Bugün Ben de duke200 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Bazı arkadaşların bitmeyen problemlerini tek tek okumama rağmen kararım da etkili olamadı.Azcık inatçıyımdır.Sorun çıksın ki aksamı öğreneyim mantığı ile paramı hazırladım 2. el bir makine edindim.Fazla sürüş imkanı bulamadım ama o hırçın torka alışmak biraz zaman alacak.125cc ler gibi değilmiş bu kadarını hiç beklemiyordum (motoru aldığım arkadaş uyarmıştı) Vites geçişlerini çok beğendim o kadar rahat geçiyor ki.Gaz tepkisi her vites de canlı bazen bu nasıl 200cc ya hu diyorum
Elcikler hakkaten taş taş eldivenle bile o sertlik hissediliyor.Gösterge konumuna bayıldım ihtiyacınız olacak her bilgi var aydınlatması güzel.Amortisörlere sert denmiş ama bana gayet konforlu geldi acaba daha konforlusu nasıl olur bilemiyorum uyur kalınır herhalde
eksoz sesi hiç fena değil.Artçı denemesinde olumlu yorum aldım.Boyum 1.76 sanki motor benim için yapılmış gibi cuk oturdu.Hemen kaynaştık iyi anlaşacağız.Fazla deneme olanağı bulamadım ama gördüğüm olumsuzluklar elcik değişmeli,Keşke siperlik olsaymış (ufacık çıkıntı siperlikle alakası çok çünkü) oturuş tarzından muazzam rüzgar yeniyor.Hatta sert rüzgara yakalandım biraz sarstı noluyoruz demedim değil.1. vitesten boşa almak çok ince bir dokunuş istiyor belki alışınca ustalaşırım.Ayak numarası büyük olanlar sürerken bence sıkıntı yaşayabilir.Fazla motor tecrübem yok ama gidon dönüş açısı çok dar geldi bu eksi bir şey mi şimdilik bilemicem
Binerken ayağınız arka sinyallere çok yakın geçiyor kırabilirsiniz aman.İlk izlenimlerim bunlar.Ben motoru çok beğendim.Duruşu gidişi yürüyen aksamı malzeme kalitesi hoş.Merak edenler üstüne binin bi deneyin bence hoşunuza gidecek.
evetttt gelelim duke 200 konusunda tecrübeli arkadaşlardan bilgi almaya.
1. Ekonomik gidiş için önereceğiniz devir aralığı?
2.Yan sehpa çok güçsüz geldi.Devrilme kolay olabilir mi?(malum çalıştığım yerin önünde duruyor)
3.Kaç oktan benzin kullanıyorsunuz?
4.Zincire kaç km de bir bakım yapıyorsunuz?
5.Dikkat etmem gereken tecrübelerinize dair herşeyi paylaşabilirseniz memnun olurum.İzmir'den sevgilerle