KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Aralık 2013, 23:52
wolrath adlı üyeden alıntı
trafık adamı dusunduruyor gercekten.ben de ıstıyorum dev gıbı makıneler ama bugunkü besıktas trafıgınde kuryelerı arkadan izlemek ımkansız olur buyuk motorla
ıyıce dusunmek lazım. motoru ne kadar sık ve nerede kullandıgın hangı motoru ıstedıgının ılk belırleyıcısı olması lazım bence...
duke ihtiyaçlarıma cevap veriyor da arada işte şeytan dürtüyor işte.
ben aralardan daha rahat geçmek için aynaları dahi değiştirdim.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
Reklamlar
-
06 Aralık 2013, 00:09
xawa adlı üyeden alıntı
Yalnız çok güzelmiş, bayıldım. Eğitimimi duke 200 ile almıştım, özel bir sevgim var..
-
06 Aralık 2013, 00:18
merkanar adlı üyeden alıntı
Yalnız çok güzelmiş, bayıldım. Eğitimimi duke 200 ile almıştım, özel bir sevgim var..
duke almama en büyük etken bu video alırsam hemen jantları turuncu yapaçam demiştim ve yaptım.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
06 Aralık 2013, 00:30
http://www.team-bhp.com/forum/motorbikes/116310-ktm-duke-200-baby-duke-222-unites-her-new-family-15.html burda görmüştüm ben de senin kullandığın takozları xawa , videodaki koruma demirlerini araştırırken . şöyle de bir demir var http://www.motosikletekipmanlari.com/KTM-200-DUKE-KORUMA-DEMIRI-CRASHBAR-SBL0421410000B-YIL-11-,PR-4308.html orjinalinden daha iyi duruyo şekli şemali .. peki sendeki takozlar olası bir yatmada fren ve vites pedalını kurtarıyor mu ? ya ben şöyle sert dönüşler sert frenler denemek istiyorum ama kesin yatırıcaz motoru o yüzden bu haliyle cesaret edemiyorum ..
-
06 Aralık 2013, 00:59
romeo. adlı üyeden alıntı
http://www.team-bhp.com/forum/motorbikes/116310-ktm-duke-200-baby-duke-222-unites-her-new-family-15.html burda görmüştüm ben de senin kullandığın takozları xawa , videodaki koruma demirlerini araştırırken . şöyle de bir demir var http://www.motosikletekipmanlari.com/KTM-200-DUKE-KORUMA-DEMIRI-CRASHBAR-SBL0421410000B-YIL-11-,PR-4308.html orjinalinden daha iyi duruyo şekli şemali .. peki sendeki takozlar olası bir yatmada fren ve vites pedalını kurtarıyor mu ? ya ben şöyle sert dönüşler sert frenler denemek istiyorum ama kesin yatırıcaz motoru o yüzden bu haliyle cesaret edemiyorum ..
peki sendeki takozlar olası bir yatmada fren ve vites pedalını kurtarıyor mu ? kurtarmaz
alacaksan orjinal koruma demiri al. verdiğin linkteki de kurtarmaz.
Yunus EMRE
-
06 Aralık 2013, 01:09
siyahı olsa alıcaktım onu turuncu çok saçma durur sanki , birde takıncı olan görüntü pek estetik değil .. ama videdaki demirlere felaket takmış durumdayım özel yapıldığını düşünmedim ben pek , eklem yerleriyle falan değişik şaselere uyarlanan birşeydir i biraz araştırılırsa bulunur gibime geliyo ama ingilizcem yok o kadar . bir arkadaşıma ktm firmasını aratıp sordurucam bitsin bu çile teşekkürler bilgi için .
-
06 Aralık 2013, 01:17
romeo. adlı üyeden alıntı
siyahı olsa alıcaktım onu turuncu çok saçma durur sanki , birde takıncı olan görüntü pek estetik değil .. ama videdaki demirlere felaket takmış durumdayım özel yapıldığını düşünmedim ben pek , eklem yerleriyle falan değişik şaselere uyarlanan birşeydir i biraz araştırılırsa bulunur gibime geliyo ama ingilizcem yok o kadar . bir arkadaşıma ktm firmasını aratıp sordurucam
bitsin bu çile
teşekkürler bilgi için .
paraya kıyarsın bir kutu akcalı siyah matveya parlak siyah boya 10 tl alıp boyarsın.
resme dikkat edersen orjinal olan senin istediğin gibi korur.
Yunus EMRE
-
16 Aralık 2013, 17:06
S.a arkadaslar denizliden katiliyorum araniza yeniyim kanuni seyhan 150 kullandim bi sure bu sezon ktm duke 200 almayi dusunuyorum cok bi tecrubem yok aslinda bu tarz hakkinda sizce basarili olurmuyum ? Bide duke 125 ile arasinda gorunus ve ebat olarak ne tür farklar var
-
16 Aralık 2013, 17:11
125-200 arasında görüntü olarka fark yok
ben dük200le başladım, tecrübe konusunda sıkıntı çıkartacak bir motor değildir
-
23 Aralık 2013, 20:00
fatih abi
ön amortisorleri korumak için bir şey almışsın linki verebilir misin ? motoru evden tekrar alınca ben de temin edeyim guzelmiş
-
23 Aralık 2013, 20:08
brooklynnn adlı üyeden alıntı
fatih abi
ön amortisorleri korumak için bir şey almışsın linki verebilir misin ? motoru evden tekrar alınca ben de temin edeyim guzelmiş
Almadım neopren parça vardı ondan kesip cırt diktirdim oldu koruyucu
Sahibinden Ktm diye arama yaptır birisinde vardı 25 tl satıyor şimdi cepten yazıyorum akşam eve gidince bakar sana link verim.
Yunus EMRE
-
23 Aralık 2013, 22:24
-
26 Aralık 2013, 12:25
Arkadaşlar selam, aranıza yeni katıldım. İstanbula eşimle beraber taşındıktan sonra araba kullanmanın ne kadar sıkıntı olduğunu anladım ve yavaş yavaş soğumaya başladım. Tutturdum motor alacam diye. İlk başlarda o pis mecidiyeköy trafiğinde kontak kapatmış dururken yanımdan geçen motorsikletli arkadaşlara gıptayla :( bakmaya başladım. Daha sonra motorun ne denli bir aşk olduğunu yaşayarak öğreneceğimi bilmiyordum. Neredeyse 6 ay durmadan forumlara baktım, internette araştırdım, bilen insanlarla konuştum ve bir tane edinmeye karar verdim. Sahibinden'e arabamı koydum ki ne emeklerle almıştım, ne günlerimde yanımda olmuştu. "Yok abi satacam seni sen de gideceksin mutlu olacaksın." diye diye arabayı da gitmeye ikna ettim. Bu sırada bu başlığın neredeyse her satırını 3 4 kere okumuşumdur. Hepinizin deneyimleri ve düşünceleri beni Duke için hazırladı. Neyse efendim arabayı sattım bi abiye, noterde imzaladık aldı beni eski arabamla kadıköye bıraktı mecidiyeköyden. İstanbul Motora gittim: "Ktm duke 200 var mı? ABSli modeli mi? Ne kadar? Tamam alıyorum." gibi bir şekilde motoru aldım.
Ha bu arada ehliyetim yok A2 için ve hayatımda 3 kez scooter kullanmışlığım var. Bisiklet üzerinde büyüdüm orası ayrı.. Abi motoru aldıkta kullanamıycam boku yedik diye diye metrobuse bindim evime geldim. Plaka cıkana kadar bende araştırayım nasıl motor vitese geçer, nasıl viraj yapılır, düşük hız, yüksek hız yok efendim rodaj nasıl yapılır derken gün geldi aradılar gelin alın motorunuzu diye.. (BURADA ELEŞTİRİLER GELECEK BİLİYORUM AMA DAYANAMADIM İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRSÜNÜZ) Babacım ben gittim kadıköye motora ilk kez bindim ve çalıştırdım. Böyle bir elim ayağım karıncalandı, sanki ilk kez sevişecem mınam! motoru yavaş yavaş kaldırdım ve inanın abicim kullanmaya başladım. ilk gün biraz korktum ama şimdi her gün (maalesef ehliyetsiz bir şekilde, gis akademiye kayıtlıyım ama sınav Ocak sonu) kullanıyorum, üstünden inmiyorum hatta.
Çok iyi bir karar aldığıma inanıyorum Duke edinerek ve hepinize buradan tek tek teşekkür etmek istiyorum. Çok yardımcı oldunuz ve süper yönlendirdiniz. KTM nin nasıl bir marka olduğuna sizlerin yorumlarıyla anlam getirdim iyice.
Özel buluşma günlerinde bende katılmak isterim aranıza, sizlerle dolaşmak ve duke'lerimizin tadını beraber çıkarmak isterim. Hepinize iyi forumlar ve tekrar tekrar teşekkürler.
-
26 Aralık 2013, 12:36
ArdaAras adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam, aranıza yeni katıldım. İstanbula eşimle beraber taşındıktan sonra araba kullanmanın ne kadar sıkıntı olduğunu anladım ve yavaş yavaş soğumaya başladım. Tutturdum motor alacam diye. İlk başlarda o pis mecidiyeköy trafiğinde kontak kapatmış dururken yanımdan geçen motorsikletli arkadaşlara gıptayla :( bakmaya başladım. Daha sonra motorun ne denli bir aşk olduğunu yaşayarak öğreneceğimi bilmiyordum. Neredeyse 6 ay durmadan forumlara baktım, internette araştırdım, bilen insanlarla konuştum ve bir tane edinmeye karar verdim. Sahibinden'e arabamı koydum ki ne emeklerle almıştım, ne günlerimde yanımda olmuştu. "Yok abi satacam seni sen de gideceksin mutlu olacaksın." diye diye arabayı da gitmeye ikna ettim. Bu sırada bu başlığın neredeyse her satırını 3 4 kere okumuşumdur. Hepinizin deneyimleri ve düşünceleri beni Duke için hazırladı. Neyse efendim arabayı sattım bi abiye, noterde imzaladık aldı beni eski arabamla kadıköye bıraktı mecidiyeköyden. İstanbul Motora gittim: "Ktm duke 200 var mı? ABSli modeli mi? Ne kadar? Tamam alıyorum." gibi bir şekilde motoru aldım.
Ha bu arada ehliyetim yok A2 için ve hayatımda 3 kez scooter kullanmışlığım var. Bisiklet üzerinde büyüdüm orası ayrı.. Abi motoru aldıkta kullanamıycam boku yedik diye diye metrobuse bindim evime geldim. Plaka cıkana kadar bende araştırayım nasıl motor vitese geçer, nasıl viraj yapılır, düşük hız, yüksek hız yok efendim rodaj nasıl yapılır derken gün geldi aradılar gelin alın motorunuzu diye.. (BURADA ELEŞTİRİLER GELECEK BİLİYORUM AMA DAYANAMADIM İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRSÜNÜZ) Babacım ben gittim kadıköye motora ilk kez bindim ve çalıştırdım. Böyle bir elim ayağım karıncalandı, sanki ilk kez sevişecem mınam! motoru yavaş yavaş kaldırdım ve inanın abicim kullanmaya başladım. ilk gün biraz korktum ama şimdi her gün (maalesef ehliyetsiz bir şekilde, gis akademiye kayıtlıyım ama sınav Ocak sonu) kullanıyorum, üstünden inmiyorum hatta.
Çok iyi bir karar aldığıma inanıyorum Duke edinerek ve hepinize buradan tek tek teşekkür etmek istiyorum. Çok yardımcı oldunuz ve süper yönlendirdiniz. KTM nin nasıl bir marka olduğuna sizlerin yorumlarıyla anlam getirdim iyice.
Özel buluşma günlerinde bende katılmak isterim aranıza, sizlerle dolaşmak ve duke'lerimizin tadını beraber çıkarmak isterim. Hepinize iyi forumlar ve tekrar tekrar teşekkürler.
Hayırlı olsun da, ehliyetsiz kullanmanız sizin için büyük risk. Hemen gidin kursa yazılın ve eğitim alarak ehliyetinizi alın. Gönül rahatlığı ile kullanın sonrasında.
-
26 Aralık 2013, 16:29
Gis akademiye kaydim var ay sonunda aliyorum ehliyeti bir mani olmazsa..
-
26 Aralık 2013, 17:00
Bende ehliyetsiz 2,5 ay kullandım. Keşke kullanmasaydım. Hayatımla oynadığımı fark ettim. Oldu Bi kere diyorum artık Allah korudu. Hayırlı olsun. Ben de İstanbul tarafına yerleşeceğim gibi iş için hayırlısı hepimize
-
26 Aralık 2013, 17:51
Ehliyet kursu degil ama surus teknikleri icin olan kurs bence kesilikle alinmasi gereken birsey. Gis akademi bu kurslari ehliyet almadan vermiyor o yuzden ben once ehliyet sonra ustun surus kurslari dusunuyorum. Araba icin de ustun surus tekniklerine hakimim ve motorun kimyasini anladigimi dusunuyorum. Denge olduktan ve kafani kullanarak kullandiktan sonra gerisi yapilmayacak birsey degil. Cahil cahil motoru zorlamak, makasa girmek, hayati ipin ucunda yasamak aptalliktan baska birsey degil.
Ha ama internette tutorial izleye izleye motoru nasil yatiracagina kadar ogrenebiliyorsun. Sonra cikip denemesi kaliyor..
-
01 Ocak 2014, 20:57
141879212 nolu ilanımdaki temiz duke 200 abs satılıktır
-
02 Ocak 2014, 02:09
Arkadaşlar forumdan vaz mı geçtiniz? Fb sayfasına talep yolladım ama kimse kabul etmiyor. Bir nedeni var mıdır? İlgilenebilirseniz sevinirim. Yoksa birlik bozuldu mu anlayamadım?
-
02 Ocak 2014, 02:46
bu başlık çok güncel olmuyor zaten arda bey, az kullanılıyor :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)