Motora zam gelmis 3200 du 3500 tl olmus yaza kadar dusermi 2014 model gelirmi ben 2013 alicamda
BEN 3200 E aldım bilerek 2012 aldım dijitaln gösterge için. bence eskı modelleri bulursan daha ii daha da ucz ve iii. bundan sonra kalıteyı düşürürler bence
Dijital gosterge iyide forumu okudum tamamen sorun cikariyormus die okudum analog olmasi iyi olmus ilk basta begenmedim ama sonradan alistim motorun tekerleri kalin olmasi beni en cok ustune ceken ozelligidir. Bide depo altinda granaj var motorla depo arasinda bosluk olmamasi da hosuma gitti bundan farkli lifan emisole baktim depo ile motor arasi bosluk olmasi huc hosuma gitmedi bude burada rks nin bayisi yok sakarya geyveden alicam motoru dedem saolsun
yav çok çirkın yapmışlar ama ya.bozulsa garantı var yedek parça çoktr kuba ne kadar sıkıntı çıkarablrkı
Motorumu bu gün 2000 km bakımına soktum yag filtresi ve hava filtresi , buji , yag değişti toplamda 70 tl.
dostum yağ filtresi demişsn de serwis bunların yağ filtresi yok dedi ben de bulamadım. yerini tarif eder misn
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
kırmıızı kendni daha çook gösteryodu onu aldm.yakıtı ölçme şansım çok olmadı ama şehir içi 20 tl ye 110-120 km gidiyo.demiri aydından 1 firmadan aldım felix 1903 adında bir üye var aynı zamnda sahibnden.com da da bulablirsin felix-1903 ü. o sana ayarlar.lastıklerden sıkıntım yok gayte ii.
hazır çınlamış ve senı bulmuşken soralım bakalım ne yaptın bu far koruma demirini hatrlatalım bakalım.bu arada kendi sitenz yok mu dostm
abi daha geçemedik titanic e, bu aralar chopper motorlarlar uğraşıyorum, malum bu sene fuara katılıcaz ya.. Var da basit bişey, online satışı açmadık henüz.
http://www.aydinkardesler.org/
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır motosiklet araştırması yapıyorum en fazla 4000tl kadar bütçe ayırabiliyorum fakat 3500 tl motora verip 500 tl lik kısmıda top case ve koru demiri v.s için kullanmak istiyorum en son rks ve lifan emisol arasında kaldım, bir kaç soru sormak istedim
1. titanik 150 2014 yılında değişiklik yapıcakmı?
2. titanik 150 modelinde, 2013 model olupta(yeni RKS yazılı) dijital gösterge olanı var yani 2013 modellerin bir kısmında dijital göstergeli mi çıktı?
3. lifan emisol ve rks titanik 150 arasında tararfsız bir kıyaslama (motor sağlamlık ve performans) yaparsanız çok sevinirim
arkadaşlar lütfen içtenlikle cevap veririseniz sevinirim çünkü yazılanlar düşüncelerimi etkileyecektir, birde farklı bir model marka tavsiye etmeyin daha fazla kafam karışmasın şimdiden emek veripte vakit ayıran arkadaşlara teşekkürler.
(alacağım motoru buyuk çoğunlukla işim gereği kullanıcam yani tarla yolunada girmeli, 150 - 200 km lik yollarada rahatlıkla çıkmalıyım)
2 numaralı soruna yanıt verebilirim. 2013 yılının yaklaşık ilk altı ayında dijital göstergeliydi modeller sonra yılın geri kalanında analog göstergeye geçtiler
ARKA ÖN HAVA BASINCI EN UYGUN KAÇ OLMALIDIR ?
yaw motor iyi güzelde servistekilerde adam akıllı usta olsa süper olacak . motoru aldığımda ilk çalışma olacakken iki tane suriyeliye bıraktı motoru allahtan başında durdum. benim motor toplanırken bakıma gelmiş bir scooter vardı. salak adam bakım yapmış yağını boşalttı tekrar yağ koymayı unuttu deneme sürüşüne çıktı bide motoru kitledi geldi. gelde bu adamlara motor bırak. 500 bakımını kendim yaptım motorun çıkan yağ çamur gibiydi artık hangi marka yağ koymuşlarsa ben shell 10-40 yarı sentetik yağ koydum yaklaşık 1.2 litre aldı. motorun çalışması inanılmaz değişti viteş geçişleri çok rahatladı. hava ayarıda yaptım saat gibi çalışmaya başladı motor. buji ve hava filtresinide temizledim. zinciride ayarladım civataları kontrol ettim. yağ filtresini ikinci yağ değişiminde değiştiricem artık. yemişim garantiyi ben o adamlara motor bırakmam. benim yaptığımdan farklı bişe yapmıcak bide bir ton para alacak.
Bu sayfa öldü heralde kimseden ses soluk yok. İskenderunda etkinlik yapacakda yok gibi. ölmüşüzde gömmeyi unutmuşlar sanki.
Selamin aleykum abilerim kardeslerim bu motorda ayak marsi yok da aku bittiginde ne yapicaz ... yolda birakirmi
Cok basit. İkinci viteste vurdurucan.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)