Normal hayatta dediğiniz gibi olabilir ama koruma parçaları olmadan Columbia da kaldırım ve motor arasında sıkışan bir ayak için çok şey ifade etmez tahminim.
O fiyatlara korumalı botlar mevcut. Hele normal(çok yüksek kaliteli de olsa) su geçirmeyen bir bot için o kadar parayı vermeye razı iseniz, yine daha ekleyip en kral bot ile ayağınızı sağlama almanız açınızdan çok daha iyi olur.
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:59 ----------
O zaman radyatörün rengi ile aynı olacağından seçilmez sanki. Bir de takıp üzerinde görün bence Güzel olmuş baya ayrıca
Heil Spellcheck
Gore-Tex'in kendi ürettiği ürünler için demiştim ben bunu ve bir diğer arkadaşın dediği tabiiki daha mantıklı motor korumalı botları giymek daha iyidir fakat ayakkabı takıntısı olan bir insanım bu marka veya modelle alakalı değil sadece ağırlık olarak. Ağır ayakkabı şu yaşıma kadar giyemedim o yüzden ayakkabıdan fire veriyorum koruma hususunda.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
esasen ben tek parça tulum bakıyorum aradan açılma vs yapmaz kullanırken tek parça olduğu için de giyip çıkarırken kolay olur aslında beni muşamba gibi bişey bile paklar
neyse ben konuyu baltalamayayım en iyisi daha fazla. bu arada arka çamurluğun yetersiz kaldığını gözden kaçırmışım o hoş olmadı şimdi..
Merhaba arkadaslar, bugün ben de bir tane "satın" almaya gidiyorum. Muhtemelen teslim cuma gunü alacağım. Tavsiyelerinize açığım
Pazar günü Kocaeli den çanakkaleye 4 saat sağanak yağışta olmak üzere 530 saatte geldim
100-110 ortalamayla geldim
oturuş pozısyonundan kaynaklı kuyruk sokumum biraz ağrıdı ama yapcak bieşey yok
daha önceden de istanbul üzerinden gelirken 130 saat sağanakta kalmıştım
pek konforlu değil ama zevkli diyebilirim
2 3 saate motorumu teslim alicam
istanbul motor'dan almaya karar verdim fakat ellerinde kalmamış. çarşamba günü ruhsatlı bir şekilde alacağım sanıyorum. cuma alırım diye sevinmiştim
Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
Sonuncuyu cumartesi ben aldım
Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)
eyv, bende öyle düşünüyorum bir bakayım bir kaç güne ulaşır elime ona göre karar vereceğim.
Bu arada Elcik koruma olarak hala bir şey bulamadım , bulan alan var mı ? http://geiwiz.de/tr/protectores-de-m...html?oldmenu=1
linkteki elcik uyar mı bizimkilere ?
Benim sol ayna tasima esnasinda catlamis yenisini bayiiye gitmeden nasil alaabilirim
Hahahaha gördüm ya senin motor muydu o bak iste baskasının motorunu alırsan böyle olur demek ki gözüm kalmış Istanbul motorda
Adamlar peynir ekmek gibi motor kapışıyo ya
Cümleten hayırlı olsun Nazar boncuğu takmakta fayda olabilir malum çok dikkat çekiyomuş meret
La herkesten evvel alacak oldun sen hala beklemedeyiz. Nerelerdesin eleman!
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)