Bu hafta içi cuma bebeyle motomaxa gidecez. Sen de takıl istersen ordan da bakarız bişeyler
Yok olmaz dersen sonrasında o tarafa da gelebiliriz(m)
Heil Spellcheck
Hafta içi için demiştim, Potansiyel İstanbul yolculuğu var cuma günü.
Haftaya olur ama, ulusana gideriz, şu benim ledleri takrırırız; Yunus'la Poli'den hayır yok bana hem de makineleri de geldiyse servis uyarısını sildiririz.
Haftaya olabilir. Sınavlarım başlarsa olmaya da bilir Tamamdır bi belli olsun da program hallettirelim o işi
Heil Spellcheck
Valla geçen akşam 100. yıldan geçiyordum da uğrayamadım, bu aralar hep eve gitmem gerekiyor. Aklımdasın valla.
Ledler için de kusura bakma yav. Ama cidden kendi motorumla anca uğraşıyorum, hala sinyallerim çalışmıyor, sen düşün işte
---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:22 ----------
Kartı algılamadan geçersen 2. veya 3. seferde sanırım cezayı yiyorsun. Yani sen okudu sanıyorsun ama herşey kayıtlı olmasına ve bakiyen olmasına rağmen plakan tespit ediliyor ve ceza kesiliyor.
O senin (ve benim) aklındaki fikir birkaç yıla kadar yapılacak, ona da bir isim verip paraları vuracaklar yine.
#sürenadam
Kartı algılamadan geçersen 2. veya 3. seferde sanırım cezayı yiyorsun. Yani sen okudu sanıyorsun ama herşey kayıtlı olmasına ve bakiyen olmasına rağmen plakan tespit ediliyor ve ceza kesiliyor.
O senin (ve benim) aklındaki fikir birkaç yıla kadar yapılacak, ona da bir isim verip paraları vuracaklar yine.[/QUOTE]
Ptt genel müdürünün açıklamasını okudum bu sistemde kayıtlı araçların ceza yemesi mümkün değil diyordu. Eğer hgs varsa yanında olmasa bile plakadan hesabından düşecek deniyordu. Tabi bakiyenin yeterli olması lazım. Ben sanırım ön çamurluğun üzerine yapıştırıp deniycem. Bu arada hiç hgs kullanan yok mu herkes ogs mi kullanıyor.
Ben Öndeki küçük siyah camın altına yapıştırdım hgs'yi hiç sorun çıkarmıyor önemli olan 30 km'nin altında bir hızla geçmek sanırım.
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Bu sorun yalnizca bende var zannediyordum peki bir sorum olacak ıçıne su alan gostergeler zamanla bozulmayacakmıdır ???
Yanlış anlamadıysam söküp içine yapıştırıp tekrar taktın ve ortalamadın sağa veya sola yapıştırmak kafi diyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Yakın zamanda spormotoya gidersem bir sormayı düşünüyorum den de. Başımıza daha büyük bir arıza çıkarmaz umarım.
askeray senden resim istemiştim camurlukla ilgili.
ya merak ettim nasıl yıkıyorsunuz motoru ? bende su alma sorunu yok.
spormotoya motoru nasıl yıkayayım, nelere dikkat etmem gerekir diye sorduğumda hiç bir şeye dikkat etmene gerek yok dediler. özellikle göstergeyi, dijital aksamı sordum. hiç bir problem olmayacağını, motorun her yerini suyla yıkayabileceğimi söylediler.
[QUOTE=wincentt;2968960]Yanlış anlamadıysam söküp içine yapıştırıp tekrar taktın ve ortalamadın sağa veya sola yapıştırmak kafi diyorsun.[COLOR="Silver"]
evet sağa veya sola yapıstıman yeter ben 10 kere geçtim hiç sorun çıkarmadı hgs de 30 kmnin üzerinde bir hızda geçersen kaçak geçiş yazıyor hemen okuyamıyor bir kaç kere denedim çünkü 38'le geçtim okumadı ama 28'le geç hemen okuyor.
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Bu hafta sonu malatya yagişli oldugundan dolayi motoru garajdan çıkarmadım o yüzdende çamurluk fotoları anca bu hafta sonuna kaldı ) yıkama işini ben tazyik kullanmadan yapiyorumm ilk sahibiyim motorun ama yine buhar oluor gosterge ıçinde o kadar motor kullandim ilk defa gostergesi su alan bi motor la karsi karsiyayim
ben almadımki ki sadece nasıl oluyor görüntüsü görün diye buldum resimleri. sayısal loto dan cıkınca alacam.
sahibinden.com dan satılanla arasındaki farkı hem görün tek noktadan gelecek darbeyi üç noktaya dağıtıyor ve ayak bölgesine dikkat edin orda ayağın cıkabileceği kadar boşluk oluşturmuşlar .orjinal herzaman orjinaldır sonucta .
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)