Turuncular selam.
750 km oldu motor, rodaj bakımı yaklaşıyor. Servis 15/50 repsol kullanıyormuş. Ben 15/50 motul 5100 alayım diyorum ne dersiniz? Antalya'da hiç 0 derece altına düşmüyor hava zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Arkadaşlar moderatörlerden duke 200 ve 250 konularını birleştirmelerini rica ettim. Sağ olsun olcay bey ilgilendi. Böyle daha rahat bilgi alışverişinde bulunuruz
evet güzel olmuş
bizim konu ise daha 8. sayfada kimse yok :D
Turuncular selam.
750 km oldu motor, rodaj bakımı yaklaşıyor. Servis 15/50 repsol kullanıyormuş. Ben 15/50 motul 5100 alayım diyorum ne dersiniz? Antalya'da hiç 0 derece altına düşmüyor hava zaten.
Bana motul koymustu servis de ne koydugunu bilmiyorum, bu arada oneride bulunayim rodajdan sonra biner binmez gazlamayin soyle bi 10 km motorun gaz tepkisine bakin. Rodajdan sonra sanki bambaska bi motora binmis gibi bi gaz tepkisi vardi.
Mexico 5100 serisi yarı sentetik. TAM sentetik bizim motor icin DAHA IYI olur
Tam sentetik olarak castrolden baska tavsiyeniz var mi? Pulsar camurlugu soran arkadas, parca siparisi verdim. Geldiginde taktiracagim. Oluyormus.
Para sıkıntısı yok ise...Motul'un 7100 serisi (full sentetik) 10w-50...En iyisi bu...Niye Casrol kötü mü?...Diğer 2 motoruma da aynı marka aynı numara yağ kullanıyorum...hem uygun fiyat-hemide kalite....Zaten hem diğer motorlarımın hemi de KTM kitapçığı Castrol tavsiye etmekte...
The Power of The Dreams.
Konularin birlesmesi cok iyi olmus. Hatta duke 125 ve 390 bile dahil edilebilir bence. Bu arada pulsarin rear hugger hakkaten bizim duke lara uyuyor mu?
Castrol hic kullanmadim. Motul al diyo herkes eger castrol iyiyse onuda alabilirim. Eger gercekten kaliteliyse neden ucuza almak varken fazla vereyim. Aradaki farka zincir yagi alirim
@akjenas parca siparisi gelsin taktiracagim. Foto atarim. Oluyor dediler bakalim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Bugün yine temizledim bizim oğlanı
Castrol alacagim o zaman. Pasa torunu degiliz abi ogrenciyiz. Evladimi oda koruyor madem onu alacagim
Motulun c5 zincir yagini ve shine&go diye bi cila urununu kullaniyorum. Ozellikle zincir yagindan memnunum ama bir dahakine sprey alacagim. Bir de onu denemekte fayda var. He cilasida harika kokuyor
Motul C5 zincir pastası bende kullanıyorum gayet iyi bir ürün. Motor yağı konusunda bana göre en Mantıklı Scala 10w50 tam sentetik fakat kitapcikta ve Manuel de ya 10w40 yada yaz için 15w50 demiş elin mühendisi. Yaz kış 10 w50 bence daha mantikli ama bence😊
İyi geceler arkadaşlar bayramdan önce lastikleri almayı düşünüyorum ama çok pahalı geldi uygun fiyata lastik önerilerinizi bekliyorum internetten sipariş vericem. Birde bugün motordan ses gelmeye başladı hızı kestiğim zaman ustaya götürdüm zincir ve dişliyi değiştirmek gerek dedi bu zincir neden bozulur. İnternette bir kaç siteye baktım ama güvenilir bir site varsa hatta direk zinciri satan link atabilirseniz fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar selamlar, tüm yaz boyunca neredeyse hergün baktığım ama bir türlü karar veremediğim ancak geç de olsa geçen hafta nihayet karar verip aldığım Duke 200 e bugün kavuştum. Vitesli motor tecrübem hiç yok diyebilirim, hep scooter kullandım o yüzden çok tedirgin bir şekilde kazasız belasız, şanzımanı dağıtmadan eve kadar getirmeyi başardım motoru. Uzun zamandan sonra scooter dan başka ve kat kat farklı böyle bir motor kullanmak daha doğrusu kullanmaya çalışmak garip oldu. Motor beni gerçekten heyacanlandırdı. Eğitimi sabırsızlıkla bekliyorum, umarım eğitimden sonra daha tecrübeli, daha rahat bir şekilde yollara çıkacağım. Motoru olan, almayı düşünen herkese allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Hayirli olsun. Bende sizin gibi scooterdan duke'a gectim. Ilk baslarda acaba? Dedim ama sonra ne kadar dogru yaptigimi anladim. Zamanla dahada seveceksiniz
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)