benim rks kilometrede 13 kurus yakıyor sizce normalmi su an 1000 km de
selam arkadaşlar
eski bir mondial 250 mct kullanıcısıyım...8 ay bindikten sonra tiksinerek sattığım motorumdan sonra koca bir sezon motorsuz gezdim...bu sene yazın düğünüm olmasına rağmen aradım taradım hiç kimsenin sağlamadığı imkanı sağlayan bir satıcı buldum (sahibinden.com sağolsun)...2 gün önce 36 ay vadeyle aldım motorumu ... sıfır olsun benim olsun mantığından (ne de olsa hanıma kuma geliyor kullanılmış olmasın değil mi :D ) ...
neyse işin espirisi ve geyik tarafı bir yana forumu baştan aşağı satır satır okudum ve mct de yaşadığım kronik sorunların hiçbirini yaşamayacağıma kanaat getirdiğim için (fren...titreşim...aşırı yakıt tüketimi...hantallık..."1*N*2 arası vites geçiş sorunu") bu modele karar verdim... motorum henüz elime geçmedi ama binen arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla honda cbf 150 den gönüllü bir makine ... göstergeleri ve 2013 modeldeki alt sakalı motora ayrı bir hava katmış ...
motorum elime geçtikten sonra daha fazlasını sizlerle paylaşma imkanı bulacağım
şimdilik hoşçakalın
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN (KASKINIZI MONTUNUZU İHMAL ETMEYİN)
SAYGILAR
varsın küçük olsun derli toplu durması daha iyidir diğeri kalıbı kadar iş görmüyordu :D
Güzel motor gerçekten 3 aydır araştırmasını yaptım.Ama hala YBR ile Bu RKS arasında gidip geliyorum :D
sanırım rks performans konusunda olmasa da az yakıt konusunda apache'ye kafa tutuyor. Zaten commuterler içinde bir apache iki de rks. Umarım yakında hakettiği ilgiyi ve saygıyı görür.
Tabi yedek parça sıkıntısı yaşatmazsa
Abilerim bu motorun performansı konforu yakıt konusu olarak aklınıza ne gelebilirse bilgilendirebilir misiniz motorun neresinden iyi olduğunu pek anlayamam o yüzden sizin gibi bilgili abilerimize sormak beni daha iyi bilgilendiricektir umarım
Bugün dolaştım biraz fotoğraf falan çektim, beğenecek misiniz bakalım RKS (Rüzgarın küçük sevgilisi)'mi
Kısaltmam nasıl olmuş
Gayet güzel..Kazasız sürüşler
Sağolasın, hepimiziz inşallah kazasız belasız, bol zevkli sürüş deneyimlerimiz olur
Bu arada SYM Wolf de yazıyo sizin motosikletiniz bölümünde, biliyorum kıyaslanması çok saçma ama ufak benzerlikleri, ortak güzellikleri varmı SYM ile RKS arasında?
kısaltman cok güzel olmus, motorunda hayırlı ugurlu olsun kazasız günler dilerim
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Yok gazi yaa, koruma demiri hoşuma gitmiyo,fırsat olduğunda YBR nin spor tip koruma demirleri varya, onlardan almayı düşünüyorum uydurabilirsek RKS'ye
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Teşekkür ederim cenkito, kısaltmayı da buraya fotoları eklerken uydurdum
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...ODEL-ON-TAMPON
Bundan bahsediyorum gazihan. Sence de CG demirinden daha hoş durmaz mı ne diyosun? Ki bide uyarsa,
Açıkcası bir benzerliği yok SYM yaklaşık 3 ay gibi bir süre bindim,ondan sonrada sattım ihtiyaç gereği..bizim caddeler için ve yeni başlayan 2.motorunu alacaklar için uygun bir motor yakıt tüketimi olsun vesaire..tipide fena değildir.Yedek parçası biraz sıkıntı okadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Yok yahu koruma demirin güzel..Yelken gibi olanları napıcaksın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)