya şu an inidirim yapamam ama size tank ped veya herhangi bir aksesuarı hediyemiz olsun ama fiyatta bir şey yapamam diye bilirdi.
ne oldu 150 euro indirimle yine aldım spormoto dan almadım aradadaki parayı kendi kaybetti esnaf kazandı.
şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor belli. demekki herkes çekmiş bu distribütöründen de bayiisinden de... bu kadar mı kötü yüzü olunur bir markanın!.. ben ahmet beye değil de direkt olarak KTM Österreich'a mail atma düşüncesindeyim. Hatta ve hatta ben maili almanca hazırlayıp buraya koyabilirim. İsteyen arkadaşlar aynı şekilde aynı maili yollayabilirler. İnanıyorum ki avusturya bize döner. Türkiye'de işler yaş...
Yazarsan ben yollarım. Kimseye bir zararı olmaz
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)