RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Bu küba bayisi nerede yazarsan bende gidebilirim 150 lik varsa..
Reklamlar
-
var var 150 likde var Sitesinde Çankırı caddesi Yüba iş hanında olduğu yazıyor ancak ordan taşınmış. Yiba iş merkezinin yanından aşağı inen yolu takip et 200 metre sonra görürsün
-
agustosbocuu adlı üyeden alıntı
Bugün Ankara'da ki Küba Motor bayine gittim 200 lük olanına resmen aşık oldum makine dehşet diyebilirim. Kalın lastikler heybetli duruşu ilk etapta insanı cezbediyor. 150 liğe göre Ön arka disk firen var ayrıca 150 de olmayan yağ soğutma sistemi var 150 nin arka fren Disk jantlar 16" yanılmıyorsam bunun yanında pek bir ufak tefek kalıyor.Kısa bide video çektim ama canlı görmeniz lazım.
http://www.youtube.com/watch?v=ebbcw...ature=youtu.be
eline sağlıkta o nasıl kötü bir kamera :D
-
zaten çalıştığına video çektiğine bile şaşırdım :DD RKS 200 alacam telefona para harcayamam idare edin
-
Uway adlı üyeden alıntı
Bu küba bayisi nerede yazarsan bende gidebilirim 150 lik varsa..
yiba çarşısına git küba nerde de rks nerde deme bilmezler :D
-
gazo0202 adlı üyeden alıntı
bız onu hesaplamıyoruz son mesajları okumuşsun sen önceki yorumlarda 13 kuruş yaktığını söyleyen var .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
arka çanta demiri benim satın aldığım yerde var onu bulmak sorun olmaz.
Sagol gazıhan, alayımda motoru inşallah
-
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
cenkito adlı üyeden alıntı
arkadasım ben sitesine baktım resimlere bakıyorum ama RKS200 de yağ sogutma radyatörü bir türlü göremedim
nereye saklamıslar aceba
ayrıca yağ sogutma radyatörü olmayan tüm hava sogutmalı motorlar aslında yaglama ile de sogutmalı sayılabilir. ama aracın önünde su sogutmalı olanlardaki gibi yağ radyatörü olan modellerde vardır
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
örnegin cbf 250 yag sogutma radyatörlü
04:40 da yağ soğutma karbiratöründen bahsediyor
-
radyotoru görememişim utandım varmıs
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
beyaz jant şeridi ceksem çok mu apaçı, çingene tarzı olur. Var mi fikri olan. Bu arada bilmeyen için benim rksnin rengi de beyaz
-
ugur borda yap ben aldim 2 liraya sen alma cok dandik cikti guzel birsey al benim aldigim yapismiyor bile :D
-
gazo0202 adlı üyeden alıntı
ugur borda yap ben aldim 2 liraya sen alma cok dandik cikti guzel birsey al benim aldigim yapismiyor bile :D
Bordo olur mu olm beyaz motora. Sen ne renk aldın bu arada
-
bordo aldim :D 200 lugun orjinalinde var bordo kirmiziya yakin :D
-
Ayna alırken şerit de alırım artık.
-
boya için Akçalı kullanabilirsiniz.
-
makseli adlı üyeden alıntı
boya için Akçalı kullanabilirsiniz.
boya yı jant şeridi için mi kullanacağız ?
-
ben egzos a felan kullandım da, boya deyince hemen yazdım
öncesini okumadım :D
-
:D boya yapmaya tecrübemiz yetmez ya :D
-
makseli adlı üyeden alıntı
ben egzos a felan kullandım da, boya deyince hemen yazdım
öncesini okumadım :D
Bugün sizi saat 12 sularında bakanlıkların orada gördüm sanırım bir 200 lük vardı..Doğrumudur
-
Uway adlı üyeden alıntı
Bugün sizi saat 12 sularında bakanlıkların orada gördüm sanırım bir 200 lük vardı..Doğrumudur
yok ben değildim.
12 de çalışıyordum. Öğlen arasında en fazla yakın bir yere öğle yemeğine gideriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler