Merhaba Alişoğlu; motosikletiniz hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın, uzun süredir MT' yi takip etmeme karşın yeni üye oldum.
Yakın zaman önce aynı motosikleti almış bir kullanıcıyım ve benzer sorular benim kafamda da var. Bildiğim
kadarıyla Bursa merkezde bir tane servis var.(küba'nın sitesinde merkezde küba servisi olarak geçiyor,
söylediğin servis yetkili rks servisi midir bilmiyorum. Önceki motosikletimden benim edindiğim
fikir servislerin (elbette hepsi için muhakkak ki değil) bazılarının para kazanmak üzerine çalıştığı,
yani motosiklet kullananan kişinin eli anahtar tutmalı bence. Yoksa üç liralık bujiye kaç lira
verdiğini sonradan öğreniyor insan servislerde. Bahsettiğin servis farklı markaların da servisliğini yapmaktadır. Dişliler kırılmış mıdır; buradan anlamak
zor, servisine gtürmelisin.Ve servis hakkında, garantiden karşılanıp karşılanmadığı
hakkında paylaşımda bulunursan ben dahil sanırım Bursa'daki diğer kullanıcılar da memnun olur. Bu arada motosikletim de rodajda haliyle
ve hangi servise
ilk bakım için götürsem, hangi yağı alsam vs.. diye düşünüyorum.İlk mesajım biraz karışık ve uzun oldu galiba, kusura bakmayın..