RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ekim 2014, 19:21
Kusura bakma yeni gördüm de. Paylasayım hemen motor aslında cok seri mesela ybryi felan uzuyor benimki kalkışlarda olsun yolda olsun. Titresim twslere göre daha az arkadaki biraz etkileniyor ama önde kullanan için bir sorun arz etmiyor. Yakıt kullanmana göre fark ediyor. Yakışıklılık bakımından biraz gösterişi var mesela beni ilk başlarda cok durdurup soruyorlardı. Olumsuzlugunu pek görmedim suana kadar
Reklamlar
-
20 Ekim 2014, 22:28
Lydian adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
Motosikletimi Balıkesir ili Dursunbey ilçesi Meleşoğlu Ticaret e götürmüştüm. Ustanın söylediği üzere egzos konusunu Gaziantep ile görüşmüş. Onlar 6 ay geçtiği için garanti kapsamına girmez demişler. Bu hafta gece çalışıp gündüz uyuduğum için konunun üzerine kendim düşemedim ama en kısa zamanda bende arayıp fabrikaya durumu anlatacağım.Diğer detayları özelden yazarım.
hakan_biolog adlı üyeden alıntı
Abi azıcık Ankara'da çıkın gezin yağışlar ve soğuk tam anlamıyla başlamadan. Hazır Ulaş'da müsaitken
Burda pek motorcu çevrem olmadığından arkadaşlar anca bana artçılık yapıyorlar
Ankara'da hava sabahları ne durumda bilmiyorum ama jikle çekmeden motor kaç bin devirde çalışıyor rolatntideyken? Ben sabahları tek marşla jiklesiz çalıştırıyorum ve 2.000 devir civarında başlayıp sonra 1.700 civarında sabitleniyor. Böyle başlaması normaldır herhalde ? Burda sabahları artık motor üzerinde çiğ oluyor sabah 9-10 a dek...
Hakan Ankara da havalar sabah oldukça soğuk. Ben kapalı garajda tuttuğum ve sezonu kapattığım için net bir bilgi veremiyeceğim.Sanırım Ulaş sürekli kullandığı için doğru bilgi verecektir.Ama normal havalarda 1500-2000 arası bir devir vardı. Ancak tahminim havalar soğudukça jikle ihtiyacı olacak. Kışın Ankara da jiklesiz çalıştırmak mümkün olmaz diye düşünüyorum.
-
21 Ekim 2014, 00:30
hitit63 adlı üyeden alıntı
Hakan Ankara da havalar sabah oldukça soğuk. Ben kapalı garajda tuttuğum ve sezonu kapattığım için net bir bilgi veremiyeceğim.Sanırım Ulaş sürekli kullandığı için doğru bilgi verecektir.Ama normal havalarda 1500-2000 arası bir devir vardı. Ancak tahminim havalar soğudukça jikle ihtiyacı olacak. Kışın Ankara da jiklesiz çalıştırmak mümkün olmaz diye düşünüyorum.
Abi sabah hava her yerde soğuk hatta bugün termal içlik kullanmama rağmen dondum. Hafta sonları öğlen saatlernde kullanıyorsunuzdur diye düşünerek sordum. Okul ev arası 10 km olduğundan mümkün olduğunca koruma kullanarak motor keyfine devam etmeye çalışıyorum. HEr ne kadar içlik kullansam da diz örtüsü kullanmak daha iyi olacaktır. Diğer marka model kullanıcıları ha bire sübap ve karbüratör ayarı yaptırıyor. Rks kullanan arkadaşlarda böyle bir uygulama yapan var mı ?
-
21 Ekim 2014, 11:49
Abi azıcık Ankara'da çıkın gezin yağışlar ve soğuk tam anlamıyla başlamadan. Hazır Ulaş'da müsaitken
Burda pek motorcu çevrem olmadığından arkadaşlar anca bana artçılık yapıyorlar
Ankara'da hava sabahları ne durumda bilmiyorum ama jikle çekmeden motor kaç bin devirde çalışıyor rolatntideyken? Ben sabahları tek marşla jiklesiz çalıştırıyorum ve 2.000 devir civarında başlayıp sonra 1.700 civarında sabitleniyor. Böyle başlaması normaldır herhalde ? Burda sabahları artık motor üzerinde çiğ oluyor sabah 9-10 a dek...
müsaitim ama Ankarada hava gercekten çok soğuk üşüsemde sürüyorum devirin öyle göstermesi normal bende de oluyor ısınınca düşüyor bugüne kadar birkaç kere jikle actım fakat motor stop ediyor jiklede :D bende elimle 4 bine sabitliyoprum öyle ısıtıyorum
Murat abi internetimin yavaşlıgından dolayı fotografları atamıyorum en kısa zamanda atıcam
-
21 Ekim 2014, 12:16
ulasgncrock adlı üyeden alıntı
müsaitim ama Ankarada hava gercekten çok soğuk
üşüsemde sürüyorum devirin öyle göstermesi normal bende de oluyor ısınınca düşüyor bugüne kadar birkaç kere jikle actım fakat motor stop ediyor jiklede :D bende elimle 4 bine sabitliyoprum öyle ısıtıyorum
Murat abi internetimin yavaşlıgından dolayı fotografları atamıyorum en kısa zamanda atıcam
Jikle gözlemdediğim kadarıyla çok kademeli. Bir kaç deneme yapıp doğru kademeyi bulmaya çalış. Gün içinde hava ısınınca es geçme bare
Bütçem az düzelince beni yine kaşıntı tuttu Far lambasını osram night breaker tarzı bir şeyle değiştireyim diyorum. Gösterge ışığını da beyaz led yapayım fakat led işine pek cesaret edemiyorum elimde kalır korkusuyla
-
21 Ekim 2014, 19:00
Benimkide soğukken jiklesiz çalıştırıyodum. Önce yüksek devirde çalışıyor sonra devir normale dönüyordu. Jikleye hiç ihtiyaç duymamıştım
-
22 Ekim 2014, 12:24
Alalı beri yaklaşık 4.000 km yi geride bıraktım, benden önceki sahibi de 4-5 bin km yapmıştı. Her yönüyle memnunum ve ilk günki heyecanla kullanmaya devam ediyorum. Motora alıştıkça biraz biraz yatırmalara başladım. Bulunduğum üniversite yokuşa kurulmuş durumda ve bu dik yokuşu 4./5. vitesle çıkmak apayrı bir tat diğer araçlar nazlı nazlı çıkarken. Bu ara 1 den 2 ye yada 2 den 3 e atarken bazen tam geçmiyor yada geçmiyormuş gibi geliyor bana. Debriyaj yada dişliden/zincirden mi kaynaklanıyor olabilir yoksa ben mi biraz seri kalktığımdan geçiremiyorum Branda konusunu hala çözemedim, tavsiyenize açığım
-
22 Ekim 2014, 19:05
Alalı beri yaklaşık 4.000 km yi geride bıraktım, benden önceki sahibi de 4-5 bin km yapmıştı. Her yönüyle memnunum ve ilk günki heyecanla kullanmaya devam ediyorum. Motora alıştıkça biraz biraz yatırmalara başladım. Bulunduğum üniversite yokuşa kurulmuş durumda ve bu dik yokuşu 4./5. vitesle çıkmak apayrı bir tat diğer araçlar nazlı nazlı çıkarken. Bu ara 1 den 2 ye yada 2 den 3 e atarken bazen tam geçmiyor yada geçmiyormuş gibi geliyor bana. Debriyaj yada dişliden/zincirden mi kaynaklanıyor olabilir yoksa ben mi biraz seri kalktığımdan geçiremiyorum
Branda konusunu hala çözemedim, tavsiyenize açığım
Hakan RKS gerçekten güzel bir motor. Gerçek çinliye benzemiyor. Çakma Avrupalı gibi. Ancak şu motoru yatırmaları bırak. Onu bu asfaltlara güvenerek yapmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Branda konusuna gelince motoru kışın kullanmayacaksan kapalı bir yerde veya yağmur düşmeyen bir yerde muhafaza et. Sürekli kullanacaksan tak çıkar eziyet olur. Boşuna uğraşma.
-
23 Ekim 2014, 09:28
..... Ancak şu motoru yatırmaları bırak. Onu bu asfaltlara güvenerek yapmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Branda konusuna gelince motoru kışın kullanmayacaksan kapalı bir yerde veya yağmur düşmeyen bir yerde muhafaza et. Sürekli kullanacaksan tak çıkar eziyet olur. Boşuna uğraşma.
Abi uyarınız için teşekkürler. Yatırma derken yarışlardaki gibi bir durum aklınıza gelmesin. Biraz daha dar dönüyorum diyelim. Merak etmeyin burda asfalt yeni ve temiz. Zaten pür dikkat gidiyorum her gün gidip geldiğim yollar olsa bile. Mümkün olduğunca kışın da kullanma taraftarıyım. Soğuk şimdilik pek sorun olmuyor ama yağmur için biraz hazırlık yapmak gerekiyor. Oturduğum yerde ve iş yerimde ne yazık ki kapalı garaj yok. Biraz mecburiyet dolayısıyla branda kullanmalıyım. Çakma avrupalı değil de balkanlardan gelmiş gibi
-
23 Ekim 2014, 11:19
Tüm titanic 150 kullanıcılarına selamlar Rks Titanic 150 alma konusunda baya niyetlendim. Başlığı da bayadır takip ediyorum. Fakat bir kaç küçük sorum olacak sizlere. Rks'nin sitesinde şuan fiyatlar görünmüyor, Kuba motorunda zira öyle. Mail attım dönüş yapmadılar. Motoru sıfır alacağım. Sizce biraz daha beklemeli miyim? Kış aylarında, özellikle de fuardan sonra herhangi bir indirim olur mu? Biraz da sabırsızım aslında bu konuda. Önerilerinize ihtiyacım var
-
23 Ekim 2014, 14:44
Abi uyarınız için teşekkürler. Yatırma derken yarışlardaki gibi bir durum aklınıza gelmesin. Biraz daha dar dönüyorum diyelim. Merak etmeyin burda asfalt yeni ve temiz. Zaten pür dikkat gidiyorum her gün gidip geldiğim yollar olsa bile. Mümkün olduğunca kışın da kullanma taraftarıyım. Soğuk şimdilik pek sorun olmuyor ama yağmur için biraz hazırlık yapmak gerekiyor. Oturduğum yerde ve iş yerimde ne yazık ki kapalı garaj yok. Biraz mecburiyet dolayısıyla branda kullanmalıyım. Çakma avrupalı değil de balkanlardan gelmiş gibi
Hakan Bravo, tanımlaman çok güzel oldu. Tam Balkanlar tipi. Sana bonus olarak Bir branda hediye olarak yollayacağım. Daha önce aldım ama depoda bisikletleri örtmek için kullanıyorum. Ben kapalı garajda muhafaza ettiğim için kullanmıyorum. Bana bir telefon, ulaştıracağım adres bilgisini de verirsen işine yarar bir branda gönderirim sana.
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
mmysgr adlı üyeden alıntı
Tüm titanic 150 kullanıcılarına selamlar
Rks Titanic 150 alma konusunda baya niyetlendim. Başlığı da bayadır takip ediyorum. Fakat bir kaç küçük sorum olacak sizlere. Rks'nin sitesinde şuan fiyatlar görünmüyor, Kuba motorunda zira öyle. Mail attım dönüş yapmadılar. Motoru sıfır alacağım. Sizce biraz daha beklemeli miyim? Kış aylarında, özellikle de fuardan sonra herhangi bir indirim olur mu? Biraz da sabırsızım aslında bu konuda. Önerilerinize ihtiyacım var
Kışın kullanmayacaksınız. biraz bekleyin hem fiyatlar kotalı satışlar nedeniyle daha düşer, ya da promosyon ürün verirler. Bu motoru almadan önce bu forumda soracağınız tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Ama daha spesifik sorularınız varsa RKS ciler size en doğru bilgiyi vereceklerdir. Tavsiyem biraz beklemede kalın.
-
25 Ekim 2014, 09:19
Değerli arkadaşlar,
Forumda hareketsizlik var.Sanırım kışa giriş durumu yaklaştıkça hüzün çöktü hepinize. Motorlarınızı yağlamayı.kapalı alanlarda saklamayı ihmal etmeyin. Kışın da kullanacaksanız, sağlam giyinmeyi,yağışlarda daha dikkatli olmayı unutmayın.
-
25 Ekim 2014, 10:50
Hakan Bravo, tanımlaman çok güzel oldu. Tam Balkanlar tipi. Sana bonus olarak Bir branda hediye olarak yollayacağım. Daha önce aldım ama depoda bisikletleri örtmek için kullanıyorum. Ben kapalı garajda muhafaza ettiğim için kullanmıyorum. Bana bir telefon, ulaştıracağım adres bilgisini de verirsen işine yarar bir branda gönderirim sana.
İnce düşünceniz için teşekkür ederim abi. Kapalı alan da olsa ister istemez toz birikiyor eşyaların üzerine. Bu yüzden hali hazırdaki brandanızı devam ettirmeniz daha doğru olacaktır. Branda kullanan arkadaş varsa kendilerinden olumlu ve olumsuz yönlerini duymak faydalı olacağından sorup duruyordum. Ya normal bir şey alcam yada brandacılara yaptırcam. İmkan olursa bugün branda fiyatı alma dışında sanayiye uğrayarak biraz daha kalın sesli korna almayı düşünüyorum trafikte farkındalık adına.. Diğer yandan insanların ve motorun pek sorunu kalmadığındından eskisi kadar aktif olmuyorlar. Kar yağmadığı, yerler buz olmadığı sürece ben kullanmayı düşünüyorum. Nasip olursa kasımda lastik değişimi yağmurluk altı alırsam daha da rahat etmiş olacağım.. Tüm motorculara kazasız belasız yan yatmasız sürüşler..
-
25 Ekim 2014, 17:47
Hakan kışın kullanan tüm arkadaşların lastikleri değiştirmesi elzem gibi görünüyor. Sadece yağışta değil,soğuk havalarda bile lastik soğuk olduğunda kalitesiz silgiler gibi oynuyor.Yüzeye tutunamıyor. Bu nedenle kış lastiği kullanılmalı.
-
27 Ekim 2014, 00:53
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
Kışın kullanmayacaksınız. biraz bekleyin hem fiyatlar kotalı satışlar nedeniyle daha düşer, ya da promosyon ürün verirler. Bu motoru almadan önce bu forumda soracağınız tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Ama daha spesifik sorularınız varsa RKS ciler size en doğru bilgiyi vereceklerdir. Tavsiyem biraz beklemede kalın.
Bugün Bursa'da ki bayiyi aradım, ellerinde 1 adet kırmızı titanic 150 kaldığını ve fiyatının da 3.900 olduğunu söyledi. Kuba'nın ve Rks'nin web sitelerinde fiyatların görünmediğini söyledim, sezon sonu stoklarla alakalı sıkıntı olduğunu vs. öğrendim. Bakalım şimdilik beklemekten başka şansım yok.
-
27 Ekim 2014, 19:06
mmysgr adlı üyeden alıntı
Bugün Bursa'da ki bayiyi aradım, ellerinde 1 adet kırmızı titanic 150 kaldığını ve fiyatının da 3.900 olduğunu söyledi. Kuba'nın ve Rks'nin web sitelerinde fiyatların görünmediğini söyledim, sezon sonu stoklarla alakalı sıkıntı olduğunu vs. öğrendim. Bakalım şimdilik beklemekten başka şansım yok.
Bekleyin,bekleyin daha önce dediğim gibi taksitli satışlar, ilave hediyeler, fiyat düşürmeler ile daha iyi koşullarda alabilirsiniz. Size bir önerim TVS apachi ile bajaj discovery ile de ilgilenin. RKS de dahil olmak üzere birbirine kalite açısından çok benziyor.Hatta Discoverinin şehir içi sürümü RKS ye göre daha rahat. RKS yi almadan önce bu motorları da bir incelemenizde yarar var.
-
29 Ekim 2014, 07:56
Tüm arkadaşların Cumhuriyet Bayramını kutluyor. En büyük kazanımımız olan Cumhuriyeti bize armağan eden, Büyük önder Atatürk ve bu yolda mücadele edenleri sonsuza kadar yüreğimizde taşıyacağımız inancıyla rahmetle anıyorum.
-
29 Ekim 2014, 18:31
-
29 Ekim 2014, 20:07
Melih öncelikle aramıza hoş geldin.
Sigortayı satış işlemi yapıldıktan sonraki 15 gün içerisinde yaptırmalısın.
Sigortayı 70-110 TL arasındaki fiyat verenlere yaptır.
Lastikler için sava marka uygun ve üzerindeki lastiklerden daha iyi olacağını forumdaki iletilerden çıkarıyorum.
Koruma demiri takmadan sakın fazla sürme.
Ben koruma demirini aydın nazilli den bu forumda felix-bjk avatarlı abdurrahman aydın dan aldım. Korkma 5-10 TL arası kargo ücreti ödersin.siparişi verirken sakallı model olduğunu belirtir.
Lastikleri mutlaka tublesse dönüştür.
Noter satış masrafı 100-110 TL arası.
Melih umarım 3000 TL fen fazla vermemişsindir bu motora.çünkü daha önce sormuştun bize .
-
30 Ekim 2014, 00:15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler