KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Syanur adlı üyeden alıntı
En güzeli ş.içinde benzinlik civarlarında benzini bitirip benzinliğe 0 depo ile gitmek, sonra güzelce fullemek, sonra birdaha benzin bitene kadar dolaşmak. Bir ara yap bunu, insan motorunu tanımalı bence
Bir de Pilot road ları taktıktan sonra bir fark oldu mu? hissedilir bir fark mı, bariz mi vs, yorum yapabilirsen
İnsanları yolda kalmaya mı teşvik ediyosun la Yanına adam mı arıyorsun yoksa
Heil Spellcheck
Reklamlar
-
Sonra alt geçitlerde kalmak bu kısmı eklemeyi unutmuş panpa
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
Şöyle mi ?
-
Araştırmacı gezeteci lütfücüğüm son noktayı koymuş Hellasla beraber mi çalışıyosun olm? Yolda kaldı mı dedirtecen
Heil Spellcheck
-
michelin pilot road 3 mü aldığın lastikler fiyat iyimiş.
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
low fuel 46 km yazısını goren ve bu 46 kmyı bıtıren var mı aramızda ?
bıldıgım kadarı ıle depo 11 lıtre
low fuel yazısını gordukten sonra benzın alıyorum ve 8 lıtre cıvarı alıyor
low fuel yazısı bıttıkten sonra kac km daha gıttınız ?
yarın uzun yola cıkıcam yolda kalmıyım
bu arada @xawa ewet lastikler michelin pilot road
on arka 600e aldım kargo da dahil
elcık koruma ısıne gelırsek demırlı olanlar guzel fakat bir ekstrası yok bence
vurduktan sonra el her türlü gider diyorum ben onun koruyacagına pek ınanasım yok
Hocam lastikleri hangi siteden aldınız, ben de pilot road 2 taktırmayı düşünüyorum izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Buz motorda 1000 lirayı buluyor sanırım. Birde motolastik diye bir site var alışveriş yapan bilgisi olan var mı? Fiyatları daha uygun.
-
marfatih adlı üyeden alıntı
evet dostum.niye sordunki
Bende almayı düşünüyorumda çok kararsız kaldım sende vites geçmiyor deyince daha bi kararsız kaldım şimdi ben diyorumki direk 600lük makinamı alsam bunun ikinci elinimi alsam yoksa sıfır sym 250 Nbi mi alsam anlamadım :S
[B]Dört tekerlek bedenini , iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :)[/B]
-
Vitesin geçmemesi büyük ihtimalle ufak bir civata ayarındandır, küçük bir ihtimal de kullanıcıdan.
Ben almadan önce uzun süre bekledim ki kronik bir sorunu çıkar mı diye; çıkmadı, ben de yaşamadım. Dolayısı ile ufak detaylara takılmayın, bir tane örnek kararınızı etkilemesin.
Sınıfındaki diğer rakipleri ile bütçeniz çerçevesinde fiyat/performans değerlendirmesi yapmak lazım sadece.
-
xawa adlı üyeden alıntı
düzelir merak etme sadece durduğun zaman boşa gecer şimdilik ,ilk bakımdan sonra daha kolay boşa alıyorsun. 3900 km deyim bazen ben yolda giderken 2 yerine boşa aldığım oluyor .
bir ara islatalım senin motoru
abi yemek ısmarlamaktan imanım gevredi ama ne zaman istersen yakınız muhtemelen tecrübelerinden faydalanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Lütfücüğüm adlı üyeden alıntı
Vitesin geçmemesi büyük ihtimalle ufak bir civata ayarındandır, küçük bir ihtimal de kullanıcıdan.
Ben almadan önce uzun süre bekledim ki kronik bir sorunu çıkar mı diye; çıkmadı, ben de yaşamadım. Dolayısı ile ufak detaylara takılmayın, bir tane örnek kararınızı etkilemesin.
Sınıfındaki diğer rakipleri ile bütçeniz çerçevesinde fiyat/performans değerlendirmesi yapmak lazım sadece.
büyük bir ihtimal kullanıcıdan
çünkü daha kolay geçmeye başladı ya alışmakla ilgili yada km arttıkça daha kolay oluyor
-
lastikler pilot road 1
Su an memnunum kayma v.s yasamadim hic
Su an rodajdayim gecen gun ucyuz km yaptim rodaji bitirdim gibi birsey
Rodajdayken yattim kalktim asiri olmamak kaydiyla gram kayma yapmadi
Cabuk isiniyor digerlerine gore fakat uzun yolda isinma katsayisi standart lastikler gibi
Tek farki cabuk isinmasi
Deseni cok hosuma gidiyor
Cok atraksiyon yasamiyorsaniz bu astikler yeterli fakat ben yatar kalkarim limitlerde yasarim diyorsaniz daha yumusak hamurlu pilot power bakin
Ben uzun yol agirlikli oldugu icin bu lastigi taktim. Touring lastiklere sahip
Low fuel dedikten sonra ve 46 kmyi harcadiktan sonra ortalama 100 daha gider mi arkadaslar ?
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
motolastkte eger elinde warsa hemen alirsiniz yoksa beklersiniz
ben oktay motordan fuar indirimini kullanarak aldim
kargoda sikinti yasasamda ( kargonun dengesizliginden kaynakli ) tavsiye ederim alin kullanin
Pilot powerlar 650idi ben 600olan pilot roadu tercih ettim
-
Yukarıda da yazdım; ortalama tüketiminize göre kendi menzilinizi belirleyin hesabı ona göre yapın. İ
Ben her benzin aldığımda km sayacını ve ort. tüketimi sıfırlıyorum. depoda 12 litre benzin olduğunu ve ortalamamı bildiğimden tam olarak kaç km gideceğimi biliyorum.
Genel ortalamam 2.7-3 arası oluyor genelde; bu da 400 km den fazla menzilim var anlamına geliyor. 370 i geçtiğimde yakıt alıyorum tekrar, aldığım litre ile kalması gereken miktarı topladığımda hep 12 çıkıyor. Yani range değil ama avarage cons. a güvenebilirsiniz.
Yakıt barlarının her biri 0.75 litre yani rezerve 1.5 litre. Buda demek oluyor ki ışık yandıktan sonra ( son iki bara düştükten sonra ) max range 55km olur.
-
Buarada almayı düşündüğünüz motor Ankarada mı, nerde ?
Motosikleti bu akşam Rider Ankara'dan almayı planlıyorum. Plaka işlerini sanırım onlara bırakacağım iş durumları gereğince, cumartesi sabah erkenden de teslim alırsam benim için eve getirmesi rahat olacak.
-
Merhaba, bende yakın zaman 200 Duke alarak yanınızda yerimi alacağım inş. Almak istediğim motorun 1000 bakımı ile alakalı bir sorun var da Supermoto' da bu konu hakkında yardım alabileceğim tanıdığı olan veya spormoto da bana bu konuda yardımcı olacağını düşündüğü kimse var mı ?
-
Nasıl bir sorun tam olarak? 2. el alacaksınız da sahibi sokmamış mı 1000 bakımına ?
Heil Spellcheck
-
Öncelikle herkese iyi günler. Bir süredir günlük kullanım için düşük cc motosiklet alternatiflerini inceliyorum eski gsr600 kullanıcısıyım ilk tercihim inazuma oldu gayet hoş ve işlevsel buldum. geçen ay sonu cnr da fuar da inceledim çok beğendim almak icin kesin kararı mı verdim. Pazartesi günü bir arkadaşımla kadıköyde motorculari gezerken spormotoya girdik ve daha önce çok ufak diye listeme bile almadığım duke 200 inceledik ve çoooook beğendim şaşkınlığımı gizleyemedim kullanılan malzeme oturuş pozisyonu yakıt tüketimi şahane bence .
Kafama takılan şey bir motor bu kadar güzel olabilir mi cidden bu motor bu kadar performanslı bir makine mi ?
Özellikle motoru deneme yada çalışır vaziyette inceleme konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.
-
Mrmy adlı üyeden alıntı
Arka Çamurluk ile ilgli arayış içinde olanlar var galiba, böyle bir seçenek mevcut, paylaşayım sizinle.
Ben görevli olarak Hindistan'da bulunuyorken Duke benim de almayı düşündüğüm motorlardan olduğu için tesadüfen bu foruma takıldım, özelikle rear hugger meselesi kafamı kurcaladığı için. Ancak baktım ki kolay bir çaresi yok. Biraz araştirdim burada KTM'yi (ve tabii ki yedek parçalarını) Bajaj üretiyor. Üşenmedim gittim bulunduğum şehirde yedek parçasını satan yetkili servisi buldum. Rear Hugger'ı sordum. Fiyatı öyle aman aman bişey değil, 15 dolardan az. Ama yanında bir de demir ek parça veriyorlar, burada motora genellikle artçı olarak eşleri biniyor, onların da saree denen ayaklarına dolanan bir kıyafeti oluyor, bu kıyafet biraz salkım saçak bişey olduğundan arka tekere dolanmasın diye bu demir zamazingoyu rear hugger'la beraber veriyorlar. neyse uzattım iyice, kısaca bu arka çamurluğu almak için gittim ama ellerinde kalmamış. sipariş edersem 15 güne gelir dediler ama ben 15'inde dönüyorum. Belki benden sonra buradaki arkadaşları devreye sokup 2-3 tanesini bavul ticareti ile almak mümkün olur. toplam maliyeti de 20 doları geçmez. (tabi burdaki arkadaşları ikna edip geri gelecekleri zaman ayrı bir çanta ayırmalarını sağlamak gerekecek, bir de arkadaşların ağustostan önce gelmesi zor.) İkinci seçenek bunu aldırıp kargo ile göndermek. Bu durumda Gümrük mevzusu nasıl çözülür bilemiyorum.
Neticede görüşleriniz nedir söyleyin bakalım. Bu arada lazım olana rear hugger'ın yedek parça kodu JU 18 10 000.
selamlar....
gümrükte, bir pakette aynı üründen 3 veya daha fazla olursa da alıkoyarlar paketi. tek sınır 75 euro değil malesef. ama parçanın gelme imkanı varsa ben de isterim.
aslında hazır hindistanda bağlantılarınız varken uluslar arası gönderim yapan bir online satış sitesi soruştursalar, rear hugger temininin kapısı herkese açılsa çok iyi olur. dil engeli yüzünden kişisel araştırma yapamıyoruz. verdiğiniz parça koduyla tekrar araştırıacağım yine de.
-
vanesy adlı üyeden alıntı
gümrükte, bir pakette aynı üründen 3 veya daha fazla olursa da alıkoyarlar paketi. tek sınır 75 euro değil malesef. ama parçanın gelme imkanı varsa ben de isterim.
aslında hazır hindistanda bağlantılarınız varken uluslar arası gönderim yapan bir online satış sitesi soruştursalar, rear hugger temininin kapısı herkese açılsa çok iyi olur. dil engeli yüzünden kişisel araştırma yapamıyoruz. verdiğiniz parça koduyla tekrar araştırıacağım yine de.
Gelen paketlerin içini açıyorlar mı?? Ben açmıyorlar diye biliyordum. Cihazdan içini görselerde 3 adet sipariş mi yoksa 3 parçadan oluşan bir ürün mü onu nasıl anlıyorlar acaba...
-
Gelen paketlerin içini açıyorlar mı?? Ben açmıyorlar diye biliyordum. Cihazdan içini görselerde 3 adet sipariş mi yoksa 3 parçadan oluşan bir ürün mü onu nasıl anlıyorlar acaba...
motosiklet parçası değil ama satmak üzere yüksek adette zippo çakmaktan, kullanılmış Xbox360'a çok fazla ürün getirttim yurtdışından, benim karşılaştığım:
1- eğer normal posta ile gelmişse ve standart boyutlarda/muafiyet limitlerinde bir eşya ise açılma riski çok düşük oluyor. Ancak gümrükte her zaman açılabilir.
2- eğer ups/dhl gibi özel bir kargo ile geldiyse kesin açılıp bakılıyor.
ticari nitelikte olmaması lazım gelen malın parasal olarak belirlenen sınırlara uysa bile. Ancak 3 tane aynısından olunca ticari nitelik mi kabul ediliyor ondan emin değilim, zamanında 10 tane zippo getirttiğim oldu birden fazla seferde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)