sese bişey diyemem ama görüntü güzel
http://www.youtube.com/watch?v=tstZrnuuKKg
trafik sigortası 590 tl :(
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
590 tl..sigorta+plaka+ruhsat işleri filan toplamıdır bende.fuardada muamele 600 tl dediler çünkü.kalsın ben yaparım dedim
gerekli evrakları sana aldığın yer verecek onlarla şöförler odasına gidip ek formu dolduracaksın onla trafiğe müracat edeceksin ama trafik sigortası yaptır öyle git plakasız olarak şase numarasına sigorta policesi yaptıracaksın ruhsat cıkınca aldığın yer plaka bilgileri olan yeni bir tane düzenleyip verecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
aldığın yerden fatura ötv ödendi makbuzu teknik belgeyi alaçaksın ek 1 belgesi doldurttacaksın bunlardan fotokopi cektirip öyle gitt 3 er adet
trafik sigortası yaptırıp randevu alacaksın orda 135,50 tl ruhsat parası vereceksin sana plaka basım kağıdı verecekler plakayı bastır ertesi günü ruhsatını gel al derler maliyet ne diye sorarsan ben 30 -07-2012 tarihinde yaptırdım bu işlemleri bana maliyeti toplam 269 tl
1- ek belgesi doldurtmak 10 tl
2- trafik sigortası 113 tl
3- ruhsat belgesi 135,50 tl
4- plaka basımı 10,50 tl
dosyada alıp gitmiştim gerek yok deyip almadılar. maliyeye kendin kaydını yaptır fatura ötv ödendi belgesi ruhsat fotokopisi bunlarında fotokoilerini cektirip motorlu taşıtlar vergi dairesine kaydını yaptır .ben otomatikman trafik bildirir diye bekledim ama mtv kaydı cıkmıyor gittim sordum fatura ötv ödendi belgesi ve ruhsat fotokopisi cektir getir dedi.
şu anki fiyatları bilmiyorum ama etiğim masraf bu kadardı..
çok teşekkürler makbule geçti.
benim muamelecinin bahsetiği uygunluk belgesi teknik belge oluyor heralde.onu spormotodan alcaz sanırım..ek1 belgesini kime dolturtcam.plaka basımı bağcılarda var dediler ama Fatih tarafına daha yakın olan biyer var mı
hayır sadece sigorta 590 tl dün yatırdım hatta iki tane için 1180 lira
valla artık çok geç sanırım çünkü birinin ruhsatı çıktı öbürününde yarın çıkacak heralde daha iptal ettiremem sigortayı
birkaç yere sormadan sigorta yaptırmasaydınız keşke neyse tecrübe dediğin yediğin kazıkların toplamıdır bir dahakine sorarsınız artık.
ben axa da sürekli yaptırıyorum en uygun onda hep cıkıyor arabaya sigortasındada hep axa da yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
bağcılar meydanın orda .bende orda plaka işini halletim yarım saat bekledim boya kurusun diye kurumadan vermiyorlar plakayı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
ek 1 şöförler odasında veya bir muameleciye git 10 tl doldurup veriyorlar.
ktm duke 200 alarak aranıza katılmıs bulunmaktayım
7500kmde 9100 tlye aldım
Güle güle kullan Volkan Çok güzel motor almışsın
Heil Spellcheck
Duke 390 7 bin euro olucakmış...
[B]Dört tekerlek bedenini , iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :)[/B]
on ve arka tekerı degıstırmek ıstıyorum
110-70-17 yerine 120-70-17 taksam sıkıntı olur mu deneyen var mı ?
arka ıcın 160-60-17 cok gordum sıkıntı yasanmıyormus
degıstıren var mı ?
ızlenım yazımı bıraz daha kurcaladıktan sonra paylasacagım ınsallah
Ya fatih, ben cana MT üzerinden özel mesaj attım da bir geri dönüş yapmadı. Girmiyor herhalde.
O kendisi yapmıştı çıkartmaları. Benzeri birşey yapmak için nasıl bir yol izlemek gerekiyor?
Benim çıkartmalar da cacık olma yolunca parça parça ilerliyor (2/6). Öyle olunca ben de biraz kişiselleştirme geçeyim diyorum da
Heil Spellcheck
takarsam michelin takarım diye dusunuyorum fıyat konusunu bır sekılde halletmem lazım
yarına ınsallah takarsam takılmıs fotoları atarım buraya
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)