KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mart 2016, 14:51
ilkdem26 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar arızayı buldum belki başkasınında başına gelir anlatayım
önce ön fren pedalının altında bi anahtar var (müşür) onu ölçtüm sıkıntı yokmuş sonra gösterge panelini söktüm (sağ ve solda 2 şer plastik sekmanla bağlı üste de 2 alyan baş vida ile bağlı) müşüre bağlı fiş cıkmış sadece taktım oldu
)
demekki doğru tespit yapmışım
sorun = müşür
canını yediğim duke ciğerini biliyorum bu aletin ya özledim lan :( param olsa fazladan yine düşünmeden gider alırım 690 ı :(
Reklamlar
-
12 Mart 2016, 23:10
Arkadaşlar kısa kuyruk arayışım esnasında şu marka ve ürüne rastladım, kaliteli ve şık duruyor, fiyatıda uygun (herşeyin pahalı olduğu günümüz koşulları ve Türkiyesine göre tabi )
http://www.rg-racing.com/browsetype/Tail_Tidies/KTM/390_Duke/LP0108BK/#prettyPhoto
-
13 Mart 2016, 01:47
arkadaşlar,
ön çamurluk ihtiyacı olana elımde 1 adet çıkma mevcuttur,
İlgilenen,
0535 939 20 86,
siyah renktedir,
ist/gaziosman paşa,,,
-
14 Mart 2016, 03:20
Herkese merhaba,
4 yıl 125lik scooter kullandıktan sonra 6 aylık araştırmam sonrası Duke 200 aldım. Gerçekten keyifli makineymiş
Şu anlık tek korkutan şey lastikleri Mrfler içime sinmiyor,boş alanda birkaç panik freni denemesi yaptığımda sağlam kaydığımı hissediyorum.
5-6 km ısınması için yol yaptığım halde)
Şimdilik bekliyoruz en son Atamoto'da 700-800 arası bir fiyat söylemişti.
Keiyfli sürüşler, tekeriniz düz bassın.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
14 Mart 2016, 09:48
cece89 adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
4 yıl 125lik scooter kullandıktan sonra 6 aylık araştırmam sonrası Duke 200 aldım. Gerçekten keyifli makineymiş
Şu anlık tek korkutan şey lastikleri Mrfler içime sinmiyor,boş alanda birkaç panik freni denemesi yaptığımda sağlam kaydığımı hissediyorum.
lastikal.com.tr de rosso 2 ler 740 lira civarı satılıyordu. bitmemişse hala bak derim. onun dışında alacağın iyi lastikler mt 60 corsa, michelin vb lastikler 1000 lirayı geçiyor.
-
14 Mart 2016, 14:23
Herkese merhaba,
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
bakım için atamotoyada gitmeni sonuna kadar tavsiye ederim. Ahmet usta candır , bana bildiğim şeylerin %80 ini o öğretmiştir. gidip boş boş takılırdım orada , motoru söker takardık falan filan. severse seni sıkılmadan anlatır , öğretir
lastik içinde mrf evet başarılı bir lastik değil. rosso başarılı bu konuda. eğer uzun süre binecekseniz ve kış aylarında falanda kullanmayı düşünüyorsanız bence değiştirin.
-
14 Mart 2016, 14:25
arkadaşlar merhaba, yan ayak sürekli gevşiyor. İlkinde servise götürdüm, baştan sağma yapmışlar sanırım, yine oldu. Kendim motoru sehpaya alıp, gevşeyen vidayı sıkıp sonra yola çıktım ama ayaklığa aldığım anda yine gevşediğini görüyorum. Bir çözümü var mıdır, yoksa servise bir daha mı götüreyim?
-
14 Mart 2016, 23:50
bkaraca adlı üyeden alıntı
Sevgili KTM severler, bende aranıza KTM Duke 200 Abs alarak dün katıldım.Bulunduğum şehirde yetkili servisi yok.Motorun bakım aralıkları nedir? Kaç binde bir servise gitmeli ? Yağı ne marka olsa iyidir ? Yağ filtresi elimde mevcut.
Hoşgeldiniz.
Motorun kullanıp kitapçığında yazar ama tabi arkadaşlar yardmcı olurlar ben kullanmadığım için yanliş bilgi vermiyim.
Bu arada sanırım Ürgüptesiniz.Motoru Kayseriden mi aldınız?
-
15 Mart 2016, 14:47
Kimse motor kullanmıyor mu yahu nasıl sakin buralar )
-
15 Mart 2016, 22:11
Bilgiler için teşekkürler Blackfish en kısa sürede lastikleri edineceğim.
Haklısın Berk inan çevremde kim varsa bana benzer yorumlarını ilettiler Ahmet Abi ve Eyüple tanışınca bende doğru bir hareket yaptığımı anladım.
Motoru ikinci el olarak yeni aldığımı söyleyince hemen motoru kontrole aldılar ve çok güzel ilgilendiler. Motoru yaklaşık 2 sene kadar kullanmayı planlıyorum. Lastikler içinde sanırım tercihim Rosso olacak ödediğim paraya değeceğini düşünüyorum.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
15 Mart 2016, 23:48
Beyler canım sıkıldıkca dusunuyorum bu ktm neden scooter yapmiyor yahu
Getirse 250-500 cc arasi enduro bir motor, birde scooter bal kaymak olur.
-
16 Mart 2016, 00:59
Geçen pazar Malatya Arapgir üzeri Erzincan-Kemaliye'ye gittim. MT09, Z1000, Fazer600 ve Benimki olmak üzere 4 motorduk. Gidiş geliş toplamda 300 küsür civarı yol yaptık. Ben hayatımda hiçbir sürüşten bu kadar zevk almamıştım. Yollar aşırı dar ve aşırı virajlı. Bir okadar da tehlikeli. Yolunuz bu taraflara düşerse mutlaka Kemaliye Tarafına uğrayın. Motorum hiç beni yormadı ve Aradaki CC farkını düz yollar hariç hiç hissetmedim
Go-Pro tarzı bir kameram olsaydı süper olacaktı.
-
16 Mart 2016, 01:28
Bende erzincan ilicliyim. Gerci hic gitmedim bilmem. Bir gun kismet olursa bi tur yapmak istiyorum o taraflara
-
16 Mart 2016, 17:43
Merhabalar,
Motorumu satıyorum. Sahibindene ilan koydum. Pazarlık payı mevcuttur. ( 2015 model Duke200 ) Alana şimdiden hayırlı olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78839270/detay
-
16 Mart 2016, 18:10
Bilgiler için teşekkürler Blackfish en kısa sürede lastikleri edineceğim.
Haklısın Berk inan çevremde kim varsa bana benzer yorumlarını ilettiler Ahmet Abi ve Eyüple tanışınca bende doğru bir hareket yaptığımı anladım.
Motoru ikinci el olarak yeni aldığımı söyleyince hemen motoru kontrole aldılar ve çok güzel ilgilendiler. Motoru yaklaşık 2 sene kadar kullanmayı planlıyorum. Lastikler içinde sanırım tercihim Rosso olacak ödediğim paraya değeceğini düşünüyorum.
hayırlısı olsun
benım eskı motor
bahsetmıstım zevkınden
amortısor corabı edınmenı sıddetle onerırım
atamoto ıyıdır orada yaptırıyordum hep
-
17 Mart 2016, 01:22
-
17 Mart 2016, 12:06
berkcigdem adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64947337/detay
benim eski motor yine satılıkta
benden sonra 2. sahibi hala satamadı şu motoru
alacak falan olursa bu motoru şimdiden söyleyeyim lastikleri ve aküsü değişmek zorunda haberiniz olsun ilanda yazmamış
bu iki değişmesi gereken eşyalara göre bir tık fazla fiyat yazmış. hatta 1 hafta önce 10 bin veriyim dedim vermedi
ben ve benden sonraki sahibi çok güzel baktı motora. hatta benden sonraki sahibi ile bir çok kezde görüştük ettik , bazı periyodik zincir ıvır zıvır bakımlarını benim garajımda yaptık ama sonraki sahibi nasıl baktı motora inanın bilmiyorum.
alacağına karşılık almış! öyle mi?
https://www.youtube.com/user/harunmn
-
17 Mart 2016, 12:50
dioniss adlı üyeden alıntı
alacağına karşılık almış! öyle mi?
yok be yalan. gayet parayla satın aldı
hatta aldılar abisi mi ne karşı çıktı galiba öyle bir şey. o yüzden satılıyor.
-
17 Mart 2016, 12:53
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Geçen pazar Malatya Arapgir üzeri Erzincan-Kemaliye'ye gittim. MT09, Z1000, Fazer600 ve Benimki olmak üzere 4 motorduk. Gidiş geliş toplamda 300 küsür civarı yol yaptık. Ben hayatımda hiçbir sürüşten bu kadar zevk almamıştım. Yollar aşırı dar ve aşırı virajlı. Bir okadar da tehlikeli. Yolunuz bu taraflara düşerse mutlaka Kemaliye Tarafına uğrayın. Motorum hiç beni yormadı ve Aradaki CC farkını düz yollar hariç hiç hissetmedim
Go-Pro tarzı bir kameram olsaydı süper olacaktı.
bu zamanda o yollarda iyi cesaret hocam tebrik ederim
-
18 Mart 2016, 21:22
berkcigdem adlı üyeden alıntı
yok be yalan. gayet parayla satın aldı
hatta aldılar abisi mi ne karşı çıktı galiba öyle bir şey. o yüzden satılıyor.
Kaça satmıştınız ayıptır sorması? İlandaki fiyatın biraz altına sahibindene koymuştum kendi Duke'ümü (kazasız, Givi arka çantalı, koruma demiri ve takozlu, seyahat rüzgarlıklı, çakmaklı), son kaça olur diyen bile çıkmadı Savaş olaylarına millet yastıkaltında tutuyor herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)