almak istediğm motorlar arasında rks titanic 15 de var ama yedek parça ve servis beni düşün dürüyor mesela yedek parça gelme süresi nedir servis ağı genişmi ?
almak istediğm motorlar arasında rks titanic 15 de var ama yedek parça ve servis beni düşün dürüyor mesela yedek parça gelme süresi nedir servis ağı genişmi ?
benim vites pegini şanzımana bağlayan metal parça düştü yolda(almaya niyeti olan baktırsın servisten çıkmadan çünkü aynı problemi yaşayan tek ben değilim),servis "sipariş versek 3-4 günde gelir motor yatmasın boşuna" dedi sanayiden kendi cebinden parayla set alıp parçayı değiştirdi.
bizim hatamız kusura bakma deyip 1 kuruş istemeden hallettiler ve 15 dakkada hallettik.
kilometre sayacının kablosu janta sürtüyordu götürdüm,bi kelepçe takıp hallettik
gazı kesince çıkırtı sesi geliyordu,kaldırdım orta sehpaya baktım zincir sallanınca ses yapıyor, götürdüm, "artçı kiloluysa olur" dedi, zinciri gerdi hallettik.
tekirdağda servis konusunda sıkıntı yaşamadım şimdilik ve bakımda değiştiğim yağ(30 tl 1lt motul) hariç hiçbir ücret ödemedim.
Sa. önümüzdeki hafta beyzanı alıyorm bende
motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...
Bugun benzin olcumu yaptim 20 liralik benzinle yedege dusmeden 150 km yapti ama ben yolda felan kalmayayim felan diye benzin aldim tekrar .
Yani 100 km de suan 2.8 lt yakiyor suan 950km de motorum
1700 KM-255 TL
sıfır km den beri takip ediyorum.
kuruş hesabı km de 15 kuruş.
1700km de 55lt benzin.
100km de 3,2lt tüketim.artçılı çok biniyorum son 300-400 km de.
İlk motorumdu ve çok memlundum şikayeti olan arkadaşlara saygı duyuyorum ama bi japon alamıyosanız bence en iyi motor rks şu an.
Bugun 1000km yazisini gorunce motoru epey zorladim
Motor acmak diyorlar ya onu yapmaya calistim 9000 devire kadar her viteste cikardim 90km hiza cok cabuk ulasiyor
Trafik oldugundan dolayi daha fazla basamadim
ben alalı 1 ay oldu bugün bende 2000km yazısını görücem 2 km sonra :D
artçıyla çok bindim bu ara zincir saldı yine kendini.serviste usta ön dişliyi büyütelim diyordu, akşam gidicem gergi için bakalım belki değiştiririm birde o ringli zincir takarım.zincir şıkırdadığı için bu ara çok zorlamadım ama ara ara tek başıma binerken 9500leri zorluyorum 2-3-4. viteslerde.eğilincede 115e kadar gidiyor dahada gitmiyor
Sa arkadaşlar sizin motorlar boş viteste kesiciye kaç bin devirde giriyo
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)