Arkadaslar insallah 24 agustosta sinava giricem alicam a2 yi sonrada motosiklet daha önce hic motorsiklet kullanmisligim yok ama kucuklugumden beri icimde bi motorsiklet istegi var gezmk istiyorum bol bol
Arkadaslar insallah 24 agustosta sinava giricem alicam a2 yi sonrada motosiklet daha önce hic motorsiklet kullanmisligim yok ama kucuklugumden beri icimde bi motorsiklet istegi var gezmk istiyorum bol bol
duke 200umun amortısor kecesı patlamıs
basına gelen var mı kaca yaptıdınız ?
sol on amortısorden bayagı yag kacırıyor
cuma ıstanbula gıdecegım c.kaleden istanbulda c.tesi yaptırıcam on arastırma yapyorum fıyatlar ıcın
ben bu ısı uyguna yaptırtırım dıyenlerden de haber bekliyorum
Umurcan yazar şimdi... Galiba +300 lü bişeyler tutmuştu onunki de, tek taraf patlamıştı. Serviste yaptırmıştı
Arkadaşlar arka çanta taşıyıcısını kendisi monte eden var mı bir şey soracağım montaj ile ilgili. Mereti taktıktan sonra iki tarafını birleştirmek için kullanılan bir alt demir parçası var. İçinden çıkan montaj görsellerine göre iki vida ve o vidaların geçeceği iki tane dişi vida ile sabitlenmesi gerekiyor ama çıkan parçalar birbirine geçecek gibi değil sadece ara parça gibi. Sağlam oldu ama sanırım o parçanın da takılması gerekiyor.
Zaten benimde başıma geldi patladı biri değişmiyor ikisinide değiştirmek lazım. Ama fiyatı aklımda değikl o konuda yardımcı olamam.
anladığım kadarı ile amortisör keçesi yedekleyeceğiz.
böylemi kullandın http://www.youtube.com/watch?v=dnV2GSeHURQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
yaptırdıktan sonra şöyle bir şey yap veya al bence http://www.youtube.com/watch?v=CxA2pa3zHZc
Arkadaşlar sahibinden.com da gördügüm ilanların çoğu 10.000 km altında hiç fazla km yapılmış duke görmedim memnun kalmayıp hemen satmayamı çalışıyorlar yoksa çok memnunlarda satmayı dusunmuyorlarmı yuksek km si olan duke lerini.
genel olarak alanlar başlangıc motoru diye aldılar , biraz kullanınca tamam ben öğrendim deyip daha yüksek cc geciş yapmak istiyorlardır diye düşünüyorum km düşüklüğü bundandır .
diğer secenekte benim gibi gezmeyenler evle iş arasında gidip gelenler 11 ayda 5800 km olmuş daha rodaj döneminde 1000 km tamamlamak için gezdim yoksa km daha düşük olurdu
benim gibi satmak için almayanlarda vardır ilaki bana şehir içinde gayet yeterli ve ekonomik motora her bindiğimde yeniden aşık oluyorum iyiki almışım diyorum
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
arkadaşlar 2. el duke var güzel bi tane sahibindende 750 km de 2012 model 10750 tl uygunmu fiyatı
merhabalar. benim motorda nazara geldi sanırım hareket halindeyken benzin göstergesi 3 birim dolu gösterirken birden boş ikazı verdi. garantiden değişecek lakin parça stokda yokmuş. bu veya garanti kapsamında arıza yaşarsanız stokda bulunmaması durumuna karşılık arıza tespiti esnasında arızalı parçanın fotoğrafının çekilmesini hatırlatın. yoksa işgüzar servis çalışanları yüzünden resim çekimi için bi daha servise gitmek durumunda kalmayın benim gibi
Çamurdan dediler
yağmurda da kullanamayacaksak ne yapıcaz bilmiyorum
Merhaba,
belki merak eden vardır, dün spormoto'da Duke 390 fiyatını sordum. 6750€ civarı olacak dediler.
şansım var demek benim her türlü hava şartalarında kullanıyorum sorun yok ama yine böyle bir şey http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle almak aklımdaydı asya yakasında
olmasaydı alırdım şimdiye kadar ama ilk fırsata almam lazım şart oldu.
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)