KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ağustos 2015, 15:02
Reklamlar
-
11 Ağustos 2015, 18:25
Merhaba herkese bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum Ktm Duke 200 sevdiğim ve takip ettiğim bir motor ama bazı şüpheler beni biraz uzaklaştırdı motordan özellikle servislerin ilgisizliği bazı yorumlar motor hakkinda beni dusunduruyor yardimlarinizi bekliyorum kullanan arkadaslardan
-
11 Ağustos 2015, 20:34
Ayberk5423 adlı üyeden alıntı
Merhaba herkese bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum Ktm Duke 200 sevdiğim ve takip ettiğim bir motor ama bazı şüpheler beni biraz uzaklaştırdı motordan özellikle servislerin ilgisizliği bazı yorumlar motor hakkinda beni dusunduruyor yardimlarinizi bekliyorum kullanan arkadaslardan
Ben kullanıcı olarak değil de, parasını peşin verip 1 ay motor bekleyen, fakat motorunu teslim alamayan biri olarak cevap vereyim; bu motora gönül verdiyseniz bulduğunuz yerden alın sonra arkanıza bile bakmadan kaçın. Distribütörün hiçbir sözüne inanmayın.
Aslında almayın derdim ama bu motora haksızlık olurdu. Benim yaşadığım şanssız süreçte motorun hiçbir günahı yok çünkü. Bayi de durumun farkında ve distribütörden kaynaklanan mağduriyetimi gidermek için uğraştılar fakat ben ktm'den vazgeçip başka bir markayı almıştım bile. Sonrasında bayi de ktm'den vazgeçti
Her neyse, bu haftasonu Ankara'da duke 200 alabilme şerefine erişmiş bir arkadaşımla buluştuk ve bir süre onun motorunu kullandım. Son derece kaliteli ve eğlenceli bir şehiriçi motoru olduğunu söyleyebilirim. Geçirdiğim süre boyunca motorun hadi yaramazlık yapalım diye beni dürttüğünü hissettim. Burada sayfalarca tartışıldığı üzere her motor gibi artıları ve eksileri var, aynı şeyleri tekrarlamayacağım. İhtiyacınızı belirleyip tercihinizi ona göre yapın ve motorunuza atlayıp keyfini çıkartın...
-
11 Ağustos 2015, 23:28
Ayrton_SENNA adlı üyeden alıntı
Ben kullanıcı olarak değil de, parasını peşin verip 1 ay motor bekleyen, fakat motorunu teslim alamayan biri olarak cevap vereyim; bu motora gönül verdiyseniz bulduğunuz yerden alın sonra arkanıza bile bakmadan kaçın. Distribütörün hiçbir sözüne inanmayın.
Aslında almayın derdim ama bu motora haksızlık olurdu. Benim yaşadığım şanssız süreçte motorun hiçbir günahı yok çünkü. Bayi de durumun farkında ve distribütörden kaynaklanan mağduriyetimi gidermek için uğraştılar fakat ben ktm'den vazgeçip başka bir markayı almıştım bile. Sonrasında bayi de ktm'den vazgeçti
Her neyse, bu haftasonu Ankara'da duke 200 alabilme şerefine erişmiş bir arkadaşımla buluştuk ve bir süre onun motorunu kullandım. Son derece kaliteli ve eğlenceli bir şehiriçi motoru olduğunu söyleyebilirim. Geçirdiğim süre boyunca motorun hadi yaramazlık yapalım diye beni dürttüğünü hissettim. Burada sayfalarca tartışıldığı üzere her motor gibi artıları ve eksileri var, aynı şeyleri tekrarlamayacağım. İhtiyacınızı belirleyip tercihinizi ona göre yapın ve motorunuza atlayıp keyfini çıkartın...
motorla ilgili yorumunuz için çok teşekkürler,dediklerinize aynen katılıyorum zaten motoru 2016 yazinda alicam çok sevdiğim motor ama yinede düsündürücü aklimda iki model var Duke 200 ve 2016 da çıkıcak Yamaha MT25 bu motoruda çok sevdim suanda aklim mt25 de acikcasi yeni çıkıcağı icin r25 dahan uygun olacağını düşüşünüyorum
-
12 Ağustos 2015, 07:50
Defalarca tekrarlandı bu konu ama yine yazalım 136'da devir kesiciye giriyor motor. Devir kesiciye girdiği an biraz şaşırtıyor, aniden güç kesilince hazırlıksız yakalanıyorsunuz. 131-132'ye düşüp tekrar artıyor.
Ancak GPS tracking programlarında maksimum çıktığım hızı 132 olarak gösteriyor. Demek ki 4km/h kadar göstergede fark oluşuyor ki çok da büyük bir fark değil.
-
12 Ağustos 2015, 09:27
basto adlı üyeden alıntı
Defalarca tekrarlandı bu konu ama yine yazalım
136'da devir kesiciye giriyor motor. Devir kesiciye girdiği an biraz şaşırtıyor, aniden güç kesilince hazırlıksız yakalanıyorsunuz. 131-132'ye düşüp tekrar artıyor.
Ancak GPS tracking programlarında maksimum çıktığım hızı 132 olarak gösteriyor. Demek ki 4km/h kadar göstergede fark oluşuyor ki çok da büyük bir fark değil.
aslında hız kesici benim ve bazı kullanıcılar için iyi birşey diye düşünüyorum
-
12 Ağustos 2015, 11:06
250 cc az yakar iyi kaçar ( Serilik bakımından ) kaliteli.
Asb nin yanına kaydırmalı debriyaj ile kendi segmentinin nefis bir örneği.sahiplerine kazasız sürüşler dilerim.
-
12 Ağustos 2015, 12:12
Rödajı bitiremediniz mi, kaçta kesiyor merak ediyorum.
Kazasız belasız sürüşler
-
12 Ağustos 2015, 12:27
Bir de, motor bayilerde yok. Satıldı.deniyor fakat yolda hiç görmedim. Ya da az getirip sattılar. Sınıfındakilere göre çok iyi bir motor ama.
-
12 Ağustos 2015, 12:48
Ben yollarda görüyorum. Hatta ne kadar fazla olduğuna hayret ediyorum. Geçen bir arkadaşla epeyce yan yana sürdük. Duke 200 sahibi olarak gıpta ediyorum tabii
-
12 Ağustos 2015, 22:07
Arkadaşlar soğutucuyu gösterge panelinden ayarlabiliyor muyuz ya ilk aldğımda soğutucu iyiydi bi 300 bakımına gitti geldi şimdi 3.000km de b.k gibi çalışıyor resmen
-
13 Ağustos 2015, 12:33
Merhaba arkadaşlar. Şu an mevcut motorum PCX 125. Takas teklifi geldi Duke 200 ABS ile. Benimde kafamda bir kaç soru var sizlere sormak istiyorum.
1- Motor 1000-2000 ve 3500 de bakıma girmiş. Bu km'lerde bakıma girmesi normal mi?
2- Alırken şunları kontrol et mutlaka dediğiniz bir şey var mı?
3- (EN ÖNEMLİSİ)Bu motorun üretimi duracak mı? 250 duke geldi diyorlar, 200 duke abs kalkacak mı?
4- Yakıt konusu nedir? Çok yakıyor mu?
5- Artçı konforu nasıl? Pulsar gibiyse hiç bulaşmayacağım çünkü.
6- Parçası pahalı mıdır?
Artık motor araştırmaktan kafayı yedim. Yüzde 50 artçılı (kız arkadaşımla) kullanacağım. Bu motor bana uyar mı?
Şimdi baktım sıfırı satılmıyormuş zaten
-
13 Ağustos 2015, 13:38
Mexico adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Şu an mevcut motorum PCX 125. Takas teklifi geldi Duke 200 ABS ile. Benimde kafamda bir kaç soru var sizlere sormak istiyorum.
1- Motor 1000-2000 ve 3500 de bakıma girmiş. Bu km'lerde bakıma girmesi normal mi?
2- Alırken şunları kontrol et mutlaka dediğiniz bir şey var mı?
3- (EN ÖNEMLİSİ)Bu motorun üretimi duracak mı? 250 duke geldi diyorlar, 200 duke abs kalkacak mı?
4- Yakıt konusu nedir? Çok yakıyor mu?
5- Artçı konforu nasıl? Pulsar gibiyse hiç bulaşmayacağım çünkü.
6- Parçası pahalı mıdır?
Artık motor araştırmaktan kafayı yedim. Yüzde 50 artçılı (kız arkadaşımla) kullanacağım. Bu motor bana uyar mı?
Şimdi baktım sıfırı satılmıyormuş zaten
Ben motoru hiç kullanmadım ama bidiğim kadarı ile bir kaç sorunu cevaplayım
1- Bilmiyorum
2- Takımlarını kontrol et arka koltuğun altında olması lazım, servis kitaplarını mutlaka al. 2. el alacaksan düşük km ise eksozun fazla kızarmadığına dikkat et.
4- Yakmıyor pcx göre biraz olabilir.
5- pcx konforunu bekleme artçı ile kullanacaksan arka koltuk küçük ve artçın belli süre sonra rahatsız olabilir. suzuki bakmanı öneririm o konuda
6- Kullanıcıları daha iyi yanıtlayacaktır.
Duke hem görünüş hem mekanik olarak çok kaliteli bir makine ama artçı ile kullanacaksan mutlaka topcase takman lazım bana göre bu motora yakışmıyor. 2014 ''0 '' 11.500 bulabilirsin.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
13 Ağustos 2015, 13:44
tubejh adlı üyeden alıntı
Duke hem görünüş hem mekanik olarak çok kaliteli bir makine ama artçı ile kullanacaksan mutlaka topcase takman lazım bana göre bu motora yakışmıyor. 2014 ''0 '' 11.500 bulabilirsin.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İnazuma düşünmüyorum. 2014 model 11.500 TL'ye nerede var acaba? Birde kafama takılan şu, motorun sıfırı artık gelmeyecek mi?
-
13 Ağustos 2015, 14:09
Mexico adlı üyeden alıntı
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İnazuma düşünmüyorum. 2014 model 11.500 TL'ye nerede var acaba? Birde kafama takılan şu, motorun sıfırı artık gelmeyecek mi?
Rica ederim. Hocam 2015 var 12.900 2014 için Antalya bayini bir arayıp sorun. Ktm de fuarda bir yetkilinin telefonunu almıştım ama numarayı silmişim Antalya 'da bulamazsanız spor motoru arayın.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
13 Ağustos 2015, 14:16
tubejh adlı üyeden alıntı
Rica ederim. Hocam 2015 var 12.900 2014 için Antalya bayini bir arayıp sorun. Ktm de fuarda bir yetkilinin telefonunu almıştım ama numarayı silmişim Antalya 'da bulamazsanız spor motoru arayın.
Aradım spor moto'yu. Duke 200 ABS artık gelmeyecekmiş ama duke 200 uzun yıllar gelecek dedi. 2014 model de kalmamış ellerinde.
-
13 Ağustos 2015, 14:22
Antalya Ktm aradınız mı hocam ? Sizde yaşadığınız yer Antalya mış :D yeni gördüm
-
13 Ağustos 2015, 14:23
Harput motordan mı bahsediyorsunuz?
-
13 Ağustos 2015, 14:30
-
13 Ağustos 2015, 14:41
Duke 200 2015 kalmış ellerinde sadece. Sahibiyle biraz tanışıklığımız var fiyatta indirim yaparım dedi. Bakalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)