Fuarda konuştuğum satış elemanı bu motorun yakıt sarfiyatının 100 km de 2.6lt -2.8lt olduğunu söyledi. Doğruluk derecesi nedir? O kadar az yakıyor mu?
Fuarda konuştuğum satış elemanı bu motorun yakıt sarfiyatının 100 km de 2.6lt -2.8lt olduğunu söyledi. Doğruluk derecesi nedir? O kadar az yakıyor mu?
Üşenmeyin de okuyun biraz lütfen; tüm kullanıcılar paylaşmış ortalama tüketimlerini. Oraya " sanmıyorum " yazınca bilgi paylaşımı olmuyor maalesef, aksine geyik oluyor.
İlk sayfasından son sayfasına kadar hepsini okudum zaten.Sanmıyorum derken işte yakmaz 70 km hızla 100 kmde 3 litre yakıyor demişti bir arkadaş mesela..
[B]Dört tekerlek bedenini , iki tekerlek ruhunu hareketlendirir :)[/B]
kullanıcıya göre değişir benim her kullandığım arac fazla yakar çoğunlukla devirli kullanırım yani şöyle izah edeyim her an ok gibi fırlayacak şekilde en düşük 2,7 lt gördüm .ama hafta içi mesafe kısa olduğundan ev le iş arası 6 km 3,2 -3,5 lt görüyorum ısınması için bekliyorum o yüzden yaklaşık 3-5 dakika daha fazla tüketiyor gibi gözüküyor yol bilgisayarına göre.topkapı -yenibosna 10 km geri dönüş yenbosna -esenler 15 km o zaman 2,7 lt gözüküyor.toplam durmadan 25km gidinçe 2,7 lt. dönüşde arada ibre 130 km de görüyür boş bulduğum yerde.
Aldım bugün motoru 60 km kadar da sürdüm Nası özlemişim sıpayı.
Hiç birşeyi de yok nazar değmesin
Heil Spellcheck
depo uzerıne mıknatıslı depo ustu canta yerlestırebılıyor muyuz ?
depo plastik gibi duruyor haksız mıyım ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-yeni-lastik-ve-zincir-ekstralarla-beraber-ihtiyactan-116000513/detay
ne dıyorsunuz bu motora arkadaslar tanıyan bılen ?
paylastıgım ılanla alakalı dıyecek lafı olan var mı ?
dusunuyorum cıddı cıddı
ben de artıları gordum hosuma gıttı dusunuyorum
aradım sahıbını ulasamadım sahıbındende mesaj attım
bu aksam ulasmam sart motorsuzluk tak ettı canıma
salı alıcam hayırlısıyla
zinciri değştirmiş
zincir değiştirmenin sizce ne gibi sebebleri olabilir ? keyfi mi yoksa herhangi başka bir durumla alakalı olabilir mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2011-ktm-duke-200-hatasiz-100322143/detay
bu motorda afyondan
1100 kmde ve fıyatı bu kadar dusuk
ınsanın aklına bınbır turlu sey gelıyor :S ne zormus 2. el almak
daha önceden de satıyordu demek
1100 kmde ılgımı cektı
ıstanbuldakıne ulasamazsam afyondakı mantıklı gıbı duruyor
2012 eylulunden berı ılanda
bu kadar zaman neden satamadı acaba
10500 tl istiyordu herhalde yanlış hatırlamıyorsam afyonda kaç kişi ktm duke servis yok orda o paraya alır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Syanur ne oldu sesin cıkmıyor sana bir örnek vereyim piyasada 870 tl serviste 435 euro . ve büyük ihtimal 120-70-17 ön 160-60-17 arka takılmıştır.ön camurlukta parmak girmeyecek kadar boşluk gözüküyor bu demektir 120 -70-17 ön lastik takılmıştır ön büyürse arka lastikte büyümüştür .
sen de haklısın
motoru almaya gıtsem nerde baktıracagım orda ? hep sıkntı bunlar
gercı 1100 kmdekı motorda ne sıkıntı olacak o da ayrı mesele ya
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)