Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    duke250abs
    Boyum 183 cm, biraz iri kalıyorum üstünde bence bu motosiklet tam 178 cm boya sahip olanlar için, ama olsun ben yine de gayet memnunum, ben topcase sevmiyorum ya gerçekten hiçbir motorda da hoşuma gitmiyor, sırt çantası kullanıyorum ama ondan bile şuan hava daha sıcak değilken birşeyler taşıma insanı yoruyor gerçekten ve çok terletiyor, arka sele çanta alayım diyorum ama gerçekten çok uçuk fiyatı var saçmalamışlar yani, şuan böyle
    benimde 1.82 bende rahatsızım sanki. test etmeden aldım ama umarım alışırım. sele biraz yüksek gibi öne doğru yük gidiyo sanki acaba gidon yükseltme aparatı var mı bu modellerde. taktıran var mı acaba? bide daha rodajda diye 7000 deviri geçmemeye çalışıyorum. alt devirler cansız gibi sizde de böylemi acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı omey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde 1.82 bende rahatsızım sanki. test etmeden aldım ama umarım alışırım. sele biraz yüksek gibi öne doğru yük gidiyo sanki acaba gidon yükseltme aparatı var mı bu modellerde. taktıran var mı acaba? bide daha rodajda diye 7000 deviri geçmemeye çalışıyorum. alt devirler cansız gibi sizde de böylemi acaba?
    Alışırsın, geçen hafta eğitim aldım bizim motorlar gerçekten virajlarda çok eğlenceli, aynen alt devirler cansız ama 6 binden sonra gayet kopuyor, tabi fazla çıkamıyorum şu rodaj bitse çok süper olacak, gidon yükseltme konusunda pek bir bilgim yok açıkçası, hastasıyım bu motorun, kalıplarını biraz daha 690'a yakın yapsalar çok daha süper olacak...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı yemrepolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımı Spormoto ve Atamoto dışında bir yerde yaptıran oldu mu? (İstanbul içinde)Spormoto sitesinde yetkili servis olarak görünen başka yerler de var. Örneğin Artı Grup, Enduro market vs.
    Enduro market üzerine para verselen gitmeyeceğim bir yer benim için.

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    arkadaşlar kısa bir süre önce aldığım dukemi naked'ın rüzgarını hesaba katmadan aldım tarzıma uygun olmadığını farkerttim ve uygun bir fiyata satıyorum ilan linkim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0055546/detay/
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Motosikleti
    Forza 250
    Arkadaşlar selam, arka çanta düşünenler için örnek olması açısından fotoğrafları paylaşıyorum.
    Genel anlamda duke e gerçekten estetik olarak çanta yakıştıramıyorum ancak laptopumu sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Motor çizmelerini de iş yerinde değiştirmem gerekiyor. Yağmurluk, disk kilidi felan da derken sırt çantası çok ağır oluyor ve insanın sırtı beli ağrıyor.
    Çanta Demiri Ktm Duke Turkey grubundan bir arkadaşımızın kendi üretimi : 170 TL
    Çanta : Shad Sh39 245 TL kargo dahil.

Çanta ne alıyor derseniz. Shark Speed R2 M beden kask, bilek korumalı eldivenler, Bering Yazlık mont L beden ve yağmurluk takımını rahat rahat alıyor. Ya da 15 inç bilgisayarı koyduğum sırt çantasını ve yağmurluk takımını beraber alıyor.

Motosikleti
    duke250abs
    arkadaşlar arka çamurluk taktıran oldu mu bu arada bajaj pulsarın çamurluğu oluyormuş galiba.
    dün azcık yağmur yağdı her yer çamur oldu:(

Motosikleti
    Forza 250
    arkadaşlar arka çamurluk taktıran oldu mu bu arada bajaj pulsarın çamurluğu oluyormuş galiba.
    Direk takılamıyor zaten bir bağlantı parçası yaptırmak gerekiyormuş. facebook grubundan bir arkadaşa sormuştum ben de

Motosikleti
    V-Strom 650
    ben şunu alıp taktım :
    https://www.sahibinden.com/ilan/yede...90734399/detay

duke 200-250 ve 390'ın arka maşalarında küçük farklar varmış. pakedin içinden çıkan vidalardan biri maşanın üst tarafındaki yuvaya küçük geldi. nalburdan uygun bir vida almak zorunda kaldım.

bir de bunu taktıktan sonra, sökmeden zinciri germek mümkün olmuyor aklınızda olsun. iki tane alyan vida var sökülecek. kolay iş gerçi.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı byanmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben şunu alıp taktım :
    https://www.sahibinden.com/ilan/yede...90734399/detay

duke 200-250 ve 390'ın arka maşalarında küçük farklar varmış. pakedin içinden çıkan vidalardan biri maşanın üst tarafındaki yuvaya küçük geldi. nalburdan uygun bir vida almak zorunda kaldım.

bir de bunu taktıktan sonra, sökmeden zinciri germek mümkün olmuyor aklınızda olsun. iki tane alyan vida var sökülecek. kolay iş gerçi.
    Hocam bu gp kompozit firmasının çamurluğu, pulsarın plastik parça 30, demir iç parça 35 toplamda 65 tl ye + bir de bağlantı parçasıyla çözülüyor. 200 TL bence çok fazla.

Motosikleti
    V-Strom 650
    Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bu gp kompozit firmasının çamurluğu, pulsarın plastik parça 30, demir iç parça 35 toplamda 65 tl ye + bir de bağlantı parçasıyla çözülüyor. 200 TL bence çok fazla.
    haklısınız, ben aldığımda biraz daha ucuzdu ama yine de çok fark var. pulsarın parçasının takılabildiğini duymuştum bunu almadan önce ama bağlantı parçasını nasıl uyduracağımı öğrenemediğimden bunu aldım gitti.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı byanmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısınız, ben aldığımda biraz daha ucuzdu ama yine de çok fark var. pulsarın parçasının takılabildiğini duymuştum bunu almadan önce ama bağlantı parçasını nasıl uyduracağımı öğrenemediğimden bunu aldım gitti.

şöyle bir parçayla çözülüyormuş. Pulsar çamurluğunu sipariş ettim ben, geldikten sonra bağlantı parçasının resmini de alıp sanayide biy yerde yaptıracağım.

Motosikleti
    V-Strom 650
    Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...56&oe=57DBEF2A
    şöyle bir parçayla çözülüyormuş. Pulsar çamurluğunu sipariş ettim ben, geldikten sonra bağlantı parçasının resmini de alıp sanayide biy yerde yaptıracağım.
    evet, bağlantı parçası budur. bana gelen de bu parça. yaptırabilirseniz, herhalde toplamda size yarı fiyatına malolur çamurluk. vakti olan bir tornacı ya da kaportacı, maşadan ölçüp biçerek 10 dakikada halleder sanırım.

Motosikleti
    duke250abs
    yaptırınca ayrıntıları paylaşırsanız sevinirim.bide resim please

Arkadaşlar merhaba sıfır KTM DUKE 200 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.İlk motorum bugün biraz turladım keyifliydi doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.
    Arka çanta takmayı düşünüyorum, bayide orjinal çanta seleye monte ediliyor körükle uzuyor ancak kumaş ve sadece kask sığıyor içine fiyat 600 tl dediler yurtdışı sitelerde 116 euro.
    Tolga beyin fotolarındaki gibi birşey daha mantıklı görünüyor gerek orjinal çantanın artçı seleye takılması gerek kumaş oluşu negatif yönleri.
    Birde givinin bağlantı aparatı var yaklaşık 370 tl gibi birde çanta maliyeti olacak tabi.
    Tolga bey bağlantı aparatını edinebilmek için ne yapabiliriz, birde aparat kolay monte olabiliyormuş (kendimiz yapabilirmiyiz yoksa bir ustaya mı yaptırmak lazım ), her çantaya uyuyormu yoksa sadece shad sh 39 ile mi kullanılabiliyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı profenid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba sıfır KTM DUKE 200 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.İlk motorum bugün biraz turladım keyifliydi doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.
    Arka çanta takmayı düşünüyorum, bayide orjinal çanta seleye monte ediliyor körükle uzuyor ancak kumaş ve sadece kask sığıyor içine fiyat 600 tl dediler yurtdışı sitelerde 116 euro.
    Tolga beyin fotolarındaki gibi birşey daha mantıklı görünüyor gerek orjinal çantanın artçı seleye takılması gerek kumaş oluşu negatif yönleri.
    Birde givinin bağlantı aparatı var yaklaşık 370 tl gibi birde çanta maliyeti olacak tabi.
    Tolga bey bağlantı aparatını edinebilmek için ne yapabiliriz, birde aparat kolay monte olabiliyormuş (kendimiz yapabilirmiyiz yoksa bir ustaya mı yaptırmak lazım ), her çantaya uyuyormu yoksa sadece shad sh 39 ile mi kullanılabiliyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Hocam merhabalar, öncelikle motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Çanta demirini yolcu elciklerini çıkartıp takıyorsunuz. Montajı çok kolay . Motorun avadanlığından alyan ve tornavida çıkıyor zaten. Ben demiri 30 dk gibi bir sürede montajladım. Ama çantanın tablasının demire montajı da bir 30 dakika aldı. Demir her çantaya uyumlu, zaten montaj tablasını çantanın yanında veriyorlar. Eliniz tornavida tutuyorsa kendiniz yapabilirsiniz.
    Çanta demirinin linki :

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...16239195/detay

Satan arkadaşımız Facebook Ktm Duke Turkey grubu üyesi. Grup üyelerine 150 TL den veriyor demiri. İzmirden kargoluyor, kargosu 15 TL tutuyor.

Çok teşekkür ederim

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı profenid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim
    Rica ederim,
    Tablanın demire bağlantısı da şu şekilde :

Çok can yakan bir durum biliyorum fakat aşağı yukarı zorunlu trafik sigortası tutarları ne kadar?

Motosikleti
    duke250abs
    255tl cik canım ülkem vergi rekortmeni

Kaldorein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX125, KTM Duke 250 ABS
    255tl cik canım ülkem vergi rekortmeni
    255 tl ye sigorta mı yaptırdın? Seçilmiş insan olmalısın Ben 1000 liraya yaptırdım. Yukarıda soran arkadaş da eğer istanbulda yaşıyor ise 700+ bi meblayı hazırlasın
    GromNation

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)