RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Nisan 2013, 19:34
Bügun motorla ilk defa 100 ün üstüne çıktım .
Kaygan asfalttı arka teker biraz afalladı gibi sonra geri düşürdüm hızımı ama 100 ün üstüne güzel çıkıyor motor
Reklamlar
-
14 Nisan 2013, 23:21
gazo0202 adlı üyeden alıntı
Bügun motorla ilk defa 100 ün üstüne çıktım .
Kaygan asfalttı arka teker biraz afalladı gibi sonra geri düşürdüm hızımı ama 100 ün üstüne güzel çıkıyor motor
gazihan motoru önerirmisin sıkıntısı varmı
-
15 Nisan 2013, 19:38
Akoklusoy adlı üyeden alıntı
gazihan motoru önerirmisin sıkıntısı varmı
Simdilik bir sikinti yok insallah da olmaz
-
15 Nisan 2013, 20:04
Bende bügün aldım güzel motor ama servisten sıkıntılarım oldu vitesin motorla bağlanan yeri düştü bulamadım adam bişi uydurdu parça gelince değiştircek bide rodaj nası olacak bnm km 65 de
-
15 Nisan 2013, 20:34
o Ankaradan almayanların hepsinde ki ortak sorun pek sorun sayılmaz unutuyorlar heralde o kısmı .:D
-
15 Nisan 2013, 20:47
Simdilik bir sikinti yok insallah da olmaz
Bide ilk kontağı açtığında devir saati titriyo ondan sonra kalkıp iniyo sendede varmı
-
15 Nisan 2013, 23:27
varda bu bir sorun mu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Motorla 3. viteste felan giderken 1. vitese düşürdüğüm zaman böyle keman sesi gibi bir ses geliyor motor sanki ağlıyor gibi
Bu durumu yaşayan var mı ? Ya da sebebini bilen
-
15 Nisan 2013, 23:33
varda bu bir sorun mu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Motorla 3. viteste felan giderken 1. vitese düşürdüğüm zaman böyle keman sesi gibi bir ses geliyor motor sanki ağlıyor gibi
Bu durumu yaşayan var mı ? Ya da sebebini bilen
3. vitesle giderken 1'e takma sen de, bu bi sorun mu Kırmızı ışıklarda durucam diyosan zaten 2. vitesten sonra boş var, iyice duracak gibiyken 1'e tak böyle yapmaz.
-
15 Nisan 2013, 23:40
Mengu16 adlı üyeden alıntı
3. vitesle giderken 1'e takma sen de, bu bi sorun mu
Kırmızı ışıklarda durucam diyosan zaten 2. vitesten sonra boş var, iyice duracak gibiyken 1'e tak böyle yapmaz.
Hahahaha iyi dedin şimdi acemi olduğumuz için 2 den sonraki boşu bir türlü tutturamıyoruz illa ki motor 1 . vitese geçiyor boşa geçmeden o zaman da bu ses geliyor
Senin dediğin yöntemle gelmediğinin farkındayım . Merak ettiğim o ses nerden geliyor
-
15 Nisan 2013, 23:43
Motor/şanzıman devir uyumsuzluğundan yapıyor bunu. Vites küçültürken mesela 3'ten 2'ye geçiyosan 2. viteste motorun yapacağı devrin yakınlarında olmalı motorun devri, gaz vererek ayarlayacaksın. 40km hızda 3'den 1'e atarken de mesela motorun devrini 5-6 bin devire kadar yükseltsen böyle bir ses çıkarmaz.
-
15 Nisan 2013, 23:48
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motor/şanzıman devir uyumsuzluğundan yapıyor bunu. Vites küçültürken mesela 3'ten 2'ye geçiyosan 2. viteste motorun yapacağı devrin yakınlarında olmalı motorun devri, gaz vererek ayarlayacaksın. 40km hızda 3'den 1'e atarken de mesela motorun devrini 5-6 bin devire kadar yükseltsen böyle bir ses çıkarmaz.
Tamam sağolasın
-
16 Nisan 2013, 12:15
Arkadaşlar orjinalde gelen lastikler berbat en ufak frende kayma yapıyor. Motorum 1850 km oldu lastik başıma iş açıcak gibi duruyor en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Yani düz yolda 5. vites 97 km hızla ilerliyorken yolda hiçbir sorun olmadığı halde pati çekti. Gaz kesmeseydim asfaltla bütünleşecektim o yüzden tavsiyem cordial lastikleri değiştirmeniz. Tekeriniz düz bassın..
-
16 Nisan 2013, 19:43
alr3ady adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar orjinalde gelen lastikler berbat en ufak frende kayma yapıyor. Motorum 1850 km oldu lastik başıma iş açıcak gibi duruyor en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Yani düz yolda 5. vites 97 km hızla ilerliyorken yolda hiçbir sorun olmadığı halde pati çekti. Gaz kesmeseydim asfaltla bütünleşecektim o yüzden tavsiyem cordial lastikleri değiştirmeniz. Tekeriniz düz bassın..
Eğer değiştirirsen bizi de haberdar et
-
16 Nisan 2013, 20:28
97 kmh la giderken patiye girmesi bana biraz garip geldi sonuçta bu motor 150 cc yani hani 50 le giderken gaza hafif basma sonucu patiye otursa tamam dicemde durum biraz bana saçma geldi açıkcası .
ve lastikler bu kadar berbatsa durum vahim çnkü bende bugun bitane redline motordan sipariş ettim
-
16 Nisan 2013, 23:35
Fabrika çıkış lastikleri genelde kötü oluyor..redline 2 hafta önce gitmiştim rks yoktu..orada dikkatimi çeken şey kanuninin getireceği gt 170 modelinin aynısı vardı.Kuba markasıyla nasıl iş anlamadım :D umxstreet idi galiba..yabancı sitelerdeki fotoların aynısı.
-
18 Nisan 2013, 00:35
metin6gs adlı üyeden alıntı
97 kmh la giderken patiye girmesi bana biraz garip geldi sonuçta bu motor 150 cc yani hani 50 le giderken gaza hafif basma sonucu patiye otursa tamam dicemde durum biraz bana saçma geldi açıkcası .
ve lastikler bu kadar berbatsa durum vahim çnkü bende bugun bitane redline motordan sipariş ettim
bayır yukarı çıkarken gaza yüklendim biraz devirlensin diye onu yazmayı unutmuşum
-
18 Nisan 2013, 00:38
bayır yukarı çıkarken gaza yüklendim biraz devirlensin diye onu yazmayı unutmuşum
Bayır yukarı 97 yapıyomu bu motor vay be
-
18 Nisan 2013, 01:04
farkında olmadan hayabusamı aldık nagaptık ??
:D:D:D:
-
18 Nisan 2013, 11:28
Lastikler evet çok iç açıcı değil ama yerden yere vuracak kadar da kötü değil. Birkaç kere az kalsın asvaltla bütünleşiyordum ama beni kurtardığı yerler de oldu açıkçası.
Özellikle ıslak zeminde tutunamıyor lastikler buna dikkat etmek lazım. Kuru asvaltta fena değiller sınırları zorlamaya çalışmassanız.
Fırsat bulduğumda Sava MC18 serisi ile değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri ama bizim ön lastik ebadı 90-90/17
MC18'de ise ebat olarak en yakın 90-80/17 var. Sorun olur mu acaba?
Bu arada savanın yeni modelleri linkte http://www.savaturkiye.com/moto.html
-
18 Nisan 2013, 15:56
benim hız göstergesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. elimle oynuyorum kabloları çalışıyor. bazen oynasan da düzelmiyor. sanki yolda çukura falan girince gidiyor. az sonra geri geliyor falan. belli ki bi temassızlık var. soketini kontrol ettim. ön lastiğe bağlanan aparata baktırdım. bi sorun görünmüyor. kabloyu boydan boya elimle kıvırıp kıvırıp denicem bi kırılma mı var diye. olmadı servis o ön lastiğe bağlanan adı her neise garantiden onu siparış verelim dedi. göstergede sorun olsa hiç çalışmaması lazım. haliyle km sayacımda hızımı sıfır gösterdiği zaman ilerlemiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler