KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Nisan 2016, 09:40
[/COLOR]
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Hidrolik yağ olabilir mi o acaba ?
bilemedim hocam, garantiye götüreceğim, bilgilendiririm yine.
Reklamlar
-
11 Nisan 2016, 17:06
Grenajın üstündeki etiketi satın alabiliyor muyuz? Etikette sorun olursa grenajın komple değişmesi gerekiyor sanırım.
-
12 Nisan 2016, 08:08
Pherus adlı üyeden alıntı
Grenajın üstündeki etiketi satın alabiliyor muyuz? Etikette sorun olursa grenajın komple değişmesi gerekiyor sanırım.
Etiketi satın alabiliyorsun. Etikette yırtık vs olursa değişik sticker seçenekleri vs de var zevkine göre değiştirebilirsin.spormoto store de var seçenekler.
-
12 Nisan 2016, 10:45
Kaldorein adlı üyeden alıntı
Etiketi satın alabiliyorsun. Etikette yırtık vs olursa değişik sticker seçenekleri vs de var zevkine göre değiştirebilirsin.spormoto store de var seçenekler.
Dünden beri bakıyorum sadece Funky Sticker Kit mevcut. Başka var ise link atabilir misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Dünden beri bakıyorum sadece Funky Sticker Kit mevcut. Başka var ise link atabilir misin?
Decal Kit olarak geçiyormuş. Fiyatlar 210 TL civarı. Etiket için aşırı yüksek.
-
12 Nisan 2016, 17:39
Arkadaşlar Lastiklerimi değiştricem. İnternet sipariş vermek zorundayım çünkü diablo rosso 2 alıcam.
http://urun.n11.com/lastik/pirelli-d...imi-P102989012
Bu mağazadan daha önce alan var mı güvenebilir miyim? Birde fiyatı nasıl sizce. Daha önce internetten alıp sorun yaşayan varm mı ?
-
12 Nisan 2016, 18:24
Motolastik.com dan ben daha once aldim. Sorunsuz geldi. Ve cok ilgililer. Ve bildigim kadariyla linkteki setten daha uygun fiyatlari. Ancak varsa kargo masrafi ve lastik cikart tak masrafini da dusunerek hesapla. Ben disrdan alsaydim da toplamda yine ayni parayi verecegimi tup hesaplar ciktiktan sonra farkettim.
-
13 Nisan 2016, 14:13
Merhabalar,
Motosiklet kullanmaya bu hafta başladım. Park ederken de yavaşça devirdim motoru. Kaldırdığımda gösterge çalışmıyor durumda ve marş basmıyordu. Aradan yarım saat geçtikten sonra denedim yine çalışmıyorlar. Far ve sinyaller ise çalışıyor. Görünüşte herhangi bir hasar yok.
Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Bilgisi olan var mıdır far ve sinyal ile marş ve göstergenin sigortaları farklı mı? Sigorta attığı için marş ve gösterge çalışmıyor olabilir mi? Kullanım kılavuzunda bilgi göremedim bununla ilgili.
-
13 Nisan 2016, 14:28
Merhabalar,
Motosiklet kullanmaya bu hafta başladım. Park ederken de yavaşça devirdim motoru. Kaldırdığımda gösterge çalışmıyor durumda ve marş basmıyordu. Aradan yarım saat geçtikten sonra denedim yine çalışmıyorlar. Far ve sinyaller ise çalışıyor. Görünüşte herhangi bir hasar yok.
Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Bilgisi olan var mıdır far ve sinyal ile marş ve göstergenin sigortaları farklı mı? Sigorta attığı için marş ve gösterge çalışmıyor olabilir mi? Kullanım kılavuzunda bilgi göremedim bununla ilgili.
akü kutup başı gevşemiş olabilir mi ? kontrol ettiniz mi ?
-
13 Nisan 2016, 14:32
MimTolga adlı üyeden alıntı
akü kutup başı gevşemiş olabilir mi ? kontrol ettiniz mi ?
İşe geldiğimden ancak akşam gittiğimde kontrol edebileceğim ama gevşemiş olsa far ve sinyal yine de çalışır mı diğerleri çalışmazken?
Yanıt için teşekkürler bu arada.
-
13 Nisan 2016, 14:37
İşe geldiğimden ancak akşam gittiğimde kontrol edebileceğim ama gevşemiş olsa far ve sinyal yine de çalışır mı diğerleri çalışmazken?
Yanıt için teşekkürler bu arada.
far çok parlak yanmaz, sinyal de çok elektrik çekmiyor ondan bu ihtimal üzerinde durdum. Bir de sol tarafa düşürdüyseniz bir ihtimal yan ayak müşürüne birşeyler olmuş olabilir. Debriyaja basarak mı çalıştırmayı deniyorsunuz. Benim aklıma gelenler bunlar , başka bir düşüncesi olan arkadaşım paylaşacaktır zaten.
-
13 Nisan 2016, 16:25
segreto adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Lastiklerimi değiştricem. İnternet sipariş vermek zorundayım çünkü diablo rosso 2 alıcam.
http://urun.n11.com/lastik/pirelli-d...imi-P102989012
Bu mağazadan daha önce alan var mı güvenebilir miyim? Birde fiyatı nasıl sizce. Daha önce internetten alıp sorun yaşayan varm mı ?
hocam rosso 2 lerde alman, brezilya üretimi diye bi mevzu varmış. brezilya üretimleri çok kötü diyorlar. face gurubunda biri paylaşmıştı iki lastiğin fotoğrafını. lastik görünüşlerinde de fark vardı. ona dikkat et rosso 2 alacaksan.
-
13 Nisan 2016, 19:42
Arkadaşlar selamlar
2014 model 2015 çıkışlı Duke 200 ABS ile aranıza yeni katıldım. Tek silindir motor ilk defa kullanıyorum. Peg lerden oldukça titreşim alıyorum ayaklarıma. Bu konuda azaltıcı bir çözümünüz var mıdır? Ben peglerin girdiği yere alt ve üst taraflarına lastik conta gibi birşey koymayı düşündüm ilk olarak. Ancak belki sizlerin genel bir azaltıcı yöntemi vardır diye size de sormak istedim.
-
13 Nisan 2016, 21:08
Sağ taraftaki kill switch ı açtınız mi?
-
13 Nisan 2016, 23:17
CENAB MOTOR - KTM DUKE HUGGER ARKA ÇAMURLUK İlan No: 290734399 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...90734399/detay
Arkadaşlar Düke serisi icin arka çamurluk ilanı var. Kullanan var mi aramızda ?
-
13 Nisan 2016, 23:19
CengoCenk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar
2014 model 2015 çıkışlı Duke 200 ABS ile aranıza yeni katıldım. Tek silindir motor ilk defa kullanıyorum. Peg lerden oldukça titreşim alıyorum ayaklarıma. Bu konuda azaltıcı bir çözümünüz var mıdır? Ben peglerin girdiği yere alt ve üst taraflarına lastik conta gibi birşey koymayı düşündüm ilk olarak. Ancak belki sizlerin genel bir azaltıcı yöntemi vardır diye size de sormak istedim.
Hayırlı olsun hocam.Kaç km'de kazası belası varmı birde mahsuru yoksa kaç paraya aldınız?
-
13 Nisan 2016, 23:24
j0hnwick adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam.Kaç km'de kazası belası varmı birde mahsuru yoksa kaç paraya aldınız?
Dostum selamlar
10 bin km de. Kazası yok. Yürür halde yatması yok. Artı olarak orjinal motor koruma demirleri var. Park halinde düşmesi sebebiyle motor koruma demiri topuzunda hafif sürtme var sadece. Grenajda, elciklerde vs en küçük çizik yok. Yetkili servis bakımlı. 1 yıl garantisi devam ediyor.
11.250 TL aldım. Expertizde zincir dişlinin değişimi gerektiği söylendi. O da bana ait olacak. Yaklaşık 550 tl daha eklersek bana maliyet yaklaşık 11.750 olacak. Bence çok ucuz değil ancak çok pahalı da değil. Bu sezonu geçirmek için aldığımdan işimi fazlası ile görecektir eminim.
-
13 Nisan 2016, 23:43
Merhaba arkadaşlar motorumu satıyorum. Duke 200 ve 2015 model ABS'siz. Forumdan arkadaşlara güzel bir indirim yapabilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6729553
-
13 Nisan 2016, 23:56
Mexico adlı üyeden alıntı
Satamadın gitti be kardeşim sende :D
-
14 Nisan 2016, 00:35
-
14 Nisan 2016, 09:26
berkcigdem adlı üyeden alıntı
9 lira veririm cumada antalyadayım
bu kadarda hızlı müşteri bulamazsın
Ahaha binip donersin abi :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)