Bu orjinal uzun cam diye geçen camlardan daha uzunu lazım yolda cidden. Uzun yoldan dönünce boynum ağrıyor 2 gün.
Bu orjinal uzun cam diye geçen camlardan daha uzunu lazım yolda cidden. Uzun yoldan dönünce boynum ağrıyor 2 gün.
Motoru satın aldığım günden beri http://www.dukeyolda.com da motorla ilgili paylaşımlar yapıyorum. Bazı arkadaşların işine yarayacak bilgiler olabilir.
Selamlar
@tyrung ben de camin yakistigini dusunmuyorum, fiyatlarini bilmiyorum ama bence bu sorunu serkan abiye sor Serk21 uyelik adi, mesaj atarsan cevap verir diye tahmin ediyorum.
Bu arada depo grip icin ProGrip markasinin aldim ben Ankara'da Rider diye bir magza var ordan. 60 tl 3 tane yeterli buyuklukte silkon grip ve icinden cift tarafli yapistirici cikiyo guzel yapistirabilirseniz cikmaz ancak ben kotu yapistirdim arada birakiyolar kendini ama memnunum, genelde artci ile surdugum icin cok faydasini gordum. Bu arada 1,5 parca fazla fazla yetiyo tek motora.
@Mexico hayirli olsun gule gule kullanin allah kaza bela vermesin lastikleri de orjinalse degistirin, ben bu haftasonu degistirdim rosso 2 taktim cidden soylendigi kadar muthis bi lastik.
Teşekkürler Mexico.
Haftasonu Cumartesi bir gezi yapalım. Şile tarafına gidelim.
Ne dersiniz?
Cikmisken Antalya'ya gelinde agirlarim sizi
Mexico hayırlı olsun. Geçen hafta full antalya kepez ve Muratpaşa tarafindaydim sizin oradaki ybr ve Çin kullanan arkadaşlar çok feci kullanıyor arabada olmama rağmen çok korktum. Bugün ufak çaplı bir gezi yaptım ort tüketim 2.7 ile 2.0 lt ye kadar düştü.bu kadar az yakacagini tahmin etmemiştim.
Ktm Duke 200 ile 100 km.de 2 litre mi yaktınız ? Hangi devir aralığında kullanıyorsunuz ? Çok iyiymiş ya
Evet Antalya da ozellkle kepez de apaci cok malesef. Ama bilincli kullanici kesinlikle daha fazla
Sokollu alalin sanada bi tane
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Duke basmayınca ciddi anlamda az yakıyor. Ben yol bilgisayarında ne kadar düşecek diye çoğunlukla düz yolda 6. Vites ve 60-70km süratlerde 20-30km gittim. Yol bilgisayarı 1.7LT/100km ye kadar gösterdi. Dahada aşağı inmedi. Söylüyorum kimse inanmıyor. Tabi 1.7 gösteriyor diye 1.7 yaktığını sanmıyorum ama uslu kullanınca 2 lt'ye kadar düşüyor.
Ammma yukuş yukarı dib gaz 130km civarı basmıştım bi ara yol bilgisayarı 4.5'lt gösteriyordu. :D Ne demiş atalarımız, nekadar ekmek okadar köfte.
Bursalı arkadaşlar varsa bilirler. Dün Orhaneli CarrefourSA kavsagindan doğanci barajın dan Orhaneli ye doğru erenler koy kahvesi ne gittik.giderken sürekli rampa ve ara ara gazlamali çıktık 40 km civarı 2.7lt ile çıktık. Ben 86 kg im. Inerken yine aynı çıktığım hizlarda indik 2.0lt hatta bir ara 1.9 lt ye düştü. Yakıt bence çok çok iyi tam emin değilim ama usturuplu gidilir se neredeyse ybr ile aynı yakıyor
Merhabalar,
Benim sıkıntım; motorumun garantisi bittiği için bakımlarını kendim yapıyorum. Fakat servis için yol bilgisayarın km gerim sayımı yapılıyor. Bu KM geri sayımı bittiğinde servise gidin uyarısı aldım ve kendim hallettiğim için işleri gitmedim. Bu ibare 200 Km civarı sonra ekrandan kayboldu, bu ibarenin gitmesi ile birlikte yol bilgisayarımı da şuan ekranda göremiyorum. Böyle bir sorun daha önce yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilir misiniz? KTM servisine götürdüm, hani cihaza bağlanıp bir işlem yapılabilir belki diye direk değişim önerdiler biraz çözüm odaklı değil satış odaklı çalışıyorlar sanırım.
Teşekkürler,
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)