RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ekim 2014, 22:40
hitit63 adlı üyeden alıntı
Hakan nerelerdesin? Bayram gezileri yapmadın mı? Güzel fotğraflar ancak sende oluyor. Oralardaysan bir ses ver.
Abi iş yaşamından inan gökçeada gezisi hakkında foto düzenleyip siteye yazı bile yazamadım. Aldığım tarihten bu yana 3500 km devirdim. Motordan gayet memnunum. Yazın yapmaya niyetlendiğim Ege turu için belki cbf 150 ye geçebilirim baharda ama kararsızlık had safhada. 4riders marka touring mont ve nic marka kışlık eldiven aldım. Şimdilik memnunum. Soğuk hava için diz örtüsü ve bahar için yan çanta takibindeyim. Yağmurda binme kısmında kararsız olduğumdan yağmurluk alma ve lastik değiştirme konusu şimdilik beklemede... Arka dişli ve zincir değişimine gelecek bakımda gidebilirim. Zincir konusunda marka tavsiyesi olursa sevinirim. Gruptan yolu düşüp de haber etmeyen olursa darılırım.
Reklamlar
-
09 Ekim 2014, 18:35
Hakan Bak şimdi. CBF 150 ye geçmen demek RKS 150 nin bu işi beceremeyeceği anlamına gelmiyor mu? Anlaşılan son mohikan gibi en son RKS kullanıcısı ben olacağım. Haydi Büyük cc motora geçeceğim dersen anlardım. Şimdi buna ne diyelim. Nasıl üzülmeyeyim. Kaliteli motor diyoruz. Şöyle böyle diyoruz. Fakat satıp da kurtulalım gibi bir durum da ortada var gibi. Ama şunu unutma CBF ile aralarında büyük bir fark yok. Sen artık büyük cc li motorlarla uzaklara gaz açmalısın.
Selam ve sevgilerimle..
-
09 Ekim 2014, 19:24
CBF 150 ye geçmen demek RKS 150 nin bu işi beceremeyeceği anlamına gelmiyor mu?....... Selam ve sevgilerimle..
Abi RKS den yakıtı, gidişi, şekli vb açısından sonuna kadar memnunum. Endişem yapmak istediğim ege turunda artçımı yorması ihtimalı. Sadece bu yüzden başka motora geçebilirim. Yoksa uzun bir süre 250cc ve yukarsına geçmeyi hem tecrübe hemde maddi açıdan düşünmüyorum. Yani satıp kurtulma gibi derdim yok. Artçımın konforu benim için öncelikli konular arasında yer alıyor. inşallah bugün gökçeada gezimi yayınlayacağım darısı sizlere
-
10 Ekim 2014, 08:29
Haydi bakalım.Sabırla bekleyeceğiz. Uzun süre Rks li fotoğraflar yayınlanmadı.Kışa girmeden ben de birkaç gezi fotoğrafı koymak istiyorum.
-
11 Ekim 2014, 13:54
herkese selamlar keyifler nasıldır acaba bos bir vakitte bende fotograf yükleyecegim
-
11 Ekim 2014, 20:24
-
12 Ekim 2014, 14:29
-
12 Ekim 2014, 18:29
Berke hoş geldin. Ankara da hala bir grup oluşturamadık Bireysel takılıyoruz. Sanırım günler ve saatleri uyumlaştıramıyoruz.Kış geldi hala Ulaş kardeşimle bir buluşamadık. Hava uygun olursa ve gelen de olursa gelecek hafta sonu için bir etkinlik yapalım. Ben organize etmeye çalışayım.
Ben motor koruma demirini forumda Felix avatarıyla yer alan Aydın da bu işi yapan abdullah Bey'den siparişle aldım.Sahibinden com da telefonu var bulamazsanız sana mesaj atarım.
Rodaj önemli ilk 600 km de 60 km yi geçme.600 km den sonra biraz yüksek devirde kullan. Motor koruma demirinin orijinali yok.Ama imal edilenler çok iyi. Motor koruma demirini mutlaka ve mutlaka tak ve ondan sonra bin. Motorun kalitesine gelince, Çinlilerden bir gömlek üstün,hintli lerle sanki aynı gömleği giymiş, japonlardan yarım gömlek eksik. Ama önemli olan motorcunun kendi gömleğinin dokusunun kaliteli olması.Sen sürüşlerini temkinli,dikkatli,duyarlı bir şekilde yaparsan motor da sana göre şekillenir. Yani at sahibine göre kişner. Unutma sürüş biçimin kişiliğini yansıtır.
Sana kazasız güzel sürüşler diliyorum.
-
12 Ekim 2014, 23:20
-
13 Ekim 2014, 00:32
Ulaş güzel fotoğraflar da senden gelmiş. Bu fotoğrafların içinde sen de yer al. Fotoğraflar daha şenlensin.
Diğer arkadaşlar size sesleniyorum. Şehirler,kasabaları,köyler.. gezdiğiniz yerler hakkında bilgi aktarın.Güzel görüntüler paylaşın ki yolumuz düştüğü zaman bizde oralara gidip görebilelim. Bir dahaki fotoğraflar Anıtkabir ve Ankara kalesinden olacak.
-
13 Ekim 2014, 20:23
Ulaş güzel fotoğraflar da senden gelmiş. Bu fotoğrafların içinde sen de yer al. Fotoğraflar daha şenlensin.
Diğer arkadaşlar size sesleniyorum. Şehirler,kasabaları,köyler.. gezdiğiniz yerler hakkında bilgi aktarın.Güzel görüntüler paylaşın ki yolumuz düştüğü zaman bizde oralara gidip görebilelim. Bir dahaki fotoğraflar Anıtkabir ve Ankara kalesinden olacak.
Abi tek cıktıgım için cekecek kimse yok ) yoksa ve hep vaktim kısıtlı oluyor kısmetse bu iznimde de yol yapayım diyorum ama nereye gitsem diye düşünmüyor değilim
-
13 Ekim 2014, 21:09
ulasgncrock adlı üyeden alıntı
Abi tek cıktıgım için cekecek kimse yok
) yoksa ve hep vaktim kısıtlı oluyor kısmetse bu iznimde de yol yapayım diyorum ama nereye gitsem diye düşünmüyor değilim
Güneye Ulaş Güneye.... Tam vaktidir. İn doğrudan Antalya'ya kıyıdan kıyıdan çık İzmir'e kadar. Dön oradan Ankara'ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Bu arada İzmir' de gargi amcaya uğra. Oradan Çanakkaleye de git. Hakan'a uğra. Yetmedi mi? Çık Edirne'ye peynir yemeye.Hızını alamadım mı? Çık kapıkuleden.Uğra Yunanlı komşularımıza Uzo iç.Sirtaki oyna.....Bunları vaktim olsa da birkaç Rks ci ile birlikte yapsak......
-
13 Ekim 2014, 22:01
Güneye Ulaş Güneye.... Tam vaktidir. İn doğrudan Antalya'ya kıyıdan kıyıdan çık İzmir'e kadar. Dön oradan Ankara'ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Bu arada İzmir' de gargi amcaya uğra. Oradan Çanakkaleye de git. Hakan'a uğra. Yetmedi mi? Çık Edirne'ye peynir yemeye.Hızını alamadım mı? Çık kapıkuleden.Uğra Yunanlı komşularımıza Uzo iç.Sirtaki oyna.....Bunları vaktim olsa da birkaç Rks ci ile birlikte yapsak......
Ahhhh abi ahhhhh vaktim olsa hiç durmam çıkarım abiii sendee planı kurmussun yaza durmassın ankarada haahha
-
13 Ekim 2014, 22:01
Muğla - Yeniköy
-
13 Ekim 2014, 22:23
BÜYÜKSÜN Jeolog. Motorun da yakışıklı, sen de. ULAŞ bak Antalya dan İzmir e giderken, Muğlaya da uğra jeolog kardeşimle bir çay iç. Maaşallah boy 1.80 i üzerinde yine de motor küçük gözükmüyor.
Yolum oralara düşerse bana bir çay ısmarlarsın umarım. Ankara' ya yolun düşerse beklerim. İşte tüm Rks ciler gösterin fotoğraflarda güzel yüzlerinizi ve yaşadığınız yerdeki güzel fotoğrafları.
-
13 Ekim 2014, 22:23
Merhaba arkadaşlar.
Önceki sayfalardan hatırlarsınız belki benim motosikletin gaz yememe sorununu. Uzun zaman oldu ama sorun anca halloldu. 1 aydır serviste yattı motor. Bakılmadık yerini bırakmadılar.Motor bloğunu açıp piston segman yatak yorgan ne varsa baktılar.En sonunda buldular sorunu. Benzin geri dönüşüm kutusunun içi küf yapmış. Birde egzos fabrika çıkışı kapalıymış tamamen. Egzos böyle olunca gazı açtıkça gaz motora geri geliyor böylelikle motoru boğuyormuş (usta öyle demişti).Satış tarihi üzerinden 6 ay geçtiği için egzosu garantiye sokmadılar. Usta egzosu yarıp deliklerini açtı. Şimdi çekişi düzeldi motorun. Ama yakıtı çok arttı.Bugün denedim 100km de 5 lt yakıt harcamışım.
-
13 Ekim 2014, 23:23
Bu tam gargi amcalık bir konu. Cevap hakkını kulanabilirmisin. Gargi amca.
-
14 Ekim 2014, 09:51
Estağfurullah öyle herşeyden anlağım yok egzoz kaç ay olursa olsun sonradan oluşan bir problem değilde en baştan beri sorunluysa garantiye girerde bunu muhattap alacak firma nerde? Ya bide yeni motoru hemen yardırmaz 3-5 yer servis vs daha gezerdim. Bide ölçümün doğruysa 5 litre nedir yaw çok yüksek. valla adamlar karbünatörün canına okumuşlar bence. Geçmiş olsun dostum yakıt konusunda bidaha gitmen gerekecek
-
14 Ekim 2014, 11:34
Lydian kardeşim,
Şimdi diyorsun ki aletin fabrika çıkışı eksozu kapalıymış. Motor garanti süresinin satış tarihinden itibaren 6 ay geçmesi demek motorun garanti süresinin geçmiş olduğunu göstermez. Düşün ki 2 sene geçsin. Değerli kardeşim aletin fabrika çıkışı hatalı. Garanti süresi diye birşey söylenemez. Bu resmen kepazelik. Şimdi sizden ricam. Şu servisin hangisi olduğu. Sorunun neden garantiden karşılanmadığını, servisin gerçekten 6 aylık süre gibi mazereti belirttiği net bilgisini foruma yazabilir misin? Bu olay Gaziantep'e telefonla iletilmeli. Bu konuyu ben telefonla Gaziantep'e ileteceğim. Yalnız konu hakkında tam bilgi sahibi olmam için servis bilgisini, kendi ismini ve cep telefon numaranı bana iletebilir misin?
-
14 Ekim 2014, 21:10
Lydian kardeşim,
Şimdi diyorsun ki aletin fabrika çıkışı eksozu kapalıymış. Motor garanti süresinin satış tarihinden itibaren 6 ay geçmesi demek motorun garanti süresinin geçmiş olduğunu göstermez. Düşün ki 2 sene geçsin. Değerli kardeşim aletin fabrika çıkışı hatalı. Garanti süresi diye birşey söylenemez. Bu resmen kepazelik. Şimdi sizden ricam. Şu servisin hangisi olduğu. Sorunun neden garantiden karşılanmadığını, servisin gerçekten 6 aylık süre gibi mazereti belirttiği net bilgisini foruma yazabilir misin? Bu olay Gaziantep'e telefonla iletilmeli. Bu konuyu ben telefonla Gaziantep'e ileteceğim. Yalnız konu hakkında tam bilgi sahibi olmam için servis bilgisini, kendi ismini ve cep telefon numaranı bana iletebilir misin?
Abi ararsan birde 300 lük model gelicekmi diye sorarmısn acaba güzel makine yapmıslar abi ama yolum ilk balıkesire düşer kızarkadasım orda :D :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler