Arkadaşlar boyu uzun olup motoru deneme imkanı olmayanlar için kendi deneyimimi söyliyim. Boyum 1.90 kilom 90 . 250cc Naked motor arayışındayım ve Duke 200 şekil olarak çok hoşuma gittiği için altımda nasıl durucağını umursamadan denemek ve almak amaçlı fuara gittim. Motora sığdığım ve rahat olduğum sürece altımda küçük durmuş, hoş durmamış benim için önemli değil zaten 250 cc klasmanında benim boyutumda birine yakışan inazuma harici motor yok.
KTM standına büyük bir heves ile varıp Duke 200'ü gözüme kestirdim ve üzerine atladım. Bu an benim için büyük hayal kırıklığıydı çünkü ne zamandır almak istediğim motora sığışamamıştım. Bacaklarım depodaki oyuntulara girmedi, depoyu o oyuntulardan kavramak yerine depoyu tamamen çevresinden kavrayabildim
Bacağımı o oyuntulara sokmaya çalıştığım zamansa oturuş pozisyonu inanılmaz rahatsız oluyor ki zaten bu pozisyonu 1 dakikadan fazla koruyamadan bacağıma kramp girdi.
Söyleyenler olmuş ama bende ekleyeyim Duke 200 ABSsiz olan için 11.500 TL fiyat verdiler ayrıca kredi kartına vade farksız 9a bölebileceklerini belirttiler. Sığamadığım için zaten üzülmüş olan ben bu güzel fırsattan yararlanamadığım için daha da üzüldüm.
Duke 200 hezimetinden sonra hiç aklımda yokken RC 200 deneyeyim dedim, evet motor altımda küçük duruyor fakat oturuş pozisyonu gayet rahat ve bacağımın girmesi gereken oyuntular olmadığı için beni şekilden şekile girmeye mecbur tutmuyor gayet doğal bir oturuş pozisyonu var. Kawasaki ninja 250 SL beni biraz paket olmuş gibi hissettirmişti fakat bunda öyle bir his olmadı.