KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ağustos 2015, 18:53
merhaba arkadaşlar, duke 200'de 2014'te bahsedilen sorunlar 2015'te de devam ediyor mu? ( selenin rahatsızlığı , amortisör sertliği, fabrika çıkış lastikleri vb. ) Motorda değişen şeyler nelerdir? 2014 modelde bu vardı artık bu sorun yok ve gerçekten de alınır diyebileceğiniz şey var mıdır ?
Reklamlar
-
19 Ağustos 2015, 20:18
okan_ylmz adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Benim sıkıntım; motorumun garantisi bittiği için bakımlarını kendim yapıyorum. Fakat servis için yol bilgisayarın km gerim sayımı yapılıyor. Bu KM geri sayımı bittiğinde servise gidin uyarısı aldım ve kendim hallettiğim için işleri gitmedim. Bu ibare 200 Km civarı sonra ekrandan kayboldu, bu ibarenin gitmesi ile birlikte yol bilgisayarımı da şuan ekranda göremiyorum. Böyle bir sorun daha önce yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilir misiniz? KTM servisine götürdüm, hani cihaza bağlanıp bir işlem yapılabilir belki diye direk değişim önerdiler biraz çözüm odaklı değil satış odaklı çalışıyorlar sanırım.
Teşekkürler,
sıkma canını benimkide aynı oldu söktüm baktım bunlar fabrikasyon sol tarafta ufak bi delik kalıyo ve ordan su giriyo içeri.
seninkide kesin birkaç defaa terleme yapmıştır kesin ve işte o terlemeyi önemsiz zanediyoz ya oysam o göstergeyi bozuyo.
benimki 5 aydır bozuk ama bilgisayar verileri dışında herşey çalıştığından sıkıntı yok yenisi 315 euro olduğundan (ABS ) li olan bende almadım şimdi çıkma veyat yürt dışından araştırıyom.
yani sıkma canını ver gazı bak keyfine sıkıntı yok.
bu arada benimki 56.000 km. oldu seninki daha azdır ama yine bozulmuş demekki bidakine sıfır alınca direk söküp silikonlayıp takıcam yerine
100.000 km. yi doldurunca 250 veyat yeni gelen adventure 390 dan almayı düşünüyom
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
19 Ağustos 2015, 20:27
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
sıkma canını benimkide aynı oldu söktüm baktım bunlar fabrikasyon sol tarafta ufak bi delik kalıyo ve ordan su giriyo içeri.
seninkide kesin birkaç defaa terleme yapmıştır kesin ve işte o terlemeyi önemsiz zanediyoz ya oysam o göstergeyi bozuyo.
benimki 5 aydır bozuk ama bilgisayar verileri dışında herşey çalıştığından sıkıntı yok yenisi 315 euro olduğundan (ABS ) li olan bende almadım şimdi çıkma veyat yürt dışından araştırıyom.
yani sıkma canını ver gazı bak keyfine sıkıntı yok.
bu arada benimki 56.000 km. oldu seninki daha azdır ama yine bozulmuş demekki bidakine sıfır alınca direk söküp silikonlayıp takıcam yerine
100.000 km. yi doldurunca 250 veyat yeni gelen adventure 390 dan almayı düşünüyom
390 adventure kesin gelicek mi acep fiyati ne olur ki.... Buyuturken japona doneyim demistim yine yapacagini yapti adamlar..
-
19 Ağustos 2015, 20:35
CxAnKACx adlı üyeden alıntı
390 adventure kesin gelicek mi acep fiyati ne olur ki.... Buyuturken japona doneyim demistim yine yapacagini yapti adamlar..
bildiğim kadarıyla şuan hindistanda testler devam ediyo ve 2016 ya yetiştirmeye planlanıyo ama fiyatı ne olur bilmem ama hakını vereceine eminim
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
19 Ağustos 2015, 22:59
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla şuan hindistanda testler devam ediyo ve 2016 ya yetiştirmeye planlanıyo ama fiyatı ne olur bilmem ama hakını vereceine eminim
250cc artık seni kesmez Mayk...390'dan ''YÜRÜ'' derim...
-
20 Ağustos 2015, 03:35
hatta 690 enduro falan gelıcek dıye bılıyorum ben. 1000 cc altı enduro yaptıklarını %100 bılıyorum ama
-
20 Ağustos 2015, 07:45
390 enduroda ciddi misiniz?
-
20 Ağustos 2015, 07:53
Benimkide sinyal camı çok su alıyor. Özellikle sağ sinyal camı sürekli nemli bir halde. Çalışmasına engel değil ama su almaması gereken bir parça sonuç olarak
yıkarken gösterge vs bölümlerine fazla su tutmamak lazım. Beni başka bi arkadaş daha uyarmıştı. Çok şükür benim gostergeme birşey olmadı simdilik ama demekki gerçekten oluyormuş.
-
20 Ağustos 2015, 07:55
Bir KTM servisi, KTM'nin toplantısına katıldıktan sonra dedi ki; "her segmentte öyle modeller çıkacak ki, model sayısı sayılamayacak kadar çok olacak ve KTM pazar liderliğine oynayacak"
Heyecanlandıran bir söz
-
20 Ağustos 2015, 07:58
Vazzjunior adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar, duke 200'de 2014'te bahsedilen sorunlar 2015'te de devam ediyor mu? ( selenin rahatsızlığı , amortisör sertliği, fabrika çıkış lastikleri vb. ) Motorda değişen şeyler nelerdir? 2014 modelde bu vardı artık bu sorun yok ve gerçekten de alınır diyebileceğiniz şey var mıdır ?
2015 modellerde elciklere ve seleye el atılmıs iyileştirilmişler
-
20 Ağustos 2015, 17:08
Ayberk5423 adlı üyeden alıntı
2015 modellerde elciklere ve seleye el atılmıs iyileştirilmişler
Bugün sanırım istanbuldaki son sıfır 2015 duke 200'ü aldım. koruma demirini nereden kime taktırabilirim ucuz yollu fikir verir misiniz ?
-
20 Ağustos 2015, 18:18
Vazzjunior adlı üyeden alıntı
Bugün sanırım istanbuldaki son sıfır 2015 duke 200'ü aldım. koruma demirini nereden kime taktırabilirim ucuz yollu fikir verir misiniz ?
Hayırlı uğurlu olsun ama ben bu konu hakkında yanlış bilgilendirmeyeyim kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır
-
20 Ağustos 2015, 21:54
Ayberk5423 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun ama ben bu konu hakkında yanlış bilgilendirmeyeyim kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır
teşekkürler. yollara cıkmadım daha malum plaka vs işler var .
-
20 Ağustos 2015, 22:32
basto adlı üyeden alıntı
Bir KTM servisi, KTM'nin toplantısına katıldıktan sonra dedi ki; "her segmentte öyle modeller çıkacak ki, model sayısı sayılamayacak kadar çok olacak ve KTM pazar liderliğine oynayacak"
Heyecanlandıran bir söz
uygun fiyata bir Supermoto getirseler bari
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
21 Ağustos 2015, 11:06
@Vazzjunior hayırlı olsun. Antalya merkez bayisindeki tek duke 200'ü ben aldım. Dün akşam tekrar geldi ama oda daha nakliyeden inmeden satıldı.
Kendime de çok kızdım. Böyle harika bir motoru neden daha önce sürmedim diye. Pcx'den sonra devrim yaşadım, emekli dedeler gibi süren ben, artık yanlamaya çalışıyorum Motorumu çok sevdim, allah olmayanlara çok daha iyisini nasip etsin.
-
21 Ağustos 2015, 13:01
Arkadaşlar hayırlı günler 2 hafta önce 2014 modelini aldım sorum şu olacak pulsar 200ns modelinin arka çamurluğu duke 200 üzerine takılabiliyormu ?
Aranızda deneyen yada kullanan varmı ?
-
21 Ağustos 2015, 17:15
Mexico adlı üyeden alıntı
@Vazzjunior hayırlı olsun. Antalya merkez bayisindeki tek duke 200'ü ben aldım. Dün akşam tekrar geldi ama oda daha nakliyeden inmeden satıldı.
Kendime de çok kızdım. Böyle harika bir motoru neden daha önce sürmedim diye. Pcx'den sonra devrim yaşadım, emekli dedeler gibi süren ben, artık yanlamaya çalışıyorum
Motorumu çok sevdim, allah olmayanlara çok daha iyisini nasip etsin.
Teşekkürler @mexico. Motor ruhsat işlerini kendim halledeyim dedim. Üsküdar'da randevu almak dert. İlk tescilin oturduğun yerde olması gibi saçma bir uygulamada ayrı bir sorun..
-
21 Ağustos 2015, 18:06
Yeni motor alan arkadaş lara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
22 Ağustos 2015, 13:26
E-TEKİN adlı üyeden alıntı
Yeni motor alan arkadaş lara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Sağ olun. Motora aşık oldum resmen rodaj bir an önce bitse de
-
23 Ağustos 2015, 09:09
Mexico adlı üyeden alıntı
Sağ olun. Motora aşık oldum resmen rodaj bir an önce bitse de
Lastik takin bir de, o zaman neye donusuyo bir bilseniz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)