Mustafa abi, senin motorda gidona sarılı olan telefon kablosu gibi kıvrım kıvrım olan şey nedir ya. Çok merak ettim valla. :D
Mustafa abi, senin motorda gidona sarılı olan telefon kablosu gibi kıvrım kıvrım olan şey nedir ya. Çok merak ettim valla. :D
onu bende çok merak etmiştim zamanında :D disk kilidi çok önemli mi ya bende böyle kalın bir zincir var demire kitliyorum ?
Bugün yine motora binemeyecegim anlaşılan. Son 3 günde olduğu gibi yine yağmurlu hava. :(
RKS Titanic kullanıcıları facebook sayfası
http://www.facebook.com/pages/RKS-Ti...51587438337832
slm arkadaşım bir ufak oynamayla 140 çıkar bilir ben 131 gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
slm arkadaşım biraz oynamayla 140 görür ben ufak bir oynama yaptım 131 gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
son sürat konusu yanlış diyecektim ki 117 yaptım yazmış arkadaş.... bu olabilir ama 140 olmaz...[/QUOTE]
slm arkadaşım biraz oynamayla 140 görür ben ufak bir oynama yaptım 131 gördüm
arkadaşlar hepinize iyi günler
ben hanıma bir yazık mont bakıyorum
2 mont arasında kararsız kaldım yorumlarınızı almak isterim
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7966443/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7036381/detay/
1.mont daha güzel
ikiside guzelde deneyerek alinmasi bence daha mantikli
kullanan arkadaşlar... Bu RKS150 nin lastikleri kaç inçtir.
Dun bayıde ınceledım 18 taksıt ıcın fıyat aldım fakat sesını duymak ıstedım olmaz dedıler,sesını duymak ısteyen bınmekte ıstıyor falan,test motorumuz yok dedıler ama yarın baska bı bayıde test motoruda buldum kısmet bakalım,ınsallah fıyatta anlaşırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
Gazıhan ve oğuzhan arkadaşlar acaba son hız nedır rks150 de,youtube de sadece 200luk vıdeolar var
3300 bolu18 ama sadece bonusa
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Sızce hangı rengı guzel ? Sıyah kırmızı beyaz hepsı var yenı tıp yazı olan alt sakalı olanlar gelmiş
alt sakal hoş duruyor.2013 modeller gelmiş.fiyat hala 3400 ama biraz daha inerler.siyahını görmedim.bordo olanı pek hoş gelmedi bana.beyazı güzel.
bu hafta beyaz 0 km alarak aranıza katılıyorum
Gri al.ve 18 aya komisyon aldımı?
Bıraz once motoron dergısının bır senedır test ettıgı motoru rks fabrıka magazası(tıtanıum motor)da test ettım,km sı7800 cıvarı idi,motorda tıtreşim yok sayılır,amortısorler guzel,arka fren benım kullandıgım motorda hıç tutmuyordu,fakat ben cbf ın sessızlıgıne alışmışım galıba motorun sesi bana bıraz fazla geldı yada egzosu bıraz fazla seslimi desem ,kullananların yorumu daha dogru olur sonuçta ben bi on dakka test ettım,test motorunun motor koruma demırı falan kırık idi onun şangır sungur sesı falan derken bıraz hayal kırıklıgı oldu yanı bence test motoru bakımlı olacakkı adam vıtrındekı motoru almak istesın.neyse akşama kadar düşünüp kararımı vericem,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
17inç lastıkler
Denediğiniz motorun sıkıntılarının olması bana kalırsa tamamen bayii'den kaynaklanıyor. Markaya maletmemek lazım kanımca.
Egzos sesi benim motorumda standart bir ybr'de ne kadarsa o kadar. Beni rahatsız etmiyor. Hadi ben yeni motorsiklet kullanıcısıyım bilgim yok ama birkaç eski motorsiklet kullanıcısı arkadaşım da kullandı motorumu. Kedi gibi tıs tıs bi sesi var, güzel gidiyo gibi yorumlar aldım.
Bir de devir yükseldikçe sesin artması normal bence ve o 8000d/d civarındaki motordan gelen o uğultu sesi acayip hoşuma gidiyor, söylemeden edemiyecem.
Son hız olarak değerlendirmemek lazım bu motoru sonuçta racing bir motor değil ama illa ki merak ederseniz şu an motorum 850km'de ve en fazla şimdilik 113km/h gördüm göstergede.
Yine de dediğim gibi sadece bu motor için konuşmuyorum, bana kalırsa 100 km/h de sabit bir hızla ilerleyebilen, racing olmayan ve küçük hacimli bir motorda hız konusu benim için nihayete ermiş oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)