Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    turkkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250 / Regal Raptor Bobber 350
    Selamlar,
    Ben de Kayseri'den, 6 aylık sürücü hayatına 3. aracı olarak KTM Duke 250 sığdırmak üzere olan, ne görse alası gelen bir maymun iştahlı olarak aranızdayım.
    Şu ana kadar her iki Duke başlığını da takip ediyor, bu mesajı da her iki başlığa yazıyorum.
    Özellikle bakım, rodaj süresi, kronik sorunlar ve çözümleri hakkında yazanlar için teşekkürlerimi sunuyorum.
    Hazır bunca çene yormuşken de KTM Duke ile yağışlı zeminde çamur/su sıçratma problemi yaşayanlardan kullandılar ise, hugger/mudguard/splash guard dedikleri arka teker üzeri korumalardan kullananların model ve alışveriş noktaları hakkındaki tavsiyelerini bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kaldorein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX125, KTM Duke 250 ABS
    Selamlar, duke 250 ile çıkacağım avrupa turuna ait bilgileri, duke hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım keyifli bir kanal oluşumundayım. Motor hakkında kendi çapımda bildiklerimi, yaşadıklarımı paylaşacağım.Çamurluk,takoz nerden aldın ne yaptım hepsi orada İlgilenenler abone olup beğenebilirler Tekeriniz düz bassın.

Facebook
    Youtube
    Instagram
    infernus bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM Duke 200 abs
    Alıntı turkkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    Ben de Kayseri'den, 6 aylık sürücü hayatına 3. aracı olarak KTM Duke 250 sığdırmak üzere olan, ne görse alası gelen bir maymun iştahlı olarak aranızdayım.
    Şu ana kadar her iki Duke başlığını da takip ediyor, bu mesajı da her iki başlığa yazıyorum.
    Özellikle bakım, rodaj süresi, kronik sorunlar ve çözümleri hakkında yazanlar için teşekkürlerimi sunuyorum.
    Hazır bunca çene yormuşken de KTM Duke ile yağışlı zeminde çamur/su sıçratma problemi yaşayanlardan kullandılar ise, hugger/mudguard/splash guard dedikleri arka teker üzeri korumalardan kullananların model ve alışveriş noktaları hakkındaki tavsiyelerini bekliyorum.
    hoşgeldin, çamurluk için bajaj ın çamurluğunu kullananlar var diye biliyorum. uygun fiyatlı da olur.

Selamlar, duke 250 ile çıkacağım avrupa turuna ait bilgileri, duke hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım keyifli bir kanal oluşumundayım. Motor hakkında kendi çapımda bildiklerimi, yaşadıklarımı paylaşacağım.Çamurluk,takoz nerden aldın ne yaptım hepsi orada İlgilenenler abone olup beğenebilirler Tekeriniz düz bassın.

Facebook
    Youtube
    Instagram
    instagram hesabı yeni sanırım, diğerlerine bakamadım. duke ile avrupa turu çok güzel geliyor kulağa. otobanlar yerine alternatif güzergahlar çıkarabilirsen çok daha eğlenceli olur. instagram dan takipteyim. profili canlı tut enerjin hiç bitmesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

merhabalar herkese. geçenlerde gidonu tam sağ yapınca gaz verdiğini fark ettim. gaz teline baktım baya eskimişti. bugün atamoto da gaz telini değiştirdim. gayet fark etti, yumuşadı gaz kolu. motorum 2013 model, 13 binde. debriyaj telini 3 ay önce kendim değiştirmiştim. gaz telini yukardan şasinin içinden geçirmek baya zahmetli işmiş onu fark ettim. bu arada, bajaj pulsarın manetleri bizim duke oluyor (20 lira) gaz ve debriyaj teli uymuyor. orjinal almak lazım. debriyaj teli 50, gaz teli 70 lira.

son olarak bayram tatilinde, istanbul dan çıkıp tekirdağ, saros körfezi, çanakkale, bozcaada turu yapıp bir hafta sonra döneceğim. kamp, çadır, sahil güzergahı 2-9 temmuz arası. o güzergahta o tarihlerde olacak varsa haberleşelim.

yasoyaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf250L
    2015 model duke 200 ler hangi marka lastikle geliyor? Bir de bursada yetkili ktm servisi var mı? Expertizine güvenebilceğim bir servis var sa ordan bir duke 200 abs alıp aranıza katılabilirim. Herkese keyifli sürüşler.

Alıntı yasoyaso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 model duke 200 ler hangi marka lastikle geliyor? Bir de bursada yetkili ktm servisi var mı? Expertizine güvenebilceğim bir servis var sa ordan bir duke 200 abs alıp aranıza katılabilirim. Herkese keyifli sürüşler.
    2015 Duke 200'lerde ABS yok, üretilmedi. 250'liğinde var. Üzerinde gelen lastiklerde MRF.

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı Kaldorein adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Facebook
    Youtube
    Instagram
    Usta seni tebrik ederim yeni farkettim yazdığını, hemen takip başladım Instagram'dan, sanırım çok kişiye sesini duyuramamışsın ama gerçekten güzel bir gezi oluyor hem de bende ki motorun aynısı ile, keşke gitmeden Spormoto ile konuşsaydın geçenlerde gördüm bir tane bayan sürücü Duke 200 ile avrupa yolculuğna çıktı sürekli onun fotosunu atıp duruyorlar sanırım reklam amaçlı, Allah kaza bela göstermesin, inşallah sağsalim dönersin, bu arada Instagram'dan daha fazla foto ve video paylaşırsan sevinirim, hayırlı yolculuklar, tekerin düz bassın...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Motosikleti
    Crf250L
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 Duke 200'lerde ABS yok, üretilmedi. 250'liğinde var. Üzerinde gelen lastiklerde MRF.
    absli alacağım 2014 model ben 2015 modeller rosso ikiyle filan geliyo sandıydım o zaman bi 700 filan da lastik masrafı eklemek lazım işin rengi değişiyo

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Bursa'da 2tane yetkili servis var, biri motosun diğeri tıger motor

beycank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    Merhaba arkadaşlar, bugün spormoto'dan KTM 250 Duke almış bulunmaktayım Bende artık aranızdayım. Uzun uzun, çooook uzun süren bir kararsızlığın ardından Duke 250 aldım. MT-25 ile arasında gidip gidip geldim. Umarım doğru bir karar vermişimdir Pazartesi günü tekrar arayacaklar noterdi trafikti vb. işlemler için. Bol bol resim, deneyim paylaşımında bulunacağım. Rodaj sürecinde vb. konularda önelerinize, tavsiyelerinize açığım.

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Hayırlı olsun duke 250 tam kararında motosiklettir pişman olmazsınız

Satilik duke 200/250 absli motor ariyorum. Sahibindende temiz 200 ler 250 fiyatina satiliyor. 250 de piyasada yok gibi.

beycank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 250
    Çok teşekkür ederim bana da öyle geliyor

Alıntı cemtover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satilik duke 200/250 absli motor ariyorum. Sahibindende temiz 200 ler 250 fiyatina satiliyor. 250 de piyasada yok gibi.
    Çok saçma fiyatlar var gerçekten uygun olsa bende alcam.

Alıntı Muzaffere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok saçma fiyatlar var gerçekten uygun olsa bende alcam.
    Artik kucuk mucuk demeden z250 sl bakicam. Boy 187 ama bu paraya absli z250 arti olasi kaza icin para arttirilir. Cok buyuk paralar isteniyor ya.

Alıntı cemtover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artik kucuk mucuk demeden z250 sl bakicam. Boy 187 ama bu paraya absli z250 arti olasi kaza icin para arttirilir. Cok buyuk paralar isteniyor ya.
    Bende 184 um 90 kg z250 biraz daha ince fln duruyo bide dispr. getirtmiyo galiba abs lisini çok sordum yok

Motosikleti
    Crf250L
    Arkadaşlar, 2013model 8binde ki duke 200 abs mi? 2015 model 9 binde duke 200 mü? İkisinin de fiyatı 11 bin lira. Araların da ki farklar nedir? Ktm 2015 model'de neden abs'yi kaldırdı? Fikirleriniz benim için değerli lütfen yardımcı olun.

Motosikleti
    KTM Duke 200 abs
    Arkadaşlar, 2013model 8binde ki duke 200 abs mi? 2015 model 9 binde duke 200 mü? İkisinin de fiyatı 11 bin lira. Araların da ki farklar nedir? Ktm 2015 model'de neden abs'yi kaldırdı? Fikirleriniz benim için değerli lütfen yardımcı olun.
    ikisinin de önemli bir sıkıntısı yok ise tabi ki abs li duke. 2013-2015 duke arasında bir fark yok diye biliyorum. duke 200 abs ise pulsar 200 çıktıktan sonra satılmamaya başladı. yerine 250 abs geliyor. ilk motorun olacaksa kesinlikle abs, ilk motorun olmayacaksa da abs li olsun bence.

Motosikleti
    Crf250L
    Alıntı blackfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikisinin de önemli bir sıkıntısı yok ise tabi ki abs li duke. 2013-2015 duke arasında bir fark yok diye biliyorum. duke 200 abs ise pulsar 200 çıktıktan sonra satılmamaya başladı. yerine 250 abs geliyor. ilk motorun olacaksa kesinlikle abs, ilk motorun olmayacaksa da abs li olsun bence.
    6bin km'dir ybr 125 sürüyorum. Bu aralar duke taktım kafayı bakalım napıcam

Motosikleti
    duke250abs
    Benim motor satılık sindirgi da öğretmenim.300 km de duke 250. Haziran sonu aldım.ilgilenen özelden mesaj atsın arkadaslar

Alıntı omey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motor satılık sindirgi da öğretmenim.300 km de duke 250. Haziran sonu aldım.ilgilenen özelden mesaj atsın arkadaslar
    Ozel mesaj attim ama gitmedi sanirim. Detay alabilirmiyim acaba?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)