Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Tayfun Bora mı demişti bunu, bir yerde duymuştum ama;

Mükemmellik sadece bir kavramdır.

Bunun pratiğe dökülmüş hali de benim motor oluyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni çok iyi anlıyorum Selim Ama ben bu KTM den de önce şu kanıya varmıştım zaten, "Japon da olsa sorun çıkartıyor..." ABSsi bozulan Fazer, egzantiriği uğraştıran Kawasaki, Vtec arızası veren Honda, ABS ve bilimum elektrik arızası veren BMW,,,

Şu bir gerçek, KTM yada Japonlar çinlilerden daha kaliteli parça kullanıyor ve işçiliği daha iyi. Ama bu riski azaltıyor, sorun çıkarmayacakları anlamına gelmiyor
    olaya "kul yapısı kardeş elbet bozulur" yüzeyselliğiyle yaklaşmak istiyorum...

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Ehliyet aldıktan sonra bir gün kullanabildiğim motorum bugün evin önünde otoparkta rüzgardan devrilmiş. Sağ ayna ve fren pedalı kırılmış. Nazar var, yapacak bişi yok. Aynaya özellikle üzüldüm oldukça pahalıydı galiba...

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Hatırlamıyorum ama demiş olabilirim
    Ben Ktm hakkında şunu belirtmek isterim.Yıldırım ve ben şimdiye kadar 6 tane Ktm motor sahibi olduk büyüğünden küçüğüne,eskisinden yenisine.
    Şu an halen 640 LC4 kullanmaktayız.Süpermoto'ya çevirdik deli alet oldu.Alet ile Yıldırım'ın yaptıkları gerçekten heyecan verici,güzel bir oyuncak oldu anlayacağınız.
    Ktm bence standart olarak kaliteli yüksek performanslı ve tasarım olarak farklı motorlar üretmekte.Buradan bir adım öne çıkıyor.Ama bu demek değil ki arıza yapmak veya kırılmaz.Şimdi Kawasaki'ye biniyorum çok güzel çok memnum farklı bir tat.Çok kaliteli deli gidiyor ihtiyacımı karşılıyor ama bozulmayacak diye birşey yok.Umarım arıza olmaz ama

Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tayfun Bora mı demişti bunu, bir yerde duymuştum ama;

Mükemmellik sadece bir kavramdır.

Bunun pratiğe dökülmüş hali de benim motor oluyo
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Aksaray dan aldım folyo karbon görünümlü 25 cm 3 tl ye
    İki gün önçe arkadaşım sıfır nc 700 x aldı kıyaslama yapınca plastik kalitesi olsun diğer taraflarınada bakınca ktm daha kalite duruyor 22 binliralık motor ama bir vites göstergesi yok.

Motosikleti
    Motorun aynası çatlamış sadece. Oradan şanslıyız, ama koruma demiri fren pedalına hiç etki etmemiş. çat demiş kırılmış meret. Ellerinde vardır umarım servisin. Benzin deposunun oralarda yeşil sıvı vardı herhalde soğutma sıvısı akmış bir şekilde. Biraz çalıştırdım sıkıntı gözükmüyor. Duran motorun düşüp fren pedalının kırılmasından hoşlanmadım. İnsan biraz daha kaliteli bir şey takar oraya. Kaynak da yapılmaz o anladığım kadarı ile döküm çünkü.

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı ayhan.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun aynası çatlamış sadece. Oradan şanslıyız, ama koruma demiri fren pedalına hiç etki etmemiş. çat demiş kırılmış meret. Ellerinde vardır umarım servisin. Benzin deposunun oralarda yeşil sıvı vardı herhalde soğutma sıvısı akmış bir şekilde. Biraz çalıştırdım sıkıntı gözükmüyor. Duran motorun düşüp fren pedalının kırılmasından hoşlanmadım. İnsan biraz daha kaliteli bir şey takar oraya. Kaynak da yapılmaz o anladığım kadarı ile döküm çünkü.
    Kaynak oluyor .yaptıranlar var .
    Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
    Yunus EMRE

Motosikleti
    KTM Duke 200
    Fren pedalına kaynaktan yana değilim..Debriyaj olsa neyse.Ama güvenlik herşeyden önce gelmeli..Kaynak yapılmış bir fren pedalının aşırı yüklemede ve en çok gerekecek yerde kırılması bir facia olurdu herhalde.

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı emdr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fren pedalına kaynaktan yana değilim..Debriyaj olsa neyse.Ama güvenlik herşeyden önce gelmeli..Kaynak yapılmış bir fren pedalının aşırı yüklemede ve en çok gerekecek yerde kırılması bir facia olurdu herhalde.
    Sen yavaşlamak veya durmak için hangi freni kullanıyorsun ?
    Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
    Yunus EMRE

Burak Sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200 ABS
    Alıntı emdr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kaynaklı kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. Benim işimde alakalı kaynak fln süper olmasada biraz haşır neşirim. Güzel yapmış usta. Biraz yeri kayıyor o sıkıntı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Alıntı xawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aksaray dan aldım folyo karbon görünümlü 25 cm 3 tl ye
    İki gün önçe arkadaşım sıfır nc 700 x aldı kıyaslama yapınca plastik kalitesi olsun diğer taraflarınada bakınca ktm daha kalite duruyor 22 binliralık motor ama bir vites göstergesi yok.
    Dükkanın adı yada yer aklındamı? Bu hafta sonu gidip alayım diyorum. Kendinmi yaptın?
    D-FENS

Motosikleti
    Kaynakla çözüldü, aynayı ise çatlak kullanacağım şimdilik. O kadar çok DUKE geliyormuş ki ustaya "feci tecrübe kazandım" dedi. Güzel de bir boya attı sıkıntı yok şu an.

Motosikleti
    KTM Duke 200
    Öğrenmek amacı ile soruyorsan panik frende hem debriyaj hem ön hemde arka freni kullanırsın..Hanig durumda durmayı yada yavaşlamayı kastediyorsan sor ona göre cevap vereyim.

Ctlkpr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sizlere bi sorum olucak duke 200 de rok bagoros motorunun ön far kısmı değişik bunu nerelerden temin ederiz veya yaptırabiliriz ?

Eren Amca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 200 ABS
    Alıntı Ctlkpr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizlere bi sorum olucak duke 200 de rok bagoros motorunun ön far kısmı değişik bunu nerelerden temin ederiz veya yaptırabiliriz ?http://instagram.com/p/ctUvVkPQxa/
    Hocam dur Allahını seversen yaa biz daha fren pedalı bulamıyoruz.
    ayhan.s bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Ctlkpr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizlere bi sorum olucak duke 200 de rok bagoros motorunun ön far kısmı değişik bunu nerelerden temin ederiz veya yaptırabiliriz ?http://instagram.com/p/ctUvVkPQxa/
    diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
    #sürenadam

Arkadaşlar merhabalar;
    Motorumun 10.000 KM bakımını yaptırdım.
    Buradan aldığım tecrübeleri sizinle paylaşmak istiyorum
    280 TL ismini vermeyeceğim bir yetkili serviste yaptırdım.
    Yapılan işlem sadece Yağ,Yağ Filtresi,Hava Filtresi,Buji değişimi.
    Zincirim yeni idi öyle bir gereklilik kalmadı değiştirmedim.
    Kesinlikle siz bu kadar para vermeyin yağı kendiniz değiştirin bir adet yağ filtresi ve hava filtresi spormoto'dan alıp gidin bildiğiniz bir motorcu değiştirir bu kadar kazık yemiş olmazsınız
    Ayrıca ekrandaki servis uyarısıda çok kolay kapatılıyor bunu da söyleyebilirim size.
    Yani kısacası o kadar para vermeyin bir şey yaptıkları yok ben yandım siz yanmayın. İsteyen özelden mesaj atsın detayları söylebilirim

Motosikleti
    Valla ben yetkili servise götürdüm adam silemedi servis uyarısını. Youtube'dan baktım kendim sildim
    uresulcan bunu beğendi.

arkadaşlar duke 200abs motosikletimin arka firen kaliperi elimle salladığımda oynuyor bu durum normalmi yoksa gevşemişmidir nasıl sıkılır.

Motosikleti
    Honda CBR 600 RR
    İlk defa motor kullandım KTM Duke 200 ile ve moralim bozuldu.

Sebebi ise gazı bir türlü ayarlayamadım, sabitleyemedim bir türlü. Ya elimin ayarı yok ya da çok hassas bir makine bu.

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Çok tepkisel makinedir. Zamanla alışırsın, o zaman başka motorlara burun kıvırırsın
    xawa bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)