KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Kasım 2012, 02:28
Syanur adlı üyeden alıntı
Anladım, iyi araştırmışsın
Buarada orjinal jantın üzerine direk astar attın, sonra boya ve üstüne vernik sanırım. Yani zımpara felan da geçmedin...?
boya aldığım yer boya yapmadan önçe scotch brite süngerle üstünden gec dedi bende öyle yaptım zımpara yerine .
Reklamlar
-
26 Kasım 2012, 06:38
Gerçekten jant boyaları harika olmuş umarım atm falan apmaz tekeriniz düz şekilde uzun yıllar seve seve kullanırsınız şuanda motorum hala satılıka bu arada ama satmak için acelem yok hem honda cb500x'i bekliyorum hemde abs'li dukeların abs aparatları (parça adları her ne ise emin değilim) benim duke'a olursa ondan yaptırırım işimi görür beklemedeyim şuan umarum olur.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
26 Kasım 2012, 13:54
Flashock adlı üyeden alıntı
Gerçekten jant boyaları harika olmuş umarım atm falan apmaz tekeriniz düz şekilde uzun yıllar seve seve kullanırsınız şuanda motorum hala satılıka bu arada ama satmak için acelem yok hem honda cb500x'i bekliyorum hemde abs'li dukeların abs aparatları (parça adları her ne ise emin değilim) benim duke'a olursa ondan yaptırırım işimi görür beklemedeyim şuan umarum olur.
atma yapcanı zanetmiyorum bundan 3 yıl önce kardeşimin peugot 307 arabasının çelik jantlarını boyadık atma yapmadı gerci son durumunu bilmiyorum 1 yıl oldu satalı 2 yıl boyunca atma yapmadı.abs parcaları için bende bekliyorum bakalım hangi parcalar lazım olacak en kötü ihtimal 1 yıl içinde ebay düşer parcaları, sağolsunlar bir kaçtane dukeyi parcalayıp parca satışı yapıyorlar.
-
27 Kasım 2012, 00:36
Eğer ebaydan alma tibi bir durum var ise buradan isteyem arkadaşlar toplanalım ortak alalım hem cebimize uygun olur hemde toprluca getiririz beraberce yaparız.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
27 Kasım 2012, 22:24
bu motolastik.com sayfasından lastik alan alışveriş yapan var mı? fiyatları uygun gibi buz motorla karşılaştırıldığında.
-
27 Kasım 2012, 22:45
Evet o lastik sayfasının fiyatları uygun gibi. Hiç alışveriş yapan oldu mu? Taze lastik mi satıyorlar yoksa eski mi?
-
27 Kasım 2012, 23:07
Syanur adlı üyeden alıntı
Evet o lastik sayfasının fiyatları uygun gibi. Hiç alışveriş yapan oldu mu? Taze lastik mi satıyorlar yoksa eski mi?
ben görüşmüştüm yeni tarihli satıyorum dedi ?
-
28 Kasım 2012, 01:59
tharun adlı üyeden alıntı
Sonunda orjinal fabrika çıkışı lastiklerden kurtuldum. Michelin Pilot Road 2 aldım. 120/70/17 ön ve 150/70/17...Lastikler gayet güzel oldu; motorun gidişi oldukça iyileşti. Herkeze tavsiye ederim.
hocam fiyat nedir, nerden aldınız lastikleri? 110/70/17, 150/70/17 pilot road 2 taktırmayı düşünüyorum
-
28 Kasım 2012, 18:39
umurcan adlı üyeden alıntı
Bir bakayım bakalım
Ben bu aralar topcase işine sardım ya. Bir tane yaptırayım diyorum da nasıl bilmiyorum. Yarın Okan hocaya soracağım bakalım. Elde kask sırtta mont sıkıntı oluyor.
Çantaların resmini bir atsana bi ara ;) tailbag kask alıyor mu?
Çantalar geldi, özellikle tank bag inanılmaz kullanışlı, at cebinde ne varsa içine motordan inerken de çantayı yanına al, büyük rahatlık oldu benim için. Hava erken karardığından güneş vizörü problem yaratıyordu bana çanta normal Vizörü alacak kadar büyük, telefon haznesi de kullanışlı baya, 55€ ya daha ne olsun.
Tail olana kask sığmıyor ama günübirlik bir gezi için yeterli boyutta, şöyle diyeyim tank bagi içine alabilecek kadar büyük veya kask içine girebiliyor ama boyu yetmiyor. tek derdi her seferinde lastikle falan sabitleme derdi.
-
28 Kasım 2012, 19:26
Lütfücüğüm adlı üyeden alıntı
Çantalar geldi, özellikle tank bag inanılmaz kullanışlı, at cebinde ne varsa içine motordan inerken de çantayı yanına al, büyük rahatlık oldu benim için. Hava erken karardığından güneş vizörü problem yaratıyordu bana çanta normal Vizörü alacak kadar büyük, telefon haznesi de kullanışlı baya, 55€ ya daha ne olsun.
Tail olana kask sığmıyor ama günübirlik bir gezi için yeterli boyutta, şöyle diyeyim tank bagi içine alabilecek kadar büyük veya kask içine girebiliyor ama boyu yetmiyor. tek derdi her seferinde lastikle falan sabitleme derdi.
Resim, Resüm, Rasim isterük. Havalar soğudu, "görüşünce bakarım" diyemiyorum
-
29 Kasım 2012, 00:35
-
29 Kasım 2012, 00:42
h.can adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, o kadar fark yarattı mı gerçekten lastikler?
stickerlar sizin tasarımınız mı? Bir de ön ve arkanın dişleri neden farkli yönlere bakıyor
-
29 Kasım 2012, 01:25
stickerlar sizin tasarımınız mı?
Bir de ön ve arkanın dişleri neden farkli yönlere bakıyor
Aferim evlat, güzel yakalamışsın ben de bakıyorum lastiklere, birşeyler garip geliyor...diyorum
Lastikleriniz hayılı olsun. Umarım ters bir şekilde kullanmıyorsunuzdur. Eğer doğrusu bu şekilde ise Pirelliye saygılar
-
29 Kasım 2012, 01:32
bende bekliyordum ne zaman yorum yapcak diye bende alacam uzun zamandan beri mt 60 rs lere bakıyordum ama türkiyede kullanıp yorum yapan rastlamadım .
lastikler takılırken ben yanındaydım benimde dikkatimi cekmişti ama yönleri doğru. yanyana getirince can ın motoru biraz daha yükseldi benim lastikler yanında biraz cılız durdu
-
29 Kasım 2012, 01:36
Biraz toprak lastiği gibi görünüyor. Baya derin dişleri var. Pek anlamam ama yola uygun mudur? Ve sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı söyler misiniz? Bu bahar ben de bir lastik alayım diyorum valla. Üzerinde gelen lastiklerin şekli bir garip
Heil Spellcheck
-
29 Kasım 2012, 01:52
Biraz toprak lastiği gibi görünüyor. Baya derin dişleri var. Pek anlamam ama yola uygun mudur? Ve sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı söyler misiniz? Bu bahar ben de bir lastik alayım diyorum valla. Üzerinde gelen lastiklerin şekli bir garip
ben sana söyleyim uzun süre araştırmış biri olarak % 80 yol % 20 off road olarak okudum .piyasada en düşük 830 tl den başlayıp kimden alacana bağlı olarak 1100 tl kadar yolu var.
-
29 Kasım 2012, 02:09
Yine de lastiğin üzerinde ki ok yönüne bir bak sen yarın, benim aklıma yatmadı o.
-
29 Kasım 2012, 02:17
Yine de lastiğin üzerinde ki ok yönüne bir bak sen yarın, benim aklıma yatmadı o.
verdiğim linktende bak istersen resmine.http://www.motolastik.com/Urun/Pirel...-pmu26214.html
-
29 Kasım 2012, 03:55
stickerlar sizin tasarımınız mı? Bir de ön ve arkanın dişleri neden farkli yönlere bakıyor
Evet tasarımı ve baskısı bana ait stickerların.Fatih abi bu arada bu son tasarımım bu nası olmuş acaba fikrini alabilirmiyim? Rodaj döneminde lastiğin yönü konusunda kısa bir araştırma yaptım fakat MT60RS Corsa'nın sunumu ve kullanımının bu şekilde olduğunu teyid ettim. takılırken Fatih abinin dediği gibi o zamanda konuşuldu yön konusu ama taban genişliği konusunda jant dan dolayı pek bi fark olmıycagını düşündüm ama hakikaten kalınlığı göz kamaştırıcı ve gittikçe incelen kuyruga sahip motora çok yakıştığını düşünüyorum. Bana 435euro'ya geldi
-
29 Kasım 2012, 13:48
h.can adlı üyeden alıntı
Evet tasarımı ve baskısı bana ait stickerların.Fatih abi bu arada bu son tasarımım bu nası olmuş acaba fikrini alabilirmiyim? Rodaj döneminde lastiğin yönü konusunda kısa bir araştırma yaptım fakat MT60RS Corsa'nın sunumu ve kullanımının bu şekilde olduğunu teyid ettim. takılırken Fatih abinin dediği gibi o zamanda konuşuldu yön konusu ama taban genişliği konusunda jant dan dolayı pek bi fark olmıycagını düşündüm ama hakikaten kalınlığı göz kamaştırıcı ve gittikçe incelen kuyruga sahip motora çok yakıştığını düşünüyorum. Bana 435euro'ya geldi
bir öncekine göre daha güzel ama eksik var tamamlayıcı olarak jantlara şöyle bir şey yaparsan
bu stickerdeki turuncu olan yerleri beyaz yaparsan daha şık olur diye düşündüm yaparsan banada yap
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)