garantisi var daha el değiştirince herhalde garanti dışı saymazlar ?
garantisi var daha el değiştirince herhalde garanti dışı saymazlar ?
Lütfücüğüm takıyordu depoüstü. O kapağın oralardan plastiğin altına yerleştiriyordu yanlış anlamadıysam bir şekilde gelince anlatır da yapılabiliryor
Heil Spellcheck
garantısı ıcın supermotoyu arasam bılgı verırler mı ? sıstemden bakıp soyleyecekler sonucta
supermoto ıcın bılgı konusu sıkıntı dıye okumustum forumlardan bırınde
Herhengi birisini arayabilirsin. Spormoto ne yapar bilmiyorum da ben aradığımda gayet olumlu davrandılar.
En olmadı aç sor herhangibirine.
Heil Spellcheck
Arkadaşlar bende dukecuyum artık fuardan 2 tane kaptık perşembe günü ilk gün yarında ruhsat işlemlerine başlıcam allah nasib ederse herkese keyifli sürüşler.
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Kazasız belasız keyif dolu günlerde kullanman dileğiyle
Heil Spellcheck
Teşekkürler herkese inşallah.
Bir sorum olıcak givi çanta seti taktırmak için nereye gidebilirim?
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
hayırlı olsun. abs li modelmi aldınız ?
Plastik olduğu için mıknatıslı depo üstü çantalar tutmuyor. Givinin depo üstünü kullanıyorum, yalnız duke 200 için olan aparatı ile birlikte alıyorsunuz, sonra çantanın tutamacını depo kapağına monte edip kullanıyorsunuz.
http://www.givi.it/soft-luggages/Tank-bags/3D601-TANKLOCK
Polat Bey arkadaşım, burası Ankara MT mi, seviyeyi koruyalım lütfen
Seninle Yunus'a mesaj attım niye cevap vermiyonuz, benim ledleri ne zaman takıyoruz ??
Arkadaslar merhaba.
İstanbul avrupa yakasındaki KTM servislerini iletişim bilgileriyle birlikte paylaşmanız mümkün mü acaba?
Teşekkürler.
spormoto anadolu yakası
Kemeraltı cd., Sakızcılar sk., No:2, 34400 Karaköy - İSTANBUL
GPS Coordinates: 41.025429, 28.978162
ahmet@atamoto.com
+90 212 243 3554
+90 532 375 2211
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
elinde varsa bir kaçtane gönderde evde kullanalım
Merhaba arkadaşlar bende fuardan ktm duke 200 aldımda.muamele ücreti için 600 tl istediler.Bende kendim yaparım dedim.Bu plaka ruhsat işlemleri için madde madde ne yapmak gerekir yazarmısınız.Birde semtten fatih'den bir arkadasın tanıdıka sorduk 210 tl muamele + 180 tl filanda trafik sigortası çıkar dedi uygun mudur
trafik Sigorta tası dahil 01-08-2012 tarihinde 269 tl ye kendim yaptım 113 tl Sigorta ya verdim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)