2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Asyayı burada Mustafa almaya kalktı da (Makseli) pek olumlu konuşmuyordu.
Gelmez mi ne demişler. XL200 falan zorlasan temiz bulabilirsen? Aslında en temizi bu konuları yunus ustayla polata sormak
Heil Spellcheck
Arkadaşlar Plaka masrafları dahil sıfır KTM 125 Duke. 8750 TL ye alabiliyorum. 11.100TL'yede 2012 sıfır KTM200Duke alabiliyorum.
İnanılmaz derecede kararsızım. 125 mi yoksa 200lük mü almalıyız. Bu motoru uzun yıllar kullanmak ve 2.motor yapmak üzere alacağım. 125'lik acaba beni üzer mi ?
Kullanan arkadaşlar 200 lükle arasındaki farkı kıyaslayabilir mi?
Şimdi 125 liğe binip hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum keşke test edebilme şansı olsaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Anadolu yakası Sahil tarafına gelirseniz tanışmak isteri m
Arkadaşlar KTM 200 veya 125 kullanan biri telefonunu verebilir mi aklımdakileri sorayım vallahi rahat edemiyorum motoru alma arefesindeyim teşekkürler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
hakkımda bölümünde numaram var .
sana bir test motoru lazım en iyi kararı öyle verirsin .zaten bir şöyle bir kalkış yapsan anlarsın hangisin alman gerektiğini o kadar çok motor değiştirinçe
cbr 250 vardı sende o yüzden bence 125 bakma bile bende senin gibi çok düşünmüştüm hata spormoto aradım 125 liği alıp pişman olursam diye 200 cc yaparsak ne kadara mal olur diye .
yaklaşık bir ay önce aldım duke 125,inanılmaz memnunum ilk motorum 500 km yaptım,sizin aldığınız duke 125 için süper bir fiyat,,
http://www.istanbulmotor.com.tr
ben bu bayiyle görüşmüştüm, 2012 duke 200 lerde de 2013 duke 200 lerde de peşin alımda direk 500-600tl inerim demişti. 2012 lerde biraz daha pazarlık payı var gibi konuşmuştu. ata motor da 2012 lerde pazarlık yaparız abs şart değil dersen ama 2013 lerde bir şey yapamam diyordu. 125 düşünmediğim için hiç sormadım.
spormoto'nun sitesinde ata motorun da istanbul motorun da numarası var, bence ikisini de aramadan karar vermeyin.
spormoto yalvarsan kuruş inmez...
Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu faydalı başlık ve içerikten ötürü hepinize teşekkürler , şahsen katılım göstermeden takib etsem de motoruma karar verme aşamasında deneyimleriniz , paylaşımlarınız çok etkili oldu ve sonuçtan çok hoşnutum
Kendisiyle iki haftadır beraberiz (duke 200) ve bu gün 200. kilometremi yaptım , henüz ehliyetim olmadığı ve eğitim almadığım için trafiğin olmadığı tenha yollarda alıştırma yapmaya çalışıyorum (bizim buralarda bolca var beylikdüzü sahil tarafı) .. direkt eğitim almak yerine biraz alıştıktan sonra alacağım eğitimden daha çok istifade edeceğimi düşündüm ..
Sizlere sormak istediğim ilk şey öncelikle iyi bir rodaj dönemi atlatabilmek verebileceğiniz tavsiyeler olacak , 7000 devri geçmiyorum kesinlikle ancak sanırım 5500 - 6500 arasında seyrediyorum genelde , birde birkaç sefer u dönüşü çalışırken vs. 8000 e yaklaşmış olabilirim saçmasapan .. eyvah yaktık rodajı diye birşey olmaz değil mi?
ikincisi ise bazen gaz açtığımda daha çok 1-2 . viteste çok yumuşak ivmelenebilirken bazen fırladığını hissediyorum , bunun bir kısmının bilek hassasiyetiyle alakalı olduğunun farkındayım ama sanırım motorun da gaza verdiği tepkiler henüz standart bir hale kavuşmadı , bu rodaj ile ilgili bir durummudur?
ve rodajdan sonra ne gibi değişiklikler gözlemlediniz motorlarınızda ..
iyi akşamlar iyi forumlar dilerim . tekrar teşekkürler .
Hoşgeldin kardeş Süper motor almışsın valla tebrik ederim
Rodaj konusunda genel olarak tavsiye edilen değişken devir ve vites aralıklarında gezmektir diye biliyorum. Öyle bir iki sefer geçmekle de hiç birşey olmaz.
ilk 4 viteste oldukça atak bir araç Duke. Rodajdan sonra performansı gözle görülür derecede artacak o yüzden gaz hassasiyeti çalışsan biraz daha keyif alırsın diye düşünüyorum.
Eğitim konusunda da madem başladın rodajı bitir ,tabii trafiğe çıkmadan, sonra direk eğitime. Kesinlike paranı sakınman gereken en son şey eğitim.
Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde keyifle kullanman dileğiyle
Heil Spellcheck
Teşekkürler dostum rahatladım gerçekten , trafiğe çıkmaya hiç acelem yok araba kullanıyorum şimdilik şehir içinde , motorla olsam burdan nasıl geçerden şurdan nasıl dönerdim diye düşünüp duruyorum eğitim hususunda aynı fikirdeyiz , ertelememin tek nedeni az da olsa tecrübe edinerek eğitimden daha fazla verim alabilmek ..
bu arada böyle yazınca güzel teoride de yanlış model olmıyalım , bugün neredeyse yatırıyodum motoru neyseki düşük hızdaydım .. ama motorun ağırlık dağılımını heycanlı da olsa anlamış olduk , motoru nerdeyse yatacak hale gelip son gücüyle gidonu doğrultmaya çalışan arkadaşlara tavsiye ! vazgeçmeyin !! 5-6 derece kaldırmayı başarırsanız hacı yatmaz gibi doğruluyo bi açıdan sonra
Böyle 1-2 kişi değil abi en az 5-6 ktm ci olsak süper olur.
şuan gece saat 04.40 taksimden geliyorum galatasaray lisesi nin orda gördüm.Öğlen 4.5 gibi darphane'nin aşağısında Regal Raptor servisi var oraya gidiyodum.Karaköy'de ve barboros'da gördüm.Baya duke ci olduk galiba toplanma vakti geldi artık
Arkadaşlar koruma demiri için var mı bir gelişme sayıyı çıkaramadık mı 5e
arkadaşlar hava çok güzel görünüyor, çıkmayı düşünürseniz uygun bir yer belirleyip bir buluşma ayarlayalım
anadolu yakasından geleceğim, isterseniz beşiktaşta ya da leventte buluşup sarıyer taraflarına doğru gezebiliriz.
Bilmediğim için sormak durumunda kalıyorum.
2013 modeller ABS li mi üretiliyor. İlanda ABS li okudum da...!!!
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
abi sabah 10:00 da 12 tl ye fırsat sitesınden 2 tane İstinye sahilde kahvaltı aldım (beleş style).
Kız arkadaşla İstinye'ye gittik.Beşiktaş'tan İstinye'ye kadar trafik vardı çok sıkıcıydı
Ama bir o kadarda motor trafigi vardı.Şuan yeni geliyorum çok yoruldum yavaş gitmekten dur kalklardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
almayı düşünenler fuardan alsaydı keşke ben fuardan 10.500 tlye aldım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)