Cok guzel, cok begendim. Allah kaza vermesin
Cok guzel, cok begendim. Allah kaza vermesin
Allah razı olsun.Aynen bende paylaşimları bekliyorum. dün itibariyle ön amatisör kilidi taktım ama kırk taklayla çünkü bzmkılerin on maşalar kalın epey zorlandm ama olmadı .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Allah razı olsun.Aynen bende paylaşimları bekliyorum. dün itibariyle ön amatisör kilidi taktım ama kırk taklayla çünkü bzmkılerin on maşalar kalın epey zorlandm ama oldu.
Arkadaşlar merhaba,
Titanic 150nin jantları 16" mi 17" mi ? İki farklı yazı mevcut. 1. sayfadaki görselde 16 olduğu yazıyor, sitesinde ise 17. Ayrıca motor gücü 12.2bg olarak güncellenmiş.
Servislerinde sıkıntı yaşıyor musunuz ? Parça sıkıntısı, fiyatlar vs nasıl ? İnternetten yedek parça edinilebilecek site aradım yalnız bulamadım.
Boyut olarak Ybr 125 ve Driftle karşılaştırılırsa nasıldır ?
Yaşadığım yerde bu motordan yok, servisi de yok desem yeridir. Aklımı çelmiyor değil ama bu servis ve yedek parça olayı biraz sıkıntılı gibi.
16 cant , 11 bg 125 lık modeli var keewayın onun özellıkleri ole koymuşlardı
17 cant 12.2bg 150 lık modeli rks titanic150.
servis bana şimdiye kdr sorun çıkarmadı ilerde ne olur blnmez.servs her markada sıkıntılı olablyo.yukseklık olarak 2 modelin arasnda ama daha iri druyo cılız değil. apachi den biraz daha küçük
bugün bir kez daha iyiki bu motoru aldım dedim. eski bir apache kullanıcısı olarak bugün yeni kasa apache almış gençten bir arkadaşa rastladım durdum yanında lafladık. direk bana söylediği abi bileklerim ağrıyo titreşimden dedi. izin isteyerek biraz kullanma şansım oldu gerçekten güzelim apacheyi berbat etmişler. önceki model bende vardı gerçekten çok harikaydı. şimdi yeni kasa çıktı titreşim inanılmaz derecede eskiye oranla artmış durumda oturduğun zaman da önünde duran manzara gerçekten çok berbat. az kalsın 5600 lira bayılacaktım bende ucuz yırtttım..
merhaba. coşkun kardeşim merakımdan soruyorum . dijital saatlisi bulunmuyo mu artık acaba . galiba senınkı de analog
Slm arkadaslar bende yazin almayi dusunuyorum lastik tutusu nasildir ne kadar yakar bu makine simdiden saolun
100km/3 lt 20tl/125 km civarı. lastıklerden sıkıntı yaşamadım daha. yol tutuşu güzel
arkadaşlar iyi akşamlar. yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum ön freni tuttugum zaman titreme yapıyo direksiyon sallanıyo. dururkende tekeri elimle çevirdim diskin bir bölümü balataya sürtüyo. acaba cantmı egri yoksa diskmi bu problemi yaşayan başka arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim
diskten ses olayı zaten 1 türlü çözülmedi. sallanma olayı her motorda var mı yoksa sadece bunda mı var bilmyom ama var bunda . ben de 1 türlü sustramadm. servis balatayı taşladı ben disk spreyı kullandm ama boş.
yeniyse normal bende 1000 km kadar sürdü o ses
Yani kronik bir problemmi bu. Ses o kadar abartılacak sekilde degil kullandıkça geçer diye umuyorum. On freni tutunca hafif bir silkeleme yapiyo asıl kafama takılan bu.
valla onu diğer motorumda da yaşamıştım. usta bana onu n amasördekı esneme boşluğundan oldğunu solemişti sonuşta orda esne me için boşluk var ve fren anında o boşluk sallanmaya zemın hazrlıyo
kimsenın paylaşımda bulunduğu yok. galiba bu başlık öldü.anlaşılan kımse rks almıyo artık ve kullnmıyo.
Ben Ankara'nın 3G'si(gar-gış-gıyamet) geldiğinden kullanamıyorum motosikleti o yüzden de yazacak bir şeyim olmuyor okuyorum sadece.
Hazır elim değmişken kafamdaki soruları da soruyum bari.
1-) İlk bakım masrafı 3 aşağı 5 yukarı ne kadar tutar acaba bilenler, yakın zamanda götürenler yardımcı olabilir mi?
2-) Ben motosiklete çanta demiri taktım garantiden çıkmış mı oluyor?
3-) İlk bakımın garantiyle bir ilgisi var mı?
:D
yagı 35 gibi bir fiyattan sayıyorlar 50 lira felan tutar yağını kendin götür 20 lira tutar :D
çanta demiri garantiden çıkarmaz
bu garanti işi Çinli motorlarda olmaz zaten ben istersen 10000 km götürmeyeyım 12000 de götüreyim farketmezler )
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Arkadan önden her şekilde güzel üzerinde Honda yazsa yok satar )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)