Kardeş ne olur kızma bana ama SYM'yi mi yerdin, RKS'yi mi övdün anlayamadım valla
Ama koruma demiri konusunda karar veremedim hala. Belki caydırabilirsin beni
Kardeş ne olur kızma bana ama SYM'yi mi yerdin, RKS'yi mi övdün anlayamadım valla
Ama koruma demiri konusunda karar veremedim hala. Belki caydırabilirsin beni
Ehliyeti bi al da sen hele önce, taktırırsın bi ara
arkadasım bende motoruma kuba kb 150 demiri almıstım henüz takmadım ama hazırda duruyor, tabi uymadı ama demircide uydurdum bence o modelde gayet basarılı
ilk resim http://www.motosiklet.net/forum/moto...kb150-9-a.html
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Aslında şöyle bi göz ucuyla canlandırınca olur gibi. Bide mat siyaha boyadın mı tadından yenmez mi acabaa
Gazihan duydun demi yarın bu koruma demirini de deniyosun
Bu motorum vidyosunu bilen varmı ama kanuni olacak umxstreet değil ?
Fiat servisinde bi abi var burda, birsonraki oraya malzeme bırakmaya gidişimde boya konusunda sorularım olacak. O tahminimce çözer bu mat boya ve çizilme olayını
Uwax kanuni derken anlamadım. Hangi motordan bahsediyosun
bence uway karıstırdı forumları, yazacagı sayfayı, kanuni phamtom la karısıtrdı bence çünkü onu da umglobal üretiyor, hatta benim motoruda
http://umglobal.com/en/index.php/sport/xtreet_2013
Uway benden önce davrandı
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Karıştırmadım
bu model zaten bir ara küba fastwind adıyla TR de de satıldı
sahibindende kuba fastwind adıyla ararsan bulabilirsin
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Uway duymamıştım daha önce de sinyalleri güzel düşünmüşler yan tarafa
RKS'ye denesek nasıl olur acaba
Bilemiyorum bu arada Bu konunun birinci sayfasında motorun tanıtım resmi var yağ soğutma diyor..Hayırdır?
Teknik bilgim yok ama radyatör olmadığını motorda biliyorum.
Arkadaşlar selamlar,adım Türker,butun sayfaları okudum gercı ama kafama takılanları sorayım sıze ben artcı olarak onyasındakı oglumla dolasıyorum,eskı motorumda topcase ve sırtdayama vardı sorunyoktu yanı,şimdi ben arka canta demırı bulabılecekmıyım yoksa uydurma bıseymı yapmak zorunda kalıcam,ıkıncısı tvs ıle kıyaslamak yanlışmı olur, fuarda kafam ıyce karıştı gercı ama bu ıkısı arasında kaldım,bıde kanunı leopard da cbf150 kopyası gıbı,tıtanıkle aynı fıyat ama suan kullanan yok,dolayısıyla yorum yapan da yok.bakalım yarın rks yı bıde bayıde gorup denemek ıstıycem...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)