FB grubu çıktıktan sonra böyle oldu büyük oranda
ondan önce oldukça aktifti konu
Ama FB'nin konu konu tartışma imkanı yaratması oldukça kolaylaştırıyor işleri, burada arapsaçına dönebiliyor mevzu
FB grubu çıktıktan sonra böyle oldu büyük oranda
ondan önce oldukça aktifti konu
Ama FB'nin konu konu tartışma imkanı yaratması oldukça kolaylaştırıyor işleri, burada arapsaçına dönebiliyor mevzu
Haklısın hocam, bu arada bu bebe 540 km oldu, havalar düzelsin ehliyet hazır olsun ilk iş Ankaraya geliyorum, uzun yol yapmaya, bir araya gelebiliriz müsait bir vaktin olursa dostum. Bende Ankaralıyım
hocam satışı yapan kişi Muğladan yapıyor satışını bu yüzden orada ilk gelen seri Dukelarda beyaz ABS li model gelmiş olabilir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-2012-duke200-148904392/detay
ilan sahibi buradam mıdır acaba ?,184 cm 120 kg bir insan nasıl durur üstünde bana yakın ocağın 15 ine kadar bir motor alacağım.suzuki inazuma malum fiyatı coştu.bende 2.el ktm alır geçerim diye düşünüyorum.
lastikleri kaç km.de değiştirmek gerek? ya da mevsimi nedir? ankara çok soğuk, hep don; burada daha bir kere don oldu. bende yatırdım motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
lastikleri kaç km.de değiştirmek gerek? ya da mevsimi nedir? ankara çok soğuk, hep don; burada daha bir kere don oldu. bende yatırdım motoru
yerler fena değil şu sıralar da yine de 10k km'de değiştirsen fena olmaz
sıfır lastikle gözle görülebilir bir fark oluşmuştu ben değiştirmeden evvel. diablo rosso 2 taktım ben, parlak asfaltta tutuşundan falan memnunum
Turuncularda absli model az var piyasada, o yuzden cumlede hata olabilir belki idare edin arkadaslar ;)
benim ön freni sıkınca arka stop yanmıyor
motor 40 gundur yatıyor her gun 5 dk calıstırmayla gıdıyor tek mars kapalı alanda
ne yapılabılır bu konuyla alakalı
baktım bı sıkıntı yok ezıyor olması gerektıgı gıbı ama goruntu yok
ıcı pas yaptı heralde motor yatınca
ben rodajı yarıladım ve eğitim almak istiyorum en kısa zamanda ama ehliyet almadan ileri eğitim vermiyorlar. kafayı yicem şu mereti tam teknik çözmek istiyorum.
buna neden egzos takılıyor arkadaş? sesi yeterince kendine has ve iyi değil mi? yoksa performansta bir artış mı söz konusu? 1-2 hp motorda çok fark yaratmaz diye düşünüyorum
lütfen ucuz satıp piyasayı düşürmeyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
leo egzoz la daha güzel çıkıyor sesi ve daha cabuk fark ediliyorsun ama malum cezası var o yüzden niyetlendim ama almadım.onun yerine egzoza delik açtım diğer dukelerden biraz daha tok çıkıyor sesi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
o kadar çabuk pas yapçanı zanetmiyorum bir kontak sprey sıktır içine oksit varsa gider .
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
lastikler gec ısınıyor gec ısınması sıkıntı yaratıyor o yüzden dikkat et.
Valla ben egzoz konusunda orjinalin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta branda falan çekerken egzozun soğumasını beklemiyorsun, car diye çekmek mümkün, sonra aralara girerken ince geçişlerde egzozun sürtmesi ihtimali yok, bu hali ayrıca daha estetik duruyor vsvs
Ben ses için bunlardan vazgeçmem şahsen, hele üzerine 500tl gibi paralar verip de asla
Selam Arda bey;
Birliğin bozulduğu filan yok sadece kış ayında pek aktif oldugumuz söylenemez
Bir de grubun kurucu abilerimizden iş kuranlar oldu,kaza yapanlar oldu,yarışmak için veya malum distributor yüzünden motoru değiştirenler oldu.
Ve benim gibi daha yeni nişanlanan hazırlıklarla ugrasan ve 3 hafta önce dukemle silivriye davetiye götürmeye gidip hala iyileşemeyen ben
Amma velakin benim düşüncem grubun veya forumun kontrolü birilerinin elinde olabilir.Fakat afiş organizasyon beklemeyip kardeşim ben bugün burdan yola çıkıcam buraya gidicem gelmek isteyen falanca saatte şurda olsun demek yeterli, gelen gelir
Bu arada şuan fb'da 1 hafta önce eklediğinizi farkettim hoşgeldiniz.
Herkezle aktif günlerde görüşmek dileğiyle !!!
Şükrü SARIAHMET
Teşekkürler hoşbulduk.
Hocam havalar güzelleşir güzelleşmez hemen bir buluşma ve gezi düzenleyelim.
Bu distibütör KTMden bu kadar mı insanları soğutuyor? Benimki daha 700 kmde olduğu için bi tecrübem yok o konuda.
Bütün Dukeçülerle en kısa zamanda bir araya gelmek dileğiyle. Bizimkinin bir büyük abisi olan 390'ıda yolda görmeye başladım. Artık ailecek dolaşırız umarım.
İyi pazarlar herkese
Değerli arkadaşlar,
Bir süredir 200-250 cc motorsiklet arayışındayım. KTM Duke 200 gerçekten tip olarak beni acaip cezbetti fakat bu forumda konuşulan Türkiye dağıtıcısının çok alakadar olmaması ve daha yeni motorlarda meydana gelen amortisör keçesi, tazyikli su ile yıkandığında orasına burasına su kaçması, parçalarının pahalı olması ve Türkiye mevcudunun genelde olmaması gibi problemler beni biraz üzdü. Bunlar gerçekten genele yayılmış problemler mi yoksa münferit problemler olup motor kullanıcılarının geneli memnun mu? Uzun lafın kısası bu motor bu fiyatı hakediyor mu, alınır mı?
Muadil motor olarak inazuma var aklımda ama bu motoru da aklımdan çıkaramıyorum.
Saygılarımla,
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)