Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ktm duke 200
    Alıntı Oser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir benim mi fren kırılıyor her düştüğünde :D bakalım bugun zincir ve lastik değiştiricek yer bulmaya çalışıcam. Birde motoru yıkatırsam 10 numara olur :D
    koruma şart

Alıntı Nikuraya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun o motor kısmet olmadı sıfır abs aldım bende :D
    teşekkür ederim sana da hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak dileği ile

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caucasian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 honda cbr 500 r
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2014-haziran-trafige-cikisli-ktm-duke-200-abs-leovince-egzoz-192476371/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=t rue

arkadaşımındır, ilgilenen olursa yardımcı olabilirim.

Motosikleti
    Ktm duke 200
    Kardesim bostancida buz motor var. Bostanci koprusunden asagi dogru inince hemen sol tarafta kaliyo netten adresi bulabilirsin. Michelin lastik tavsiye ederim sana. orjinal Motor koruma demiri takarsan kirilmalarin onune gecebilirsin ama en önemlisi sürüş tarzini kesinlikle gozden geçirip tekrar denemelisin.

4KORSAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı kod bloğu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iş yoğunluğundan bir türlü oturup yazamadım ama geçtiğimiz hafta ben de ikinci el bir duke alarak aranıza katılmış bulunuyorum. buraya da yazdığım gibi ikinci el konusunda tedirginliklerim vardı ama şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı motorda
    bundan önce sadece kardeşimin kuba strike 125'ini kullandım ve onda da temel şeyleri öğrendim bu yüzden çok fazla motor bilgim yok. ama duke'ün kullanımı keyifli geldi bana güzelce hızlanıp yavaşlıyor, frenleri iyi tepki veriyor, vites geçişleri de gayet rahat.

1000rr kullanan bir arkadaş ile almaya gittik, şirkete geri gelirken o kullandı bende artçı oldum. arkadaşım motoru çok beğendi, ivmelenmesinin oldukça iyi olduğunu söyledi, gidon açısı geniş trafikte her yere girip çıkar bu dedi. artçı olarak ben pek rahatsız olmadım ama ayakların koyulduğu yer biraz yukarıda geldi bana sanki daha rahat olabilirmiş uzun süre otursam muhtemelen can sıkar.

motorun üzerinde "black edition" diye geçen bir sticker kit var. açıkçası ilk gördüğümde nedense çok beğenmemiştim ama normal hali ile yan yana gördüğümde hoşuma gitti farklı bir havası var değişiklik düşünen arkadaşlar varsa diye aşağıya iki tane link atıyorum (kendi motorumun henüz fotoğrafı yok). yalnız siteyi açınca da göreceksiniz fiyat çok abartı (550 dolar) ebay'den baktım ama bu seti satan birini göremedim
    sticker setinin linki
    bu da yakından görüntüsü

bir de benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için tavsiyem motoru alır almaz koruma takın!
    motorla ilk trafiğe çıkışımda ön freni sıkıp kaydım ve saniyesinde yerde buldum kendimi. neyse ki motorun üzerinde koruma takozu ve elcik koruması vardı. hiçbir yerde kırık çizik olmadan atlattım. elcik korumasının linkini buldum ama takozu nereden almış arkadaş emin değilim aşağıya yine de linkler atıyorum birinin ihtiyacı olabilir diye

koruma takozunun tipi bu şekilde ama yana doğru biraz daha uzun olabilir emin olamadım
    elcik koruması birebir bu, belki ebay'den ucuza bulup almıştır ama oldukça sağlam. yanlar kalın ve aluminyum olduğu için düştüğünde bir sıkıntı yaşanmıyor

kaca aldiniz hocam bu kıs vakdi motoru :D ve kac binde abs varmi

Motosikleti
    Ktm duke 200
    Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Güzel seçim yapmışsın.

Motosikleti
    Duke200
    Selam Arkadaslar,

Duke 200 almayı dusunuyorum.Supermoto sitesinde 2015 modeli icin 5000 euro fiyat verilmis.sahibindende 2014 0 modelleri 12500 olarak gorunuyor.Bu iki model(2014-2015) arasında 2000 tl ye degecek bir fark var mı?Bu 2014 motor fiyatları ne zamana kadar 12500 de kalır.Mart ayını beklemek riskli mi olur? Birde koruma demiri ve elciklerin fiyatını merak ediyorum.Simdiden tesekkurler.

ABS'li-ABS'siz farkıdır o.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Ktm duke 200 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim bostancida buz motor var. Bostanci koprusunden asagi dogru inince hemen sol tarafta kaliyo netten adresi bulabilirsin. Michelin lastik tavsiye ederim sana. orjinal Motor koruma demiri takarsan kirilmalarin onune gecebilirsin ama en önemlisi sürüş tarzini kesinlikle gozden geçirip tekrar denemelisin.

Buz Motor Bostancı dan Hasanpaşa ya taşındı arkadaşlar..

Motosikleti
    Duke200
    5500 euro 15500tl gibi bir fiyat yapiyor 2.8 den hesaplayinca kuru.spormoto gecen ay sitesinde 5000euro abs siz 5500 euro abs li diyerek koymustu fiyatlari.Su anda ise sadece 2013-2014 model diyerek ayirmis fiyatlari.Sanirim artik abs siz model satisini tamamen birakmislar.Abs dedigimiz sistem bu kadar pahali bir sistem mi? 500cc uzerindeki motorlarda 250euro gibi fiyat farklari olurken duke 200 de neden motorun toplam degerinin 4 te 1 gibi(3000tl) buyuk bir fark olusuyor anlayamadim.

felix_bjk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    Arkadaslar merhabalar, belki aranızda bilen vardır. Motorsiklet yedek parça imalatı yapıyoruz biz. Ktm Duke 125-200 koruma demirleri aynıymış, üretmeye niyetim var. Talep olur mu? 200 lira civarında satarım ilk tahminlere göre.. Talep varsa alayım internetten bir tane, birebir yapalım

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Nasıl bir tasarım olacağına bağlı. İşlevsel olacak ve GS koruması gibi gözükmeyecek. Bağlantı yerleri vs, vs,. Önce onları senin belirtmen gerek ki talep ona göre oluşsun.

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3

Motosikleti
    KTM Duke 390
    200 liraya orjinal koruma demiri alırım ben. digerleri boktan.. yap hocam, satarsın bence

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    pardon? .

Motosikleti
    KTM Duke 390
    diyorum ki ben 200 liraya senin yaptıgın orjinali gibi olanı alırım. digerleri boktan hani çinden getiriliyor ya.. sen yap satarsın

devrik cümlenin kurbanı olduk gece gece

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    ovvv pardon, kafa dagınık biraz
    belirttiğim linklerdeki iki ürün aynı gibi fakat ucuz olan da galiba yan sanayi, ölçülerde bir sıkıntı çıkar mı, direk orjinal hepco becker mı alsam kararsız kaldım

Motosikleti
    KTM Duke 390
    ulusan motordan alıpta yapmayın derim ben. onlara hiç ama hiç güvenmiyorum nedense.. orjinalinden yaparsan daha garanti olur gibi. peki bir sorum var: bu sizin yaptığınız ürünün sağlamlığı orjinaliyle eşdeğer mi olacak?

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    Orjinalini almakta fayda var bence de..
    Şöyle açıklayayım.. Mesela elektronik üründe ben de her zaman orjinal ürün alma taraftarıyım, fakat sonuçta bu demir. Aynı hammadde. İlk büyük cc motorsikletlere chopper lardan girdik, dragstar için yaptığımız motor koruma demirlerini Highway Hawk ile kıyasladığımızda borunun kalitesi, kaynak kalitesi, vs. hepsi daha üstündü.. Şu anda 600 küsur lira olan koruma demirinin aynısı bizde 250 tl ve satış rakamları eski model motorsiklet olmasına rağmen bayağı iyi..
    motosikletim.com.tr de okudugum üzere 27mm boru kullanıldığı yazılmış duke koruma demirinde. Biz ya 25mm x 2,5mm ya da kaba görünmezse 32mmx2,5mm malzeme kullanırız kat kat sağlam olur. Tahminimce orjinali max. 2mm civarındadır borunun et kalınlığı

Motosikleti
    KTM Duke 390
    ağırlık dağılımı değişmemesi için aynı ebatlarda yapmanız daha doğru olmaz mı? bilmediğim bir konu olduğu için soruyorum, yanlış anlama lütfen.
    Ben eğer bir çalışma yaparsanız ve randıman alınırsa alıp takmak istiyorum. çünkü çok araştırdım ve şaseyi yamultuyor Çinden gelen ürünler, tam korumayı sadece orjinali yapıyor çünkü kafes gibi korumaya alıyor bloğu (fotograflarda da anlaşılıyor) ve ürünü birde turuncu renkte yaparsanız baya bir alıcısı olacaktır diye düşünüyorum. 125-200-390 hepsine de uyar yapacağınız ürün

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    ağırlık dağılımı diyoruz da yan bağlantı yerlerinde mecburen lama kullanılacak ortada boru, sağ-sol eşit olur tabii ki ama herhangi 2 farklı nokta aynı ağırlık dağılımında olamaz ki, çünkü mecburen malzeme farkı olacak. Yok estağfurullah neden yanlış anlayayım
    Koruma demiri, koruma takozu gibi ürünlerin şaseyi yamulttuğundan bahsediliyor ama burada zaten amaç düşük süratlerde motor bloğunu, ya da takoz kullanılıyorsa şaseyi korumak. Yüksek süratlerde yapılan kazalarda, allah korusun ama ben şaseden ziyade kendi şasemi düşünürüm bu konuda çok fazla karşılıklı iddaalar var ama bence de ortak kanı bu tarz ürünlerin daha düşük hızlardaki kazarlarda motoru koruyacağıdır hocam

Siyah yapma taraftarıyım ama özel olarak birkaç adet turuncu yapabiliriz ama tam olarak o turuncunun rengini nasıl yapıcaz, bizim burada (Aydın/Nazilli) dandik çin motoru bulmak bile mesele, insanları ilginç..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)