Muğla'dan selamlar . Yolu düşen herkesi beklerim dostlar.
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...0f&oe=54E29AD9
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
İzlenimlerimden de bahsedeyim biraz. Motorumu sıfır aldım ve alalı 3 ay oldu. Şuan 1700 km de.
Servisdeki ustalar ise gerçekten iyi ve bazen para bile almadıkları oluyor. ( Gökova Motor - Marmaris )
Şuana dek en uzun, gidiş geliş 300 km yol yaptım. Hiç durmadan 150 km sürdüğüm oldu ( Muğla - Bodrum ). Banamısın demedi. Zaten genelde orta-uzun mesafelerde kullanıyorum. Defalarca Marmaris'e gittim geldim, bilenler bilir Sakar yokuşu ünlüdür ve bir kez olsun teklemedi. Bunlar dışında üniversiteye gidip geliyorum işte. Güneşli havayı gördüğüm an şehir dışına kaçıyorum ama. Marmaris, Bodrum, Akyaka, Fethiye ..
Motor şuan canavar gibi. Motul yağ kullanıyorum (en iyi yağ) . Sesi deseniz ilk aldığımdan çok farklı şuan. Motor açıldığı için canavar gibi gür çıkıyor şimdi. Açıkçası uzun yolda beni rahatsız ettiği bile oluyor.
Titreşim sürücüye çok az var, tatlı bir titreşim oluyor gaz verince. Ama artçı bayağı hissediyor. Artçının ayaklıkları fena titriyor.
0-100 arası ivmelenmesi gerçekten çok iyi ama 100 den sonrası ağır.
Kafama takılan tek bir şey var şuan, onuda ustaya gösteremedim henüz. Motor bloğundan teneke sürtme sesi gibi cızz diye bir ses geliyor bazen. Çok az ama kafama takıldı işte göstereceğim yakın bir zamanda.
Lastiklerden de bahsedeyim az. Bildiğiniz gibi lastikler çok kötü ama ben doğru frenleme sayesinde ıslak, kaygan, kuru mucur her türlü zeminde sıkıntı yaşamadan sürdüm.
Bütün motorcu kardeşlerime iyi sürüşler.