KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Aralık 2015, 04:08
ucmakdere tekirdag virajlarinda peglerin ucundaki topuzlari bitirmisligim var.Tabi asfaltin kaliteli lastiklerin mt60 oldugunu hesaba katmak lazim
Reklamlar
-
20 Aralık 2015, 16:02
Arkadşlar geçen bi kaza yaptım ve arka fren pedalım ortadan kırıldı kaynak yapmak istemiyorum motoru kullanamıyorum fren olmadığı için.
İnternten sipariş etmem gerekiyor ama bulamadım bi türlü var mı bildiğiniz bi yer ?
-
20 Aralık 2015, 16:54
segreto adlı üyeden alıntı
Arkadşlar geçen bi kaza yaptım ve arka fren pedalım ortadan kırıldı kaynak yapmak istemiyorum motoru kullanamıyorum fren olmadığı için.
İnternten sipariş etmem gerekiyor ama bulamadım bi türlü var mı bildiğiniz bi yer ?
Gecmis olsun...
-
20 Aralık 2015, 20:09
Duke 250 akü problemi
Selamlar, Arkadaşlar ben 2015 eylül ayında Ktm Duke 250 motor aldım daha 680 km de. Malum havalar soğuk yaklaşık 3 hafta hiç kullanmadım, geçen bir kullanıim dedim marş basmadı. Sonra low battery yazısı çıktı göstergede. Ktm servisi uzak olduğu için aküyü söküp mahelledeki bir motorcuya götürdüm. Şarj etti motor çalıştı. Yaklaşık 1 saat kullandılıktan sonra eve geldim. Bir gün sonra tekrar çalıştırdım gene marş basmadı. Anlamadığım sıfır motor bu bu kadar dandik bir akü olabilir mi? Exide diye bir akü
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Geçmiş olsun, aliexpreste bulabilirsin
-
22 Aralık 2015, 01:26
segreto adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun, aliminyum parca zaten kaynak yaptirmayin kimse onermiyo bunu... Arka fren pedalini da sahibindende sakarya motor var ordan bulabilirsiniz spormotodan daha cok ilgilidirler her konuda.
(Saticiyla bir ilgim ve baglantim yoktur)
-
22 Aralık 2015, 04:42
Ucka adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
20.12.2015 tarihinde yani yarin(pazar gunu) caddebostan beltur da Ktm Duke Turkey olarak yilin son bulusmasini yapiyoruz.Facebook grubumuzdan etkinlik olusturduk ancak facebook kullanmayanlar icin birde buradan haber vermek istedim.Keyifli bir haftasonu dilerim.
Bileydim gelirdim ya...
Bu hafta çok yoğundum foruma falan hiç bakamadım :(
-
22 Aralık 2015, 08:56
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Bileydim gelirdim ya...
Bu hafta çok yoğundum foruma falan hiç bakamadım :(
Selam Berk,
Facebook kullaniyorsan eger Ktm Duke Turkey hesabina(friend olan degil page olan 1300 kusur kisilik close group) katilirsan oradan takip edebilirsin.Ayrica duke ile ilgili cok farkli bilgiler edinebilirsin.Bir sonraki bulusmada tanisma imkanimiz olur umarim.
-
22 Aralık 2015, 17:43
Bu facebook grubunu bulamıyorum gizli grup mu acaba , 47 kişinin beğendiği bir sayfa var orda da paylaşım yapılmamış pek
-
22 Aralık 2015, 19:37
Lukocan adlı üyeden alıntı
Bu facebook grubunu bulamıyorum gizli grup mu acaba , 47 kişinin beğendiği bir sayfa var orda da paylaşım yapılmamış pek
https://www.facebook.com/groups/ktmd...group_activity
-
23 Aralık 2015, 10:08
Günaydın herkese daha önceden konuşulmuş ama bu sayfada bulamadım. Dün motorumu yıkadım tazyikli suyu çok uzaktan tuttum. Diagnoz ikaz lambası yanıyor sabaha söner dedim sönmedi. Aklıma egzoza su kaçması geliyor tıkamayı unuttum olabilir mi?
-
23 Aralık 2015, 13:00
gkhnozel adlı üyeden alıntı
Günaydın herkese daha önceden konuşulmuş ama bu sayfada bulamadım. Dün motorumu yıkadım tazyikli suyu çok uzaktan tuttum. Diagnoz ikaz lambası yanıyor sabaha söner dedim sönmedi. Aklıma egzoza su kaçması geliyor tıkamayı unuttum olabilir mi?
havalar soğuk olduğu için hemen kurumaz, bir iki haftaya belki sürer sönmesi, bende duke 200 varken iki haftada anca sönmüştü .egzoz dan değil kablo tesitanına geldiği zaman yapıyor, eğer düşük gazda stop etme sorunu yaşarsan buji piposunu çıkar bez sokup kurut orayı birde hava tutarsın sıkıntı kalmaz.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
23 Aralık 2015, 13:01
Yok, benim eski duketede öyle oluyordu, aküden kutup başını sökün bidaha takın düzelir.
-
24 Aralık 2015, 00:56
berkaye adlı üyeden alıntı
Yok, benim eski duketede öyle oluyordu, aküden kutup başını sökün bidaha takın düzelir.
çok biliyon sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Ucka adlı üyeden alıntı
Selam Berk,
Facebook kullaniyorsan eger Ktm Duke Turkey hesabina(friend olan degil page olan 1300 kusur kisilik close group) katilirsan oradan takip edebilirsin.Ayrica duke ile ilgili cok farkli bilgiler edinebilirsin.Bir sonraki bulusmada tanisma imkanimiz olur umarim.
Facebook malesef kullanmıyorum. ancak buradan özel mesaj atarsanız yada whatsapp falan oradan haberim olabilir.
Duke ile ilgili farklı bilgileri merak ettim açıkcası. bakiyim bilmediğim neyi varmış sıpanın.
Bana özelden mesaj atın yeterli olur.
-
24 Aralık 2015, 13:50
mertky adlı üyeden alıntı
Evet tahmin ettiğim gibi gizli grup sanırım sayfayı görüntüleme yetkiniz yok deniyor
-
24 Aralık 2015, 17:17
Evet tahmin ettiğim gibi gizli grup sanırım sayfayı görüntüleme yetkiniz yok deniyor
https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey
Gruba uye olmaniz gerekiyor kapali grup oldugu icin.
-
24 Aralık 2015, 22:43
berkcigdem adlı üyeden alıntı
çok biliyon sen
Yan çantalarınla sana mutluluklar dilerim beybi asdads :D
-
25 Aralık 2015, 00:26
-
26 Aralık 2015, 15:14
arkadaşlar ön frene bastığımda stop lambalarım yanmıyor. Neden olabileceği hakkında fikri olan yada daha önce başına gelen var mı acaba ? arka fren kullandığımda sorunsuz çalışıyor.
-
26 Aralık 2015, 18:32
arkadaşlar ön frene bastığımda stop lambalarım yanmıyor. Neden olabileceği hakkında fikri olan yada daha önce başına gelen var mı acaba ? arka fren kullandığımda sorunsuz çalışıyor.
Fren müşürüne bağlı olan kablo çıkmıştır. Benim öyle olmuştu. Kabloyu kolaylıkla takabilirsiniz.
-
26 Aralık 2015, 19:27
Benimde yan ayaklık sürekli gevşeyip duruyor. Ben sıkmaktan yoruldum o gevşemekten yorulmadı.
Nedir bunun çözümü?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)