Geçmiş olsun kardeş :-/ sana birşey olmasın
Geçmiş olsun kardeş :-/ sana birşey olmasın
Heil Spellcheck
hararet göstergesi bendede aynı yerde sıkışık trafikte yol aldığım zaman.
ben de ilk hafta motorda hararet problemi var sanmıştım hatta ilk fırsatta soluğu ata motorda almıştım ne oluyo diye. KTM'lerin hepsinin böyle çalıştığını öğrenince rahatladım biraz zaten arada fan devreye giriyorsa sorun yok demektir. Ben de eski motorun CBR125 ile kıyaslıyordum ikisi de su soğutmalı ama KTM daha çok ısınıyor diye. Sonra bir arkadaşın CBR250sini kullandım trafikte baktım durum aynı, rahat olun yani motordaki ısınma normal hacmine göre
Hak hukukta aynen bu kadın gibi olduğundan mevzu değişmeyebilirdi. Vurmadığınız sürece düşmüş sayılıyorsunuz. Ozaman "her düşen şu, bu atladı önüme desin sigorta ödesin" kafasıyla yaklaşıyorlar polisler
Sınrf konuşma tarzından dolayı haklı çıkarmasa da seni polisler, rahatsızlık vermek adına geri çekmesen iyi olurmuş. 1-2 kez başına gelirse beşik sallayınca yola çıkmaması gerektiğini anlar, belki bi masum cocuğun hayatı kurtulur.
Seninde bir annenin evladı olduğunu anlayamiycak kafa, kendi çocuğunada acımaz. Geçmiş olsun
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
arkadaşlar lastiklere kaç hava vurmak lazım?
Kullanım klavuzunda teknik olarak nasıl temizleneceğine kadar herşeyi bulabilirsiniz
Heil Spellcheck
Herkese merhaba, pasif olarak takip ettiğim bir başlıktı, duke'e karar vermeme çok yardımı dokundu.
Kullanıcılara bir sorum olacak; 85-90 km/s in üzerinde ayaklarda titreşim hisseden var mı? Ayaklarda karıncalanma yapacak kadar bir titreşim?
Rodaj döneminde titreşim bekliyordum fakat tecrübe ettiğim titreşim beklentilerimin üzerinde, motorun başka yerinde hissedilmiyor sadece ayaklarımda. İlk motorum ikinci el ve 50cc idi, 80km/s i geçtiğimde vücudumun her yerinde hissediyordum titreşimi ama normal karşılıyordum, duke de böyle bir titreşim hissetmek beklentilerimde yanıldığımı gösterdi.
Motorunu 0 alanlar böyle bir vibrasyon yaşadılar mı ayaklarında?
Yok arkadaşım kesinlikle inanılmaz şekilde rahatsız edici bir titreme olmuyor tabiiki her motorda olduğu gibi bir titreşim var fakat tatlı bir titreşim diyelim tabiri caizse.
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Ben de hissettim de, bir arkadaşımın çin malı motorunda artçı oldum bir kere onda ayaklarımın değil karınca tamamen uyuştuğunu bilirim titreşimden, o yüzden çok üzerinde durmadım ve beni çok rahatsız da etmemişti.
Rodajdan sonra azalıyor zaten ama 10000 d/dk'da rodaj öncesindeki 7000 d/dk'da olduğu kadar oluyor titreşim. Yine de uyuşma falan olmadı ayaklarda.
Heil Spellcheck
Merhaba arkadaslar,
Bende 500 km lik bir duke kullanıcısıyım. Motorda beni en cok rahatsız eden sey, sele minderinin sertligi. Yaklasik 30 km gittikten sonra motorun selesi adeta azap veriyor. Biraz daha uzun yolculuk yapmak imkansız gibi. Sizlerde nasıl ?
İki sebebi olabilir diye düşünüyorum;
rodaj döneminde olduğundan veya footrestlerin fazla gevşek olmasından. Rodaj bitip bakımı yapılınca tekrar değerlendireceğim.
1000 yerine 500 km de gelmemi tavsiye ettiler yağ değişimi için, gerek var mıdır?
ilk başlarda bendede öyleydi zaman içersinde alışırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
bence daha sağlıklı olur ben 1000 km gitmiştim gidersen hava filtresini değiştirirlerse hava filtresini al bana özelden mesaj at bana kargolarsan çok iyi olur numune lazımda bana .
aynısından yan sanayi yaptıracam 1000km bakımda benim hava filtresini değiştirmediler değiştirselerdi alacaktım .
lastik havaları
ön-arka 29 yazıyor kitapçıkta
arka fren koluna kaynak yaptırılır mı acaba ?
niçin lazım? kullanışlı aslında büyütmek mi istiyosun
5000km oldu, bitim kanlanmaya başladı. motoru büyütsem mi artık diye bakıyorum. gönlümde 3 motor var; kawasaki z750, honda cbr600f, yamaha fazer 8. şimdi direk bunlardan birini alsam mı? yoksa nc700s gibi 50 beygir bir geçiş motoru mu alsam? duke 200 ü kaça satarım?
Duke'ü en kötü 11bin civarı satarsın, üzerine 6-7 bin koyup xj6 veya nc700s alırsın ama bütçen varsa yakıt da koymaz diyosan z750 tek geçilir
bitin kanlanma konusunda ben de 5bindeyim bundan önceki motoru da 5binde satmıştım ama sahil yoluna çıkınca veya E5te hala tatmin ediyor güç olarak. Eğer sürekli şehiriçinde kullanıyosan z750 veya fazer8 sadece eziyet olur ama ağırlıklı uzun yola çıkıyosan iki seçenek de iyi derim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)