Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı xawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    leovince egzozu oğuz motor daha önçe takılı sıfır motorda satınca garanti dahilinde oluyor ama spormoto leovince egzozu satmadığı için garanti dışımı oluyor acaba yoksa burda para kazanırsam garanti var kazanmassam garanti yok mantığımı var.
    spormotoyla gorustum, akrapovici disardan alip spormotoda taktirsam bile garanti disi kaliyor.kendileri 1000 euro gibi ucuk bi fiyata satiyolar.mantik aynen dedigin gibi,spormotoyu aldatmanin bi yolu yokmu sizce?bakima goturdugum zaman orjinal egzozu taksak mesela.egzozu bi sekilde almam sart cunku haftanin 3-4 gunu karsiya gidiyorum. sag seritte korna calarak yol istiyorum cogu zaman,tabi hos da bi sesi olucak.hangi markayi nereden almaliyim bilmiyorum spormoto isi yalan oldu fiyattan dolayi.ebay gibi sitelerden alinabilirmi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Nx250- F650- ps150- delight- cbf 150
    Katalitik konvetorden enjektore kadar her sey dusunulmus yakıt cok dusunulmeye gerek yok cok yakmayacaktır ancak sahl kasabasıdna falan olmadıkca 125 lik kesinlikle bıktırır, gına getirir heleki nadir de olsa arkcı falan olursa buyuk sehir trafiginde surekli tam gaz gidince zaten 200 den cok yakar. Biraz bekleyim iyi bir kart anlasması yapmıs bir bayiden 2013- 200 duke abs versiyon 5,500 euro ve 12 taksit gibi almak mumkun. Belki yıl sonuna yaklasır 2013 lerin her ilde olur hale gelmesi ama ben bekleyip bunu dusunuyorum, o zaman ps150 yi de satarım sanırm, daha dun aldım tam anlayamadım ama vitesliye alısmıs biri icin biraz yavan geldi.16 beygirde kesinlikle tat vermedi

Motosikleti
    Honda Nc750X
    250 cc lerin karşılaştırılması

http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938

Ktm sahibi:

''benim motorum hepsinden pahalı hepsini alabilirim '' çok sempatik

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Ben pek çok konuda, özellikle o lafta biraz kendini beğenmişlik gördüm valla. Sempatikti ama öyle birşey demesi hoş olmamış.

Neyse videoda frenler konusunda övülmesini bekledim ama bulamadım onu o şaşırttı biraz beni.
    Bir de inazumayı gerçekten merak ettirtti
    Tolga Can bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    Honda Nc750X
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben pek çok konuda, özellikle o lafta biraz kendini beğenmişlik gördüm valla. Sempatikti ama öyle birşey demesi hoş olmamış.

Neyse videoda frenler konusunda övülmesini bekledim ama bulamadım onu o şaşırttı biraz beni.
    Bir de inazumayı gerçekten merak ettirtti
    aynen herkes inazumayı övdü ama genede ne alırdınız sorusuna Ktm dedi çoğu

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Evet bikaç yerde ula insaf dedim ama sonunda tavladılar yine beni
    Barkın abi kendi düşüncelerini deseymiş bir de fena olmazmış
    Heil Spellcheck

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Alıntı marfatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc lerin karşılaştırılması

http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938

Ktm sahibi:

''benim motorum hepsinden pahalı hepsini alabilirim '' çok sempatik
    valla o ablaya helal olsun hepsini toplasan ktm etmez bencede çok dpğru söylemiş helal olsun valla

xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı flex wheeler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    spormotoyla gorustum, akrapovici disardan alip spormotoda taktirsam bile garanti disi kaliyor.kendileri 1000 euro gibi ucuk bi fiyata satiyolar.mantik aynen dedigin gibi,spormotoyu aldatmanin bi yolu yokmu sizce?bakima goturdugum zaman orjinal egzozu taksak mesela.egzozu bi sekilde almam sart cunku haftanin 3-4 gunu karsiya gidiyorum. sag seritte korna calarak yol istiyorum cogu zaman,tabi hos da bi sesi olucak.hangi markayi nereden almaliyim bilmiyorum spormoto isi yalan oldu fiyattan dolayi.ebay gibi sitelerden alinabilirmi?
    alırsın 553 euro ebay da sök tak işi zor uğraşamazsın ben denedim sökmek için egzoz manifoldunu sökmeden sökemessin . kesin alaçaksan senin için araştırım en uygun fiyatlı yer gümrükte % 20 vergi var onuda unutma ve kargo da var .

Herkese selamlar,

siteyi bir suredir takip ediyorum ancak yeni uye oldum. ozellikle bu basligi ilk sayfasindan son sayfasindaki son iletiye kadar tek tek sikilmadan bikmadan usanmadan okudum. oncelikle belirtmek isterim ki orta ogretim 3 (yeni sistem ile 8.sinif)ten beri motor kullaniyorum. kucuk bir sehirde buyudum. yazlari yazlik mekanda tum cocuklar kullanirdi. honda balim vardi. lise 2 de ilk motocrossumu aldim honda XLR 125 cc. su anda 25 yasindayim iki senedir de muhendis olarak calisiyorum. senelerdir motor kullaniyorum anlayacaginiz ve 3 senelik scooter tecrubesinden sonra hemen vitesli 125 cc motoruma gectim. simdi geldik simdiki durumuma.

ktm ile tanismam yan apartmanda tanimadigim bir adamin her aksam binanin onune motorunu park etmesi ile oldu. kucuklukten beri motor kullanirim ama hic ozel bir ilgim olmamisti daha dogrusu firsatim olmamisti. aileden birilerinin vefati saglik sorunlari universite yurtdisinda calisma derken istanbula bu sene geldim ve yerlestim. yeni yeni seneler sonra motor askim alevlendi ve motor almak istiyorum. ktm yi cok begendim ve bu basligi takip etmemden mutevellit ktm yi cok ciddi detayli sekilde tanidigimi dusunuyorum.

-benim asil kafama takilanlari sizin gibi tecrubeli insanlara danisarak fikir sahibi olmak istedim. ornegin senelerdir kullaniyor olmama ragmen buyuksehirde hic kullanmadim bu yuzden cok sikinti cekermiyim veya herhangi bir egitim almama gerek varmi?
    -yeni baslayan biri olmadigim icin ktm 125 200 arasinda secim yapma geregi bile gormuyorum 200 alirim diye dusunuyorum dogrumu dusunuyorum?
    -sizler gibi senelerdir motorla yatip kalkan tam bir motor asigi degildim belli sebeplerden oturu o yuzden cok fazla dogasina da hakim degilin bu isin ancak kaza konusundan biraz tirsiyorum. ailede vefat etmis bir ferdimiz oldugundan midir bilemem ancak olmek fikri bana son derece korkutucu geliyor ve sizlerin istanbulda motor kullanmak hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum. goztepede minibus caddesinde oturuyorum. genelde anadolu yakasinda olacagim. hani yasam sarti geregi surekli tem'e otoyola cikan biri degilim.

ktm almak istiyorum dedigimde farkli motorlar onerenlerde oldu (yamaha mt03, inazuma vs gibi) ancak 200 cc ye gore biraz pahali olmasina ragmen beni en cok etkileyen kendine hayran birakan ktm oldu.

biliyorum cok uzun yazdim ancak dayanip yazdiklarimi okur ve bana yardimci olmaya calisirsaniz cok memnun olurum.

simdiden tesekkurler. selamlar.

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    trafik akışını gözlemlersen ve dikkatli olursan sıkıntı olmaz ölmekten korkuyorsan motora binme piskolojik olarak 1-0 yenik olursun.
    yusuf yusuf ederken dikkatin dağılır gidonu fazla sıkarsan ani bir durumda kacamazsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

mt 03 zamanında çok baktım ama 6 lt yakıt beni bozar dedim vazgeçtim.

alırsın 553 euro ebay da sök tak işi zor uğraşamazsın ben denedim sökmek için egzoz manifoldunu sökmeden sökemessin . kesin alaçaksan senin için araştırım en uygun fiyatlı yer gümrükte % 20 vergi var onuda unutma ve kargo da var .
    hocam allah razı olsun senden saol ama kesın alıp alamayacagım bellı degıl cunku motosikletim.com da 730 tl ye duke 200 ıcın akrapovıc egzoz gorunce kafama yatmıstı.spormoto 1000 euro gıbı bı fıyat soyleyınce sasırdım ne oluo lan falan oldum ama aynı egzoz degıl herhalde bırı tıtanyum komple, ses olarakda aynı degıldır belki.750 tl den fazla vermek ıstemıyorum acıkcası 200 luk motor ıcın

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla o ablaya helal olsun hepsini toplasan ktm etmez bencede çok dpğru söylemiş helal olsun valla
    en pahalı motor ama ninjayla aynı fiyat ablanın fiyatlardan haberi yok anlaşılan
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    hocam allah razı olsun senden saol ama kesın alıp alamayacagım bellı degıl cunku motosikletim.com da 730 tl ye duke 200 ıcın akrapovıc egzoz gorunce kafama yatmıstı.spormoto 1000 euro gıbı bı fıyat soyleyınce sasırdım ne oluo lan falan oldum ama aynı egzoz degıl herhalde bırı tıtanyum komple, ses olarakda aynı degıldır belki.750 tl den fazla vermek ıstemıyorum acıkcası 200 luk motor ıcın
    500 euro ya buldum kargo dahil geç kaldın söylemek için
    bende bakmıştım senin dediğine daha önçeden .
    200 lük motor için değmez düşüncen yanlış imkan olsa motora verdiğim para kadarda daha harcar modifiye ederdim

zaten yasak kardeşim yasak gürültülü egzoz
    az bir ses fark istiyorsan ve birazda güç istiyorsan sana resimli olarak egzozu nerden deleceğini göstereyim

trafik akışını gözlemlersen ve dikkatli olursan sıkıntı olmaz ölmekten korkuyorsan motora binme piskolojik olarak 1-0 yenik olursun.
    yusuf yusuf ederken dikkatin dağılır gidonu fazla sıkarsan ani bir durumda kacamazsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

mt 03 zamanında çok baktım ama 6 lt yakıt beni bozar dedim vazgeçtim.
    eyvallah hocam. peki son birsey? mt 03 un yakiti ktm ile hemen hemen ayni olsaydi su anda ve benim yerimde olsaydin hangisini tercih ederdin. hemen yarin gidip alacak olsaydin ne alirdin?

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    yurdışında yapılmış bir işlem biraz ses ve performans için delik 10mm matkap ucuyla açılmıştır açmak isteyenlerin bilgisine sunulur

öncesi

sonrası

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Alıntı memodebo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah hocam. peki son birsey? mt 03 un yakiti ktm ile hemen hemen ayni olsaydi su anda ve benim yerimde olsaydin hangisini tercih ederdin. hemen yarin gidip alacak olsaydin ne alirdin?
    ktm alırdım neden dersen bir kere sıfır motor kimin nasıl kullandığı km de oynama yaptımı kaza yaptımı sıkıntısıyla aramayacağım sahibinden .com daki ilanları ezberlemiştim artık 5000 km 11 bin tl alıp 10000km yaptıktan sonra 12 500 tl istiyenmi dersin daha neler neler.

benim için en önemli olan secenekler şunlardı

1- sıfır olacak ( km-kaza yan yatı camura battı işleri olmassın diye )
    2-hafif olacak ( merdiven girişine park ediyorum 20 cm atlayacak içeri girerken )
    3-atak ve güçlü olacak ( az kamyon arkasında kalıp cakıltaşı yemedim eski motorumla sollama yapamıyordum )
    4- az yakacak ( ortalama 3 litre yakıyor şu anda işe gidip gelecem keyif ızdıraba dönüşmessin diye )
    5-kısa şaseye sahip olacak daha kaslı bir görüntüsü olduğu için hoşuma gidiyor
    6-yakışıklı olsun dedik ön far hariçi tasarımı çok hoşuma gitti.
    7-turuncu rengi seviyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

ktm alırdım neden dersen bir kere sıfır motor kimin nasıl kullandığı km de oynama yaptımı kaza yaptımı sıkıntısıyla aramayacağım sahibinden .com daki ilanları ezberlemiştim artık 5000 km 11 bin tl alıp 10000km yaptıktan sonra 12 500 tl istiyenmi dersin daha neler neler.

benim için en önemli olan secenekler şunlardı

1- sıfır olacak ( km-kaza yan yatı camura battı işleri olmassın diye )
    2-hafif olacak ( merdiven girişine park ediyorum 20 cm atlayacak içeri girerken )
    3-atak ve güçlü olacak ( az kamyon arkasında kalıp cakıltaşı yemedim eski motorumla sollama yapamıyordum )
    4- az yakacak ( ortalama 3 litre yakıyor şu anda işe gidip gelecem keyif ızdıraba dönüşmessin diye )
    5-kısa şaseye sahip olacak daha kaslı bir görüntüsü olduğu için hoşuma gidiyor
    6-yakışıklı olsun dedik ön far hariçi tasarımı çok hoşuma gitti.
    7-turuncu rengi seviyorum
    8-en önemlisi 138 km gazı kesiyor hız yapmamı engeliyor yoksa ibre ne gösteriyorsa denerim huyum kurusun

eyvallah ustad cok yardimci oldun. soylediklerini detayli bir sekilde degerlendirip goz onunde bulundurucam. olurda bir kac ay icinde alirsam (ki umuyorum) paylasacagim burada.

Herkese selamlar,

siteyi bir suredir takip ediyorum ancak yeni uye oldum. ozellikle bu basligi ilk sayfasindan son sayfasindaki son iletiye kadar tek tek sikilmadan bikmadan usanmadan okudum. oncelikle belirtmek isterim ki orta ogretim 3 (yeni sistem ile 8.sinif)ten beri motor kullaniyorum. kucuk bir sehirde buyudum. yazlari yazlik mekanda tum cocuklar kullanirdi. honda balim vardi. lise 2 de ilk motocrossumu aldim honda XLR 125 cc. su anda 25 yasindayim iki senedir de muhendis olarak calisiyorum. senelerdir motor kullaniyorum anlayacaginiz ve 3 senelik scooter tecrubesinden sonra hemen vitesli 125 cc motoruma gectim. simdi geldik simdiki durumuma.

ktm ile tanismam yan apartmanda tanimadigim bir adamin her aksam binanin onune motorunu park etmesi ile oldu. kucuklukten beri motor kullanirim ama hic ozel bir ilgim olmamisti daha dogrusu firsatim olmamisti. aileden birilerinin vefati saglik sorunlari universite yurtdisinda calisma derken istanbula bu sene geldim ve yerlestim. yeni yeni seneler sonra motor askim alevlendi ve motor almak istiyorum. ktm yi cok begendim ve bu basligi takip etmemden mutevellit ktm yi cok ciddi detayli sekilde tanidigimi dusunuyorum.

-benim asil kafama takilanlari sizin gibi tecrubeli insanlara danisarak fikir sahibi olmak istedim. ornegin senelerdir kullaniyor olmama ragmen buyuksehirde hic kullanmadim bu yuzden cok sikinti cekermiyim veya herhangi bir egitim almama gerek varmi?
    -yeni baslayan biri olmadigim icin ktm 125 200 arasinda secim yapma geregi bile gormuyorum 200 alirim diye dusunuyorum dogrumu dusunuyorum?
    -sizler gibi senelerdir motorla yatip kalkan tam bir motor asigi degildim belli sebeplerden oturu o yuzden cok fazla dogasina da hakim degilin bu isin ancak kaza konusundan biraz tirsiyorum. ailede vefat etmis bir ferdimiz oldugundan midir bilemem ancak olmek fikri bana son derece korkutucu geliyor ve sizlerin istanbulda motor kullanmak hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum. goztepede minibus caddesinde oturuyorum. genelde anadolu yakasinda olacagim. hani yasam sarti geregi surekli tem'e otoyola cikan biri degilim.

ktm almak istiyorum dedigimde farkli motorlar onerenlerde oldu (yamaha mt03, inazuma vs gibi) ancak 200 cc ye gore biraz pahali olmasina ragmen beni en cok etkileyen kendine hayran birakan ktm oldu.

biliyorum cok uzun yazdim ancak dayanip yazdiklarimi okur ve bana yardimci olmaya calisirsaniz cok memnun olurum.

dostum senın yasadıgın butun çelişkileri yaşadım emin ol.bende 6 aydır falan forumu takıp edıyorum. bu sayfayı bastan sona okudum 3-4 hafta once motoru aldım,ama gecen hafta yazmaya basladım.motor almadan once çok çok fazla arastırdım.oncelıkle kendımden bıraz bahsedeyım, ben ortaokulda basladım scooter kullanmaya, aslında mecburiyetten basladım. (su bayimiz oldugu için) ilk baslar apartmanların otoparklarında sonra sadece bizim etrafımızdakı sokaklarda,bı kac ay sonra daha uzaktaki sokaklarda, bi yıl sonra falanda caddelerde,iki uc yıl sonrada bagdat caddesi, fahrettin kerim gokay cad.(sanırım senın oturdugun yer)vs..gıbı yerlerde su satmaya basladım.ılk baslar tabiki aracların neler yapabılecegını kestıremedıgınden cok dıkkatli sürmek zorundasın taksici,dolmuscu, minübüscu, iett bunların cogu senı gormezden gelır.ıkı teker ustunde gıttıgını umursamazlar bıle(hepsı demıyorum en az %70i) yolcu almak ıcın en sol serıtten en saga bı anda kıranlara,yolun ortasında yolcu ındırenlere, ozellıkle en tehlıkelesı yolun ortasında kapısını acanlara (taksıcıler bunu cok yapar 2 kez carptım aralardan gecerken,insan bı 4 lu falan yakar neyse) çok sahıt oldum.(büyük motorla daha fazla saygı duyucaklar ama merak etme) 7 yılı gectı ılk kullanmaya basladıgımdan beri,duke 200 u alırken vitesli tecrubem en fazla 5 saatir hatta motoru arkadasıma getırttım.ilk gün zorlandım sadece,5 gun sonra goztepeden karsıya gecmeye basladım haftanın 3-4 gunude gecıyorum okul nedeniyle.senın vıteslı tecrubende var.egıtım alma demıyorum alsan tabiki iyi olur ama egıtımde trafıkte nasıl kullanıcagını ogretıceklerını sanmıyorum, o ıs tecrubeyle alakalı bence,ben duke 200 parasına er6n gsr600 de alabılırdım.ama suda bi gercek ki duke 200 ün görüntüsü ikisindede daha güzel az yaksın,bakımları az tutsun, kendıne has şekli,kullanımı kolay olsun dersen ktm duke 200 en dogru tercıh sehırıcınde,ayrıca o ölüm korkusu herkesde vardır illaki ben her motora bindiğimde bi fatiha okurum ama motor ustunde hıc korkmam ucuk makaslara gırmedıkce.

Motosikleti
    Nx250- F650- ps150- delight- cbf 150
    Herkese selamlar,

Egitim Tabi ki gereklidir, motor arabadan cok farklı ve dogal bir sekilde ogrenilmesi 100 yıllar alır bu sebeple 100 yıllarca olusturulmus bilgileri egitimle almak gerekir. Yollar arabalar icin tasarlanmıstır, ozellikle serit genislikleri. Araba zaten seridi ortalar gider, ancak aynı serit icinde motor icin en az farklı 5 yer vardır. Bulundugunuz konum cok onemlidir, Hızınız, konumunuz belirli onceliklere gore belirlenir. her metre de bu yer ve hız degisir. Arastırmalar kaza yapan bir motorcunun yapmayanlara gore tekrar kaza yapma olasılıgının daha yuksek olduugnu gostermektedir, yani kazalardan ders alınmaz. Ancak Egitim kafanızda oldugunuzu zannetiginiz surucu ile aslında olan yetenekleriniz arasıdaki ucurumu kapatır. kendinizin farkında olur ve sakat sukat isler yapmassınız. Ben egitim almadan once daha hızlı kullanıyordum, cunku iyi oldugumu sanıyordum ama gercek bu degil Ozelden yazın size bilgi vereyim egitim kurumları hakkında. Eski suruculer bu konuda daha katı oluyorlar, egitime kac kez davet ettiysem hic gelmediler, ben 5-6 yıldır suruyorum ancak 20 senedir egitim almadan surenlerden kesinlikle daha guvenli, daha kontorullu yum onlarn hatalarını rahatlıkla gozlemleyebiliryorum ve farkında olmadıkları bir hatayı duzeltme sanslarıda malesef yok. dolayısı ile Egitimsiz bir surucu ile egitim almıs biri arasıdna her anlamda buna cevreye duyarlııgnı, park halindeki hali kıyafet secimi gibi detay konular bile dahil olmak uzere ciddi farklar olduugnu gozlemledim.

selamlar
    Syanur bunu beğendi.

500 euro ya buldum kargo dahil geç kaldın söylemek için
    bende bakmıştım senin dediğine daha önçeden .
    200 lük motor için değmez düşüncen yanlış imkan olsa motora verdiğim para kadarda daha harcar modifiye ederdim

zaten yasak kardeşim yasak gürültülü egzoz
    az bir ses fark istiyorsan ve birazda güç istiyorsan sana resimli olarak egzozu nerden deleceğini göstereyim
    hahaha imkan olsa bende bi tane beyaz duke almak isterdim hocam 730 tl ye dedigim siteden alinirmi o egzoz

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    hahaha imkan olsa bende bi tane beyaz duke almak isterdim hocam 730 tl ye dedigim siteden alinirmi o egzoz
    ben o egzozun yurdışı fiyatlarına da baktım burdaki fiyatı daha ucuz kargo ve gümrük eklediğin zaman ama ara boru yok sadece tüp olarak veriyor diye biliyorum ara boru yaptırman lazım yada italya ebaydan 85veya 89 euro du verip alman lazım o paraya biraz daha ekleyip leo alabilirsin en azından sırf ktm için yapılmış bir egzoz daha randımanlı olur.
    tercih senin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)