Boğaz köprüsünde iş dönüşü yanımdan vızır vızır bu KTM 200'ler geçiyor kullanıcısı bol ,tam şehir motoru. Genç işi
Boğaz köprüsünde iş dönüşü yanımdan vızır vızır bu KTM 200'ler geçiyor kullanıcısı bol ,tam şehir motoru. Genç işi
olmazmı geçerim yanından aslında bugün ordan geçtim ama acelem vardı.
bugün 5000 bakıma gitim toplamda 170tl.aldı istanbulmoto.
1000km.önce K&N hava filtresi takmıştım şimdide hidrolik sıvıların kapaklarını değştim ve filtre tabiki bide arka sehpaa takozları taktım.
arka takozları aslında isteyen varsa satabilirim uygun bi fiyata.
UMURCAN bunlara rağamen hala birkaç yer var aksesuar için
onlarıda takınca paylaşıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
[QUOTE=xawa;3377069]Mühendis kim ?
Ucanteneke
mühendiz bizim sitedeki seko her derde devaa bilmediğiniz bişey varsa ona danışın o sizi en yakın servise yönlendirir
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Uçanteneke istanbulmotor a sordun mu KTM satışı durdurma olayını acaba?
Var mı aslı astarı?
Takozları alabilirim buarada duruyorsa
istanbul moto bekliyomuş onların KTM leri gelmemiş daha yani satışa ve servise devam..
takozlar duruyo zaten cuma taktım istersen çıkarır veririm çünkü ben ebaydan turuncusunu siparış verdim bekliyom gelsinler yani bunları sana 35tl. ye verebilirim
bugünde ön zincir korumasını taktım.
orjinalin üstüne taktım çünkü tek başına çok boş ve gereksiz durdu
bu haftada üç parçalı manetlerim fren ve debryaj ve egzozum gelmesini bekliyom..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
uçanteneke,
KN hava filtresi nasıl?
Sese etkisi var mı?
Performansa etkisini hissettin mi?
Yakıta bir etkisi oldu mu?
Bir ara toplaşsak, özellikle şu aksesuarlar üzerine paylaşımlar yapsak ne güzel olur.
Ne, nerede, kaça satılıyor uyguna, hangisi gerekli hangisi değil?
Yoksa KTM turuncusu olan herşeyi almalımıyız
Öncelikle selmalar,
Sorularımdan önce kısa tanıtım, yeni aldım üyeliği, 2 ay kadardır da duke 200 leyim. Daha önce servis vs KTM ile uğraşmadığım için pek servisi konusunda bilgim yok.
Geçen hafta küçük bir kaza atlattım, yerde biraz sürüklenme yaşandı tabii..Neyseki büyük bir problem olmadı. Lastık-gidon doğruluğunda hafif sağa bir kayıklık ve viteste 1-2 arası geçme güçlüğünden başka.. Bu istanbul moto nerdedir diye bir sorayim istedim.. Bu iş için götüriyim diyorum. Yardımlar için teşekkürler..
istanbul moto Zekerya bey var ama asıl sahibi Ayhan bey ustasıda Murat usta.
tam olarak şükrü saraçoğlu stadını tam geçmeden yayalara geçmek için ışıklar var tam o ışıklardan sola geçip az bişey sağa gidip orda görcen SYM polaris KTM nağazasını serviste biraz ufak alta ama usta iyidir ve ucuz ama kaliteli çalışır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
benim manetlerde geldi ve taktım..
birtek AROW egzozum kaldı bakalım nezam gelicek..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Manetlerin linkini alabilir miyiz ?
Çok sağolasın ucanteneke, cumartesi gidip bakacağım..
CM çok geçmiş olsun.
uçanteneke manetler güzel görünüyor güle güle kullan. Sanırım orj. KTM ürünü değil bunlar?
Sen motoru boşuna beyaz aldın. Turuncu alsaydın heryanı turuncu olurdu, bütünlük sağlanmış olurdu.
bize aliexpressten aldığın ürünlerin linklerini yazarmısın buraya?
Almayı düşünenler olabilir ki bunlardan biri benim
Sahte çakma dandik ürünle karşılaşmadan, aldığın güvenilir satıcıdan alalım.
Çok sağol artizz.
Bu arada Cumartersi gittim sordum İstanbul Motor'a usta orada değildi ama genel olarak kaza sonrası nolu nolmaz yetkiliye gidin dediler, servis bakım için bekleriz her zaman şeklindeler yani. Vites kolu içeri doğru tabiriyse kanırtmış halde, Spormoto'ya sordum parçayı, fiyatı 70 TL bilgilerinize, umarım ihtiyaç olmaz da hani olursa diye..
istanbul motor yetkili servis değil mi?
yetkili satıcı olan bayi, yetkili servis de olmalı sanırım.
KTM yetkili servisleri hangi firmalar şuanda?
Net bilgisi olan var mı?
Merhaba, 2 3 gündür duke 125/200 için sticker setlerinin kalıbını arıyorum.
Beğendiğim tasarım bu, http://www.ebay.com/itm/Decals-stickers-kit-for-KTM-Duke-125-200-390-WHITE-/191199050333?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2c845 9fa5d
Ve bana bu kalıp lazım. 20$ fazla geldiği için vermek istemiyorum
http://www.ebay.com/itm/KTM-Duke-125-200-390-Custom-Decals-Graphic-TEMPLATES-Fits-2011-2014-models-/261516115209?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash =item3ce3933d09&vxp=mtr
Arkadaşlar bu modelin dayanıklılığından memnun musunuz??
Çok yol yapan arkadaşlar var mı, özellikle köy,kasaba yolları ve arazi şartlarında.
Yoksa şehiriçi amaçlı bir motor mu??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)